masoodinfo
Registered User
عزیز تاچ ایسوز هم داری ؟ یکی از دوستان نشسته رو تبلت شکسته تاچ ! مدلش رو اگر اشتباه نکنم fonepad 32GB هست!
در حال حاضر متاسفانه خیر اما توی بار بعدیمون چند نمونه ازش تهیه خواهیم کرد. اگر مایل هستید شماره تماستون رو پیام خصوصی کنید تا هر موقع آماده فروش شد خدمتتون اطلاع رسانی بشهکاور مموپد 173ایکس دارید؟
سلامبا عرض سلام لطفا اگر لوازم جانبی Asus vivotab smart me400 را دوباره آوردید لطفا به من اطلاع دهید. در ضمن شارژر تبلتم هم سوخته است و نیاز فوری به یک شارژر Asus دارم. متشکرم
سلام عزیزعزیز تاچ ایسوز هم داری ؟ یکی از دوستان نشسته رو تبلت شکسته تاچ ! مدلش رو اگر اشتباه نکنم fonepad 32GB هست!
سلام عزیز.سلام دوست گرامی. ببخشید شما لوازم جانبی Asus Memo Pad ME173X HD موجود دارید؟ مثل محافظ صفحه نمایش و کیف؟
سلام عزیزبا سلام دوست عزیز الان دقیقا برای Asus vivotab smart ME 400 چی دارین میشه لطف کنید بفرمایید
سلام
ممنون میشم اگر عکس دقیق و با کیفیت از مشخصات روی شارژرتون برای بنده ارسال کنید تا در صورت امکان برای شما تهیه کنیم.
با سلام، متاسفانه شارژرم در دسترس نیست. یکی از دوستانم برده بررسی کنه تعمیر میشه یا نه ولی شارژرم فابریک تبلتAsus vivotab smart me400 است. در ضمن من براتون پ.م زدم لوازم جانبی اش را هم میخواهم. اطلاع بدید ممنون میشم.
پیام خصوصی ارسال شد خدمتتونسلام. سوال دیگری دارم.کیت های تبدیلusb برای مدلAsus vivotab smart me400 قابل استفاده است؟
سلام
دوست عزیز کیف و محافظ برای مدل t300tg هنوز نیامده ؟ من پیغام خصوصی هم داده بودم.اگر موجود بود حتما اطلاع بدید.
ممنون
سلام,سلام داداش برا اسمارت کیف یا کاور چی داری؟ ممنون میشمئیهدکیف مناسب برام پیدا کنی...