سلام وقت بخیر ، گلس معمولی دارم براش ، نانو هم داشتم تموم شده اما نانو A5 2017 هم میخوره بهش تست کردم زدم به گوشی خودم.سلام
گلس جنس خوب که بعد چند وقت کناره هاش بلند نشه و هوا نگیره برای گوشی HTC 10 موجود دارید ؟ اگه هست لطفا قیمت + هزینه ارسالش به بوشهر رو بفرمایید
همچنین برچسب طرح چرم برای پشت گوشی ( مثل چرم ماهوت ) موجود دارید ؟
سپاس
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
میتونید یه عکس از صفحه گوشیتون بفرستید ببینم این برچسب a5 در چه حد صفحه نمایش رو میپوشونه ؟سلام وقت بخیر ، گلس معمولی دارم براش ، نانو هم داشتم تموم شده اما نانو A5 2017 هم میخوره بهش تست کردم زدم به گوشی خودم.
نانو ها گلس نیست مثل بوف میمونه اما خوب با کیفیت خیلی بهتر.
نانو ها خوب میچسبه و اصلا به این راحتی ها نمیشه کندش.
برپوش خیر ندارم همون ماهوت عالیه.
هزینه گلس ۴/۰۰۰
هزینه نانو ۹/۵۰۰
ارسال تا بوشهر هم ۱۰/۰۰۰
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
الان متاسفانه ندارم اونو ، اندازش مثل همون گلس های معمولی هست فرق خاصی نداره با اونا فقط خوب و کامل میچسبه همه جاش دقیق.میتونید یه عکس از صفحه گوشیتون بفرستید ببینم این برچسب a5 در چه حد صفحه نمایش رو میپوشونه ؟
ممنونم ، اگه مخصوص HTC 10 پیدا نکردم مزاحمتون میشم
نه ممنون ، زیاد جالب نمیشه . مخصوصا بالاش ...![]()
پیدا کردم عکسش
![]()
هندزفري بلوتوث اورجينال level u باقيمت استثنايي ۱۵۰/۰۰۰ و تعداد بالاى پنج عدد ۱۴۰/۰۰۰ و تعداد بالاى ده عدد ۱۳۵/۰۰۰ با گارانتى اصلى شركت سامسونگ و رنگبندى سفيد - طلايى - كاربنى.
سلام قیمت همون هست تغییر نکردهسلام قیمت جدیدتون چنده؟
آخه بامیلو 148 گذاشته فکر کردم شما هم قیمتتونو آوردین پایین.سلام قیمت همون هست تغییر نکرده
حالا اگر ۲ تومن خیلی اختلاف هست مشکل نداره منم ۱۴۸ میتونم بفروشمآخه بامیلو 148 گذاشته فکر کردم شما هم قیمتتونو آوردین پایین.
حالا اگر ۲ تومن خیلی اختلاف هست مشکل نداره منم ۱۴۸ میتونم بفروشم
نه ناراحت نشدم دوست من بامیلو ۲۰۰ خورده ای قبلا میفروخت ما همون ۱۵۰ میدادیم الان حراج زده کرده ۱۴۸ تومن بعد طبیعی هم هست من تنها زورم به بامیلو و امثال اینا نمیرسه ما اینجا با سود ۵-۶ تومن جنس میفروشیمچرا ناراحت میشی دوست عزیز؟؟؟
شما زدی قیمت "استثنایی" بعد 2تومن گرونتر از جای دیگه میدی! بعدم که بهتون میگن عصبانی میشی!
اصن شما 180 بده. خوبه؟! ناراحتی نداره که!