• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لب تاپ در حد آک asus x5daf بهمراه کیف

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دوستان یدونه لب تاپ دارم که تازه خریدم ولی چون به کارم نمیاد میخوام بفروشم..در حد آک هست و خط و خش نداره(فقط تعدادی خش بسیار بسیار ریز داره که بر اثر تمیز کاری بوده)..باطریش عالیه و 2 ساعت تو حالت استاندارد جواب میده و از درایوش کلن 10 بارم استفاده نشده...یدونه کیف درجه یک هم داره به همراه موس لب تاپی...از همه نظر در حد نو هست و کم کارکرد...تا آخر مهرماه هم گارانتی سازگار داره....win 7 ultimate هم روش نصبه.....

مشخصات:
asus x5daf
cpu: amd turion duall 2.53 1m cach
ram:3 gig ddr2
hdd: 320 sata 2
vga: ati 5145 vram:512mb up to 2 gig
dvd rw
قیمت پایه بهمراه کیف : 850تومن...الان لب تاپ با این برند و با این کانفیگو 1300میفروشن....من حدود 30 درصد کسر کردم..خواستید لینکشم میدم...

قیمت فروش فوری: 900 تومن که هزینه پستشم با خودم هست...انشالا اگه قیمتها اومد پایین..منم اینو ارزونتر قیمت میزنم.......
الان با توجه به قیمتها نت بوک 10 اینچ حدود 600 تا 700 خرید و فروش میشه...
قیمتم با توجه به دو تا لینک زیرن که در مقابل این خیلی پایین تر هستن:
http://www.digikala.com/default.aspx?Products=Notebook&Product=Notebook-Asus-X54C-E
http://www.alldigitall.ir/product/9399/ASUS-Eee-PC-1215N

نظرات و پیشنهاداتونو اینجا بدید یا تو تو پخ ارسال کنید..ممنون....

شرایط فروش هم اول واریز و بعد ارسال..حتی برای اعضای با سابقه...هر گونه اعتماد سازی هم نیاز باشه انجام میدم و سابقم و امتیاز بازارچه منم مشخصه...

فایل های ضمیمه

• IMG_2435.JPG
    IMG_2435.JPG
    121.4 KB · نمایش ها: 444
  • IMG_2436.JPG
    IMG_2436.JPG
    140.8 KB · نمایش ها: 441
  • IMG_2437.JPG
    IMG_2437.JPG
    101.5 KB · نمایش ها: 439
  • IMG_2440.JPG
    IMG_2440.JPG
    133.7 KB · نمایش ها: 441
Last edited:

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
به درخواست صاحب تاپیک اینم لینک لپ تاب آک تقریبا باهمین مشخصات و حتی بالاتر
Acer Aspire E1-521-1120

داداش مرسی از لینک...اما داداش asus کجا و acer کجا؟؟مقایسه این دو برند کاملن اشتباهه...همه میدونن که acer ارزونترین برند هست و از نظر کیفیت قابل مقایسه با asus نیست....الانم دو تا مشتری 700 داره..اما من نظرم 750 هست...لینک زیرم میزارم که با همین مشخصاته فقط ram و hard اون بیشتره ولی در عوض کارت گرافیک سیستم من بالاتره...
Asus K43U - لپ تاپ اسوز کی 43 یو

EnayatK

Registered User
لایک‌ها
12
حرف شما درست ولی ارزون قیمت بودن ایسر دلیل بر کیفیت پایینش نیست و نکته بعد اینکه لپ تابی که شما گذاشتید لینکشو 14هست و معمولا لپ تابای14 گرونتر از15هست البته معمولا.بگذریم از اینکه مشخصاتشم بالاتر جز گرافیک که خودتون هم اشاره کردید.در نتیچه نمیشه این لینک رو مقیاس قرار داد

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183
تعویض میکنی با کیف چرم 700 تومنی سر به سر؟ سر هم میدم

mentiroso

Registered User
لایک‌ها
57
میشه یه لینک از قیمت لپ تاپتون بزارید؟مرسی

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
حرف شما درست ولی ارزون قیمت بودن ایسر دلیل بر کیفیت پایینش نیست و نکته بعد اینکه لپ تابی که شما گذاشتید لینکشو 14هست و معمولا لپ تابای14 گرونتر از15هست البته معمولا.بگذریم از اینکه مشخصاتشم بالاتر جز گرافیک که خودتون هم اشاره کردید.در نتیچه نمیشه این لینک رو مقیاس قرار داد

نه داداش به هیچ عنوان نمیشه مقیاس قرار داد...داداش اینقدری با دستگاههای مختلف کار کردم که تفاوتشونو دقیقن میدونم...شما اگه میدونی اون مناسبه حتمن اونو بخر..قرار نیست حتمن اسوس بخری..انشالا ایسر بخر روزها برات کار بکنه...هر وقت شد پراید رو با بنز مقایسه کرد...منم ایسوس رو با ایسر مقایسه میکنم...

تعویض میکنی با کیف چرم 700 تومنی سر به سر؟ سر هم میدم

نه داداش...شرمنده...مرسی از پیشنهادت...

قیمت آخر : 750 مقطوع....
700 مشتری داره همینجا...

میشه یه لینک از قیمت لپ تاپتون بزارید؟مرسی

داداش یدونه لینک تقریبن مشابه باهاش تو پست 3 گذاشتم...خیلی به هم نزدیکن...

EnayatK

Registered User
لایک‌ها
12
من که عزیز قصد خرید این مدلا رو نداشتم و پیشنهادم ندادم چون سی پی یوش ضعیفه و به کارم نمیاد
تو پیام خصوصی گفتم قیمتت خیلی بالاست گفتی لینک دارم و...منم بهت تفاوت لینک یا سیستمتو گفتمو یه لینک دادم.همین
انشالله که خوب بفروشیش

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
من که عزیز قصد خرید این مدلا رو نداشتم و پیشنهادم ندادم چون سی پی یوش ضعیفه و به کارم نمیاد
تو پیام خصوصی گفتم قیمتت خیلی بالاست گفتی لینک دارم و...منم بهت تفاوت لینک یا سیستمتو گفتمو یه لینک دادم.همین
انشالله که خوب بفروشیش

مرسی داداش...ممنون از راهنماییت...با زیر 700 الان دیگه میشه یدونه 10 اینچشو خرید..از همه نظر هم سیستم خوبی هست.من الان pes 2012 رو روش زدم بخوبی اجراش میکنه...همینطور اتوکد و...بهرحال ممنونم از راهنماییت....

Mahdi-MA

Registered User
لایک‌ها
424
قیمت مناسبه.
مینی لپ تاب Hp شده 668 تومان !
وزنش چقدره؟
خوب بفروشی.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
قیمت مناسبه.
مینی لپ تاب Hp شده 668 تومان !
وزنش چقدره؟
خوب بفروشی.
مرسی داداش..خداییش خیلی ازش راضیم...تمام برنامه و بازیهایی مثل pes 2012 رو راحت جواب میده...
وزنش کمتر 3 کیلو هست...قابلتم نداره...

هنوز موجوده ?

بله موجوده....

قیمتت خوبه داداش خوب بفروشی.

مرسی داداش..نا قابله...

قیمت پایه بهمراه کیف : 850 تومن

peyman_sh

Registered User
لایک‌ها
206
مرسی داداش..خداییش خیلی ازش راضیم...تمام برنامه و بازیهایی مثل pes 2012 رو راحت جواب میده...
وزنش کمتر 3 کیلو هست...قابلتم نداره...

بله موجوده....

مرسی داداش..نا قابله...

قیمت پایه بهمراه کیف : 850 تومن

دوست عزیز کارتن و همه چیش موجوده?
یه لینک ازش میزارین ?
باز یا تعمیر نشده?
اگه خداخواست شاید معاملمون بشه?

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دوست عزیز کارتن و همه چیش موجوده?
یه لینک ازش میزارین ?
باز یا تعمیر نشده?
اگه خداخواست شاید معاملمون بشه?
کارتونشو کامل داره..اتفاقن نو نو هست... و تمام چیزاش موجوده..سی دی درایورشم موجوده....
به هیچوجه باز یا تعمیر نشده...خیلی کم کارکرده..تو درایوش شاید زیر 20 بار دی وی دی رفته...باطریشم کاملن سالمه...
در مورد لینک هم یدونه تو صفحه قبل گذاشتم که مشابه همینه...از نظر گرافیکی خیلی قویه..من بازی pes 2012 رو عالی باهاش بازی کردم....
الانم یدونه مشتری خانگی داره اگه با اون معاملم نشد در خدمتت هستم داداش...

ghandeasall

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزیز سلام
من خریدار نیستم و خودم لپ تاپ فروشی دارم از روی کنجکاوی اومدم توی تاپیک شما
چه خوبه تا در مورد چیزی اطلاعات نداریم قضاوت نکنیم.دوست عزیز میشه لطف کنی و برای من و بقیه بگی چرا ایسوز با ایسر قابل مقایسه نیست؟ممنون میشم دلیلشو بدونم
بنده بالای2000 تا لپ تاپ فروخنم ولی لپ تاپ خودم ایسر 5742 core i3 هستش حدود 2 ساله دارمش.به جرات میگم تو این دو سال یه ماه کلا خاموش نبوده هیچ مشکلی هم نداره
منتظر جوابتم

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دوست عزیز سلام
چه خوبه تا در مورد چیزی اطلاعات نداریم قضاوت نکنیم.دوست عزیز میشه لطف کنی و برای من و بقیه بگی چرا ایسوز با ایسر قابل مقایسه نیست؟ممنون میشم دلیلشو بدونم
بنده بالای2000 تا لپ تاپ فروخنم ولی لپ تاپ خودم ایسر 5742 core i3 هستش حدود 2 ساله دارمش.به جرات میگم تو این دو سال یه ماه کلا خاموش نبوده هیچ مشکلی هم نداره
منتظر جوابتم

داداش من نمیگم تا حالا 2000 تا لب تاپ عوض کردم..اما اینقدری با برندهای مختلف کار کردم که میدونم تفاوتشون چیه..من خودم ایسر هم داشتم..اما ایسر قابل مقایسه با ایسوز نیست...چه از نظر کیفیت ساخت..چه از نظر جنس بدنه و قطعات به کار رفته...قطعن تفاوت توشون زیاده..شما یه سری به تعمیرگاهها بزن میبینی که بیشترین آمار خرابی مربوط به این برنده..کلن ایسر برای پایین آوردن قیمت کیفیتشم میاره پایین...همونطور که اپل برای بالا بردن کیفیتش قیمتشم بیشتره...من هیچ شکی تو بهتر بودن و سرتر بودن ایسوز نسبت به ایسر ندارم..چون با هر دو تاشون کار کردم..همونطور که هیچوقت نمیتونم بگم ایسوز با اپل برابری میکنه...

nima6933

Registered User
لایک‌ها
13
دوست عزیز سلام
منتظر جوابتم

شما اگه 2000 تا لپ تاپ فروخته بودی تا حالا میفهمیدی چرا ایسر با ایسوس قابل مقایسه نیست.
حداقل انصاف داشته باش تفاوت برندهای مشابه ایسوس و ایسر لااقل 200-300 تومنه.این مسئله توی بازار کاملآ مشهوده حالا شما برو از سازندگانشون بپرس که که چرا لپ تاپ های ایسر ارزانترین لپ تاپ های بازاره.داداش قیمتای بازار که دیگه نمیشه کتمان کرد، اوقات خوش.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا