rostamiani
Registered User
- نوشتهها
- 3,000
- لایکها
- 300
سلام علیکم
کیف برای Nexus 7 کی میرسه ؟ کمی عجله دارم
متشکرم
متشکرم
کاور تو این هفته میرسه اما کیف معلوم نیست. باید کیف های tf300 که سفارش دادیم برسه بعد برای نکسوس هم سفارش میدیمسلام علیکم
متشکرم
چیزی که سفارش دادیم برای نکسوس 7 از لحاظ ظاهری مشابه عکس زیر هستش (روی عکس کلیک کنید تا بزرگ نمایش داده بشه)نمونه عکس یا نمونه اون چیزی رو که سفارش دادید رو دارید الان که ببینم به چه شکل هست ؟
و البته لطفا رسید به من خبر بدید .
ممنون
اگر از لحاظ ابعاد و ضخامت و فرم لبه هاش با tf300 یکی باشه کیف های که سفارش دادیم به همراه برچسب صفحه بهش میخوره. ولی مسئولیتش با خودتون.سلام برای ممو پد 10 چیزی موجود دارید ؟ البته ابعاد این تبلت همون TF300 هست با باتری و دوربین ضعیف تر و ابعاد و محل قرارگیری اجزای اصلی مثل دوربین و جك هدفون دقیقا مثل TF300 هست پس اگر برا هر كدوم لوازمی موجود دارید بیزحمت پ.خ كنید.
اگر از لحاظ ابعاد و ضخامت و فرم لبه هاش با tf300 یکی باشه کیف های که سفارش دادیم به همراه برچسب صفحه بهش میخوره. ولی مسئولیتش با خودتون.
در حال حاضر کابل otg با کیفیت بسیار خوب موجوده
این نمونه کاور هم چند روز دیگه به دستمون میرسه ولی تعدادش محدود هستش و به احتمال زیاد به صورت یکجا فروخته میشه
اگر تکی بخواید میتونم براتون نگه دارم فقط خبرش رو بدید. رنگ هاش هم سفید و مشکی
چرم طبیعی هستش و با قیمت مناسب نسبت به محصولات مشابه در بازار + از لحاظ ابعادی برای نکسوس ساخته شده و برند نکسوس هم پایینش خورده
اگر مایل بودید در خدمتتون هستم
زمان دقیقی نمیتونم بدم. احتمالا تا پایان همین هفتهدوست عزیز این کاور ها کی میرسه؟
توی برناممون هستش که برای نکسوس 7 هم علاوه بر کاورهای چرمی کیف هم هم بیاریم اما باید اول سفارشاتی که برای tf300 دادیم برسه بعد از اون توی بار بعدیمون برای نکسوس هم کیف و برچسب سفارش میدیمراستش من هم اسکرین پروتکتور میخوام برای nexus 7 و هم کیف، ولی ترجیحا کیفی میخوام که قابلیت اسمارت کاور داشته باشه
اگه همچین موردی داشتین، لطفا قیمت و مشخصات رو لطف کنید و بنویسین
ممنون
رسیده اما متاسفانه درگیر بودم هنوز برای برای کارهای تحویلشون نرفتمعزیز کیف های tf300 رسیده??
Sent from my ASUS Transformer Pad TF300T using Tapatalk HD
دوست عزیز، اون کاور چرمی که عکسش رو گذاشتین و فرمودین که برای nexus 7 هست، قیمتش چقدره؟
و اینکه آیا موجود دارین؟
و اگه سفارش بدم، چند روزه به دستم میرسه؟
ممنون
در ضمن میخواستم بپرسم آیا معلوم هست که سفارشتون برای این تبلت کی میرسه؟ (سفارش برای اسکرین پروتکتور)
سلام دوست عزیزسلام / کیف tf700 رو کی میارین . در صورت موجود بودن من ساکن اصفهانم .اگه پیام بدین میتونم حضوری هم بیام . ممنون
آقا چی شد منتظریم.
پس کی کیف میارید
ممنون از لطفتون
بله روی کیف هستشسلام
عزیز قیمت آخر برچسب صفحه Tf300 + کیفش + اون کابلی که می خواستم برام پخ کن.
قلم اشانتیونه کیف هست؟
ممنون