sylar
Registered User
داداش بدون كيف 100 در 100 خريدارم.خواستي بيا تو خصوصي با هم كنار ميايم.
اون دوستي كه ايسر داشت هم ميخوام بياد خصوصي.
اون دوستي كه ايسر داشت هم ميخوام بياد خصوصي.
شما اگه 2000 تا لپ تاپ فروخته بودی تا حالا میفهمیدی چرا ایسر با ایسوس قابل مقایسه نیست.
حداقل انصاف داشته باش تفاوت برندهای مشابه ایسوس و ایسر لااقل 200-300 تومنه.این مسئله توی بازار کاملآ مشهوده حالا شما برو از سازندگانشون بپرس که که چرا لپ تاپ های ایسر ارزانترین لپ تاپ های بازاره.داداش قیمتای بازار که دیگه نمیشه کتمان کرد، اوقات خوش.
بازم سلام خدمت همه
دوستان از همه معذرت خواهی میکنم اگه تاپیک رو خراب کردم ولی خدایی آدم زورش میگیره وقتی اینجور حرفایی میشنوه
دوست عزیز گفتم بیا حرف علمی با دلیل و مدرک بزن نه حرفای کوچه بازاری.کیفیت ساختش بالاتره ؟ جنس قطعاتش بهتره؟ قبول.شما درست میگی ولی چرا؟ شما با مدرک بهم ثابت کن
راجب اپل هم که کلا داستانش جداس
اگه فکر میکنی دارم تاپیکتو خراب میکنم بیا تو پیام خصوصی جوابمو بده
داداش به نظرم این بحثو ادامه ندیم بهتره چون به نتیجه نمیرسیم...شما از همون ایسر استفاده کن و تو 2000 فروش آیندت انشالا فقط ایسر بفروش...
لب تاپم الان 850 مشتری داره..ولی چون مشتری خونگی داره موندم ببینم تکلیف اون چی میشه..اگه نبردش اینجا میفروشمش...
موفق باشی..
کاملا معلومه که ایسوس از ایسر بهتره مثل cor2du ایسوس به اندازه cori5 ایسر هست
کاملا معلومه که ایسوس از ایسر بهتره مثل cor2du ایسوس به اندازه cori5 ایسر هست
آقا اسوس یه چیز دیگس////
خواهشا با ایسر !! مقایسش نکنین
سگ جون تر از اسوس ندیدم
سلام.قیمت آخرتون رو بی زحمت برام بفرستید.
--------------------
اصلا قصد بحث و به انحراف کشیدن تاپیک رو ندارم.اما فکر میکنم باید یه توضیح مختصر بدم.استارتر عزیز ببخشند.
دوستان عزیز من اینکه بگیم ایسر از برندای دیگه ضعیف تره خیلی نادرسته.مگه میشه همچین چیزی؟درسته که این برند لپ تاپهای ارزان قیمت تولید میکنه اما اصلا دلیل نمیشه که کیفیتش پایین باشه.خوبه اینو بدونید که این برند پروفروش ترین برند لپ تاپ در جهانه.فکر میکنید اگه این برند لپ تاپ بی کیفیت میکرد میشد پرفروش ترین لپ تاپ جهان باشه؟این همه سایت بررسی و خبر و انجمن دخلشو میاوردن.هرگز در مورد برندهای جهانی به همین سادگی قضاوت نکنید و گول زرق وبرق ها و تبلیغات رو نخورید.
بازم پوزش.
سلام
دادا قیمت آخرت رو واسم پخ کن.
موفق باشید