• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لب تاپ ارواقی del xps 1530

vatanmusic

Registered User
لایک‌ها
5
بچه ها لب تاپ رو امروز زدم برق بدونه هیچ تعمیری روشن شد یعنی چی؟؟؟؟ گارانتی دل که 400 تومن برای تعمیرش خواسته بود میگفت مادر برد سوخته یعنی چی الان مثل روز اول کار میکنه دلیلش چیه ؟؟؟؟

سلام
منم یک توشیبا داشتم همین طور بود یک مدت که خاموش میشد بعد دوباره روشن میشد کار میکرد
اون رو صفحه خط می انداخت که مربوط به گرافیگ بود

مال شما هم انشالله که درست شده باشه
ولی در غیر این صورت مشکل بر میگرده و شدید تر هم میشه

باز هم تصمیم فروش داشتید از خود لپ تاپ عکس لطف کنید

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
خوب الان مشکل از چیشه دقیقا از گرافیک مربوط میشه ؟؟؟ اخه میدونید وقتی تعمیرکار میگه سوخته مادر برد بعد که خود به خود درست نمیشه که مگه نیم سوز شده باشه یا وقتی گرم میشه این مشکل پیش بیاد قصد فروش ندارم اگه درست بشه فعلا که کار میکنه اینه اولش ولی تو هر بار ریستارت میترسم دیگه مانیتور روشن نشه من فکر میکنم از فلت مانیتورش بود که مانیتور بالا نمیومد ولی من به مانیتور دیگه ای هم وصل کردم نشون نمیداد فقط اینو میدونم ریگورات خاک تو سرت با اون تعمیرکارات ابروت رفت پیش من

ARMIN-F4

Registered User
لایک‌ها
225
شاید پاور لپ تاپت نیم سوز شده داداش ...

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
نمیدونم که برای همین مطرح کردم تعمیر کار مطمئن و وارد کسی میشناسه اگه این بار باز مشکل پیش اومد معرفی کنید ببرم یا ارسال کنم براش کارم رو راه بندازه

yp1248

Registered User
لایک‌ها
23
شاید پاور لپ تاپت نیم سوز شده داداش ...

!!! نمیدونستم لب تاپ هم پاور داره !!!

نمیدونم که برای همین مطرح کردم تعمیر کار مطمئن و وارد کسی میشناسه اگه این بار باز مشکل پیش اومد معرفی کنید ببرم یا ارسال کنم براش کارم رو راه بندازه

داداش لب تاپ شما دچار لحیم سردی چیپ شمالی شده که با هیت دادن چیپ مشکلش حل میشه. اونم معمولا با 10-15 تومن اگه انصاف داشته باشند بیشتر نمیگیرن. هیچ مشکل دیگه ای هم نیست.
موفق باشید.

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
!!! نمیدونستم لب تاپ هم پاور داره !!!

داداش لب تاپ شما دچار لحیم سردی چیپ شمالی شده که با هیت دادن چیپ مشکلش حل میشه. اونم معمولا با 10-15 تومن اگه انصاف داشته باشند بیشتر نمیگیرن. هیچ مشکل دیگه ای هم نیست.
موفق باشید.

شما کسی رو میشناسید ؟؟؟؟

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
دوستان لب تاپم چند وقته خراب شده بردم تعمیر گویا چیپ ست کارت گرافیکش و مادر برد مشکل داره

الان که عکس ندارم ازش چون تهران هست هر کی خواست به دردش میخوره برای اوراقی یا تعمیر استفاده کنه خبر بده قیمت بده

Dell XPS 1530-C - لپ تاپ دل ایکس پی اس 1530-C

لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.7 کیلوگرم - ساخت لهستان
پردازنده: Intel T6400 Core 2 Duo 2.5 GHz - Cache 6 MB - BUS 800 MHz
حافظه: 2 GB DDR4
هارد دیسک: 320 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce 8600 128 MB UpTo 1500 MB
صفحه نمایش: 15.4" - Bright LCD
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - iLink - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - vista home

توجه توحه سئوال مهم اتفاق عجیب کسایی که تو سخت افزار واردن بگن دلیلش چیه :

بچه ها لب تاپ رو امروز زدم برق بدونه هیچ تعمیری روشن شد یعنی چی؟؟؟؟ گارانتی دل که 400 تومن برای تعمیرش خواسته بود میگفت مادر برد سوخته یعنی چی الان مثل روز اول کار میکنه دلیلش چیه ؟؟؟؟

nدوست عزیز ممکنه یک شکستگی در مادر برد شما وجود داشته و یا اینکه ممکنه یکی از اتصالات شل شده بوده که با باز و بسته کردن درست شد
برو خدا رو شکر کن

mgsm

Registered User
لایک‌ها
8
احتمالش زیاده دوباره به مشکل بخوره

Paraziiit

Registered User
لایک‌ها
115
سلام عزيز حرف بچه ها درسته خوب ولي كلا تا خود تعمبركار نبينه نمي توني جواب قطعي بگيري من يكي رو مي شناسم از آشناهاست بدم يه نگاه بندازه كارشم خوبه خواستي بگو بهت بقيه اطلاعات رو بدم :cool:

vatanmusic

Registered User
لایک‌ها
5
با سلام
بله دقیقا برای منم همین طور بود

اول خط می انداخت بعد که تصمیم به درست کردنش گرفتم دیدم درست شد
ولی یکی بهش فشار میومد دوباره به همان شکل قبل در می آمد

بفرستید براتون با کمترین هزینه ای که امکان داشته باشه تعمیر میکنیم

بالا