nobody2000
کاربر قدیمی پرشین تولز
مودم روتر VDSL - ADSL مارک و مدل TP-LINK TD-W9970 V2
فروخته شد
فروخته شد
دوست عزیز مودم TF-i60 طبق ابتدای تاپیک خود شما من کمتر از ۳۰ درصد زیر قیمت آکبند پیشنهاد دادم و شما متاسفانه قبول نکردید! اگر نظرتون عوض شد پیغام بدید چون شدیدا دنبال مودم هستم.ممنون.
آنتن چی داری؟ من برای اینترنت PTP شاتل و اینجور شرکتا میخوام .
امکان چک کردن پینگ رو با این سایت دارین؟ https://pingtestlive.com/fortniteسلام
دوست عزیز الان برای گیم و پینگ پایین بهترین راه استفاده از اینترنت 4G هست و اکثر گیمیرها هم به دلیل سرعت بالا و پینگ کم از این نوع اینترنت استفاده میکنند . کلا بین تمام انواع اینترنت الان کمترین پینگ مربوط به 4G هست .
مودمهای ۴G من 3 مدل دارم شامل موارد زیر :
میکروتیک SXT LTE
هواوی B525s
ایرانسل TF-i60 که آنلاک میشه و تبدیل میشه به هواوی B612s
هر ۳ برا کار شما جواب میده البته آنتن دهی TF-i60 ضعیفتره و پیشنهاد میشه براش آنتن هم بگیرید (البته قیمتش هم ارزونتره نسبت به ۲ مورد دیگه)
امکان چک کردن پینگ رو با این سایت دارین؟ https://pingtestlive.com/fortnite
سلامسلام
دوست عزیز الان برای گیم و پینگ پایین بهترین راه استفاده از اینترنت 4G هست و اکثر گیمیرها هم به دلیل سرعت بالا و پینگ کم از این نوع اینترنت استفاده میکنند . کلا بین تمام انواع اینترنت الان کمترین پینگ مربوط به 4G هست .
مودمهای ۴G من 3 مدل دارم شامل موارد زیر :
میکروتیک SXT LTE
هواوی B525s
ایرانسل TF-i60 که آنلاک میشه و تبدیل میشه به هواوی B612s
هر ۳ برا کار شما جواب میده البته آنتن دهی TF-i60 ضعیفتره و پیشنهاد میشه براش آنتن هم بگیرید (البته قیمتش هم ارزونتره نسبت به ۲ مورد دیگه)
سلام
قیمت sxt LTE رومچ میفرمایید
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
قیمت این آنتن آنتن 4G 4.5G LTE بسیار عالی و قوی برای مودمهای آنتن خور 24dBi 4G LTE High Gain Panel Flat Outdoor Antenna با کابل 7 متری چقدر میشه برای استفاده با مودم هواوی b525 میخام و سوال دیگرم اینه که این آنتی را برای استفاده در روستا میخام برای انتقال تصویر دوربین اسپید دام و طول میله 12 متر هست حالا من این آنتن را در چه ارتفاعی نصب کنم اطراف محل مورد نظر فضای باز هست باتشکر
سلام
مودم ۴.۵ جی که ایرانسل و همراه اول جفتش رو ساپورت کنه دارید ؟؟
انتن خور هم باشه و انتنش رو هم داشته باشید
قابل حمل هم باشه باطری خور باشه
4.5G واقعی مودمهای کمی در بازار هستند و اونا که باتری خور هستند من پیشنهاد نمیدم چون کسی که 4.5G واقعی میخواد برا سرعت و دانلود میخواد که این باتری خورها برا اینکار مناسب نیستند چون در اثر دانلود با سرعت بالا سریع داغ میکنند و خیلی زود هم به همین دلیل بعد مدت کوتاهی میسوزند اینا بیشتر به درد استفاده معمولی میخورند تا سرعت بالا و دانلود سرعت بالا .
با ذکر این موارد اگر باز مودم 4.5G باتری خور نیاز دارید بگید بهتون پیشنهاد بدم یکی از دوستان هواوی آنلاک 4.5G باتری خور سالم و تمیز داره که آنتن هم میخوره و آنتن هم در پست اول زدم موجود دارم .
اگر مودم رومیزی 4.5G واقعی و خوب میخواید بنظر من هواوی B525 بگیرید موجود دارم و خودم هم استفاده میکنم کاملا راضی هستم آنتن و کابلش هم موجوده .
مدلی که من به عنوان مودم خوب رومیزی 4.5G واقعی پیشنهاد دادم هواوی B525 هست که مبتونید مشخصاتش و وزنش را در سابتها چک کنید . باتری نمیخوره و با کابل به برق وصل میشهاین مدلش که شما پیشنهاد دادید حجم و وزنش چقدره ؟؟ باطری هم داره یا همیشه باید توی برق باشه ؟
بعد این مودمای باطری خور با سیم شارژر هم کار میکنن ؟ یعنی باطری رو بیرون بیاری و مستقیم به کابل شارژ وصل باشه ؟
مدلی که من به عنوان مودم خوب رومیزی 4.5G واقعی پیشنهاد دادم هواوی B525 هست که مبتونید مشخصاتش و وزنش را در سابتها چک کنید . باتری نمیخوره و با کابل به برق وصل میشه
مودمهایی که باترب خور هستند و میشه بدون باترب هم مستقیم به آداپتور وصلشون کرد همه 4G هیتند و نه 4.5G
از این گروه من چند مدل را چک کردم اثرا بوزرها شاکی زباد بودند