لطف دارید دوست عزیزقیمت دزدگیرهاتون واقعا مناسبه:general601:
یه مورد دیگه که یادم رفت بگم اینه که مضاف بر اینکه قیمتهامون خوبه اگر دزدگیر بالای 150 تومن (برا تهرانی ها بالای 100 تومن) انتخاب بشه ارسالش هم رایگان هست که دیگه فکر نمیکنم از این قیمت بهتر بشه پیدا کردقیمت دزدگیرهاتون واقعا مناسبه:general601:
با سلامدرود
سر دنده ای چی داری؟
از این اسکلتی ها داری؟
لطف دارید دوست عزیز، تمام تلاشمونو کردیم تا با بهترین کیفیت و کمترین قیمت محصولات رو خدمت هموطنان گرامی ارائه کنیم.سلام
قیمت های خوب و منصفانه
انشاالله کسبتون پر برکت
با سلامسلام دوست عزیز
امکان خرید حضوری هم هست؟
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
آخه مشکل اینه که بعضی محصولات هست (مثل بادگیر شیشه) که ارسال به شهرستان ندارید تو شهر ما هم این وسایل یافت نمیشه منم هردوهفته یکبار میام تهران گفتم بیام حضوری تحویل بگیرم!با سلام
متاسفانه خیر. دوست عزیز ما فروشگاه اینترنتی هستیم و تمامی محصولات داخل سایت قرار دارن. هر محصولی رو که بخواین درب منزل تحویل میگیرید بعدش پولش رو پرداخت میکنید. با این شرایط دیگه نیازی به خرید حضوری بازم هست؟
غیر از بادگیر محصول دیگه ای هم نیاز دارید؟آخه مشکل اینه که بعضی محصولات هست (مثل بادگیر شیشه) که ارسال به شهرستان ندارید تو شهر ما هم این وسایل یافت نمیشه منم هردوهفته یکبار میام تهران گفتم بیام حضوری تحویل بگیرم!
راستش رو بخواید ما یه جعبه داریم که بادگیر توش جا میشه اما بستگی داره دیگه چی بخواید سفارش بدید که ببینم تو اون جا میشه یا خیر؟بله دوست عزیز الان خاطرم نیست ولی ۵-۶ قلم دیگه هم بود
با سلامسلام قربان- یه زنون میخوام که نورش در درجه اول واقعا نورش خوب باشه و طول عمر بالایی داشته باشه که با خیال راحت ازش استفاده کنم.بشه بعنوان نور پایین استفاده کرد که بقیه رو اذیت نکنه-قیمتش خیلی مهم نیس.
بین این سه مدل موندم؟!
1.زیمر zimer 55 وات
2.تنگ دای (TENGDI) پایه سرامیکی 55 وات واقعی
3.جی اس (GS) ترانس بزرگ 75 وات
نظر خودم بیشتر GS هس ولی گفته بودید گرم میکنه دودل شدم که چراغ رو خراب نکنه.(چراغام هم از این تلسکوپی ها هس البته تایوانی)مشاهده پیوست 901872
پایه لامپ H1 هس.ممنون میشم بفرمایید کدوم مناسبتره برای من تا خرید کنم واینکه تو سایت کجا میشه پایه لامپ رو مشخص کرد؟