قیمت آخر رو واسه منم بفرست
داداش میدونیم هیچی تو دلت نیست اما نذا فک کنن هیچی تو سرت هم نیست!رفيق ناراحت نشي زير قيمت پايه قيمت ميدم . عذر ميخام .
500 خيرشو ببيني . . . :blush:
لب تر كن پول تو حسابته![]()
داداش میدونیم هیچی تو دلت نیست اما نذا فک کنن هیچی تو سرت هم نیست!
اره داداش هيچي تو سرم نيست كه ميخام اين لپ تاپو بخرم . عاقل بودم كه نمي اومدم سراغ اين خسته . . . . :hmm:
لحن صحبت كردنت درست نيست داداش . من كه فروشنده نيستم شما ميخاي كاسبي كني واسه ايندت ميگم . كاسب بايد اخلاق داشته باشه . اين كاره نيستي داداش . . .
خوش باشي . . .
بله شما درست میقرمایید اما اخلاق یک بعد این قضیست انصاف هم بعد دیگه اونداداش میدونیم هیچی تو دلت نیست اما نذا فک کنن هیچی تو سرت هم نیست!
اره داداش هيچي تو سرم نيست كه ميخام اين لپ تاپو بخرم . عاقل بودم كه نمي اومدم سراغ اين خسته . . . . :hmm:
لحن صحبت كردنت درست نيست داداش . من كه فروشنده نيستم شما ميخاي كاسبي كني واسه ايندت ميگم . كاسب بايد اخلاق داشته باشه . اين كاره نيستي داداش . . .
خوش باشي . . .
..
شما اگر در پ.خ قیمت پیشنهادیتون رو داده بودید بنده هم خیلی محترمانه به شما میگفتم نه ممنون ولی این کار شما عذر بدتر از گناست که بیای تاپیک رو خراب کنی و بعدم بگی عذر میخوام!
شما برو خودتو اصلاح کن داداش من
بله شما درست میقرمایید اما اخلاق یک بعد این قضیست انصاف هم بعد دیگه اون
..
شما اگر در پ.خ قیمت پیشنهادیتون رو داده بودید بنده هم خیلی محترمانه به شما میگفتم نه ممنون ولی این کار شما عذر بدتر از گناست که بیای تاپیک رو خراب کنی و بعدم بگی عذر میخوام!
شما برو خودتو اصلاح کن داداش من
ممنون از راهنمايت اتفاقاً ديروز ارايشگاه بودم و خودم رو اصلاح كردم .
اين بحثو همين جا تمومش ميكنيم .
رو حرفام بيشتر فكر كن . موفق باشي . . .
حالا دیگه مطمئن شدم که هیچی توی دلت نیستممنون از راهنمايت اتفاقاً ديروز ارايشگاه بودم و خودم رو اصلاح كردم .
اين بحثو همين جا تمومش ميكنيم .
رو حرفام بيشتر فكر كن . موفق باشي . . .
.
لپ تاپ به قيمت پايه توسط بنده خريداري شد
مباركم باشه![]()
مبارکتون باشه آقای علی دوست فردا ارسال میشه خدمتتون![]()
لطف دارید...افتخاریه برای بنده که بتونم در خدمتتون باشم.قربانت هادي جان
اميدوارم اين شروعي باشه براي دوستي بيشتر
داداش میدونیم هیچی تو دلت نیست اما نذا فک کنن هیچی تو سرت هم نیست!
530 پیشنهاد دادن توی تاپیک 535 هم در پ.خ هیچ تبانی هم در کار نبوده!
....
فقط هم به خاطر مشکل دی وی دی رایتر قیمت رو از 600 آوردم روی 550 دیگه کمتر از این به هیچ وجه راه نداره.
نظر شما هم محترمه دوست عزیزولی وجداناً این طرز برخوردت اصلاً اصلاً درست نبود! میتونستی خیلی ساده بگی نه....! نیازی به توهین نبود![]()
قصد از اظهار نظر اینکه نظر بقیه رو (من جمله من) رو هم بدونی!
مبارک فروشنده و خریدار باشه!
یا علی مدد.
سلام آقای علیدوست فکر میکنم این پست قبل از تماس تلفنی هست که با هم داشتیم بهتر بود قبلش خصوصی مشکلتون رو مطرح میکردیدسلام. بسته امروز رسیددستم.تااینجا که تست کردم ظاهرش مشکلی نداشت.
فقط دکمه space رو باید یکم از دکمه های دیگه محکمتر فشار داد تا کارکنه که یکم ازار دهنده است
و اما مشکل خیلی حاد اینه که این دستگاه بر خلاف گفته های دوست خوبم آقا هادی1 ساعت و نیم تا 2 ساعت باطری نگه نمیداره و خیلی زور بزنه 1 ساعت.
یکی از ملاک های مهم من در خرید این دستگاه سالم بودن باطری بود.
زدمش به برق و بعد از اینکه صد در صد شد از برق در آوردمش که زد 1ساعت و 15 دقیقه که بعد از 3-4 دقیقه شد 55 دقیقه و الان هم 35 دقیقه است یعنی هر 1ساعت باید بزنم به برق چون باطریش تموم میشه.میزنه 35دقیقه یهو میشه 40 باز میشه 33.
باتوجه به اینکه آقا هادی آدم بسیار محترمی هستندحتمادلیل قانع کننده ای برای این مشکل دارن که بنده منتظر جوابشون هستم.
سلام آقای علیدوست فکر میکنم این پست قبل از تماس تلفنی هست که با هم داشتیم بهتر بود قبلش خصوصی مشکلتون رو مطرح میکردید
در رابطه با کیبورد شما اگر مرکز دکمه space رو لمس کنید مشکلی در تایپ کردن نخواهید داشت اما در مورد باطری همونطور که پای تلفن هم خدمتتون عرض کردم دستگاه در حالت عادی و بدون اتصال لوازم جانبی 1.30 شارژ نگه میداره که همینطور هم هست هر چند که میزان نگهداری شارژ باطری نو هم توی این مدل لبتاب بیش از 2 ساعت نیست