• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لوازم لوکس، تزئینی و جانبی خودرو (از جمله دزدگیر، زنون و ...)

azimkhan

Registered User
لایک‌ها
84
قیمت دزدگیرهاتون واقعا مناسبه:general601:

tahoom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
لطف دارید دوست عزیز
به غیر از دزدگیرها فکر کنم تقریبا همه قیمت هامون خوب هستن، هرکی قیمت دستش باشه حتما متوجه میشه، مضاف بر اون کلی محصول دیگه داریم که تو سایتمون هستش اما اینجا نذاشتمشون چون بازخورد خوبی از اینجا ندیدیم

tahoom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
یه مورد دیگه که یادم رفت بگم اینه که مضاف بر اینکه قیمتهامون خوبه اگر دزدگیر بالای 150 تومن (برا تهرانی ها بالای 100 تومن) انتخاب بشه ارسالش هم رایگان هست که دیگه فکر نمیکنم از این قیمت بهتر بشه پیدا کرد ;)

tahoom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24

tahoom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
سلام
قیمت های خوب و منصفانه
انشاالله کسبتون پر برکت
لطف دارید دوست عزیز، تمام تلاشمونو کردیم تا با بهترین کیفیت و کمترین قیمت محصولات رو خدمت هموطنان گرامی ارائه کنیم.

tahoom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
قابل توجه تمامی دوستان: سرویس پرداخت در محل فروشگاه طمطراق دایر گردید. از این پس میتونید پس از دریافت جنس درب منزل مبلغش رو پرداخت کنید.
به زودی روغن و فیلتر روغن و صافی بنزین هم به سایت اضافه میشن که با قیمت بسیار پایینی میتونید خریداریشون کنید.

david_violaw

Registered User
لایک‌ها
1,028
سلام دوست عزیز
امکان خرید حضوری هم هست؟

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

tahoom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
سلام دوست عزیز
امکان خرید حضوری هم هست؟

با سلام
متاسفانه خیر. دوست عزیز ما فروشگاه اینترنتی هستیم و تمامی محصولات داخل سایت قرار دارن. هر محصولی رو که بخواین درب منزل تحویل میگیرید بعدش پولش رو پرداخت میکنید. با این شرایط دیگه نیازی به خرید حضوری بازم هست؟

david_violaw

Registered User
لایک‌ها
1,028
با سلام
متاسفانه خیر. دوست عزیز ما فروشگاه اینترنتی هستیم و تمامی محصولات داخل سایت قرار دارن. هر محصولی رو که بخواین درب منزل تحویل میگیرید بعدش پولش رو پرداخت میکنید. با این شرایط دیگه نیازی به خرید حضوری بازم هست؟
آخه مشکل اینه که بعضی محصولات هست (مثل بادگیر شیشه) که ارسال به شهرستان ندارید تو شهر ما هم این وسایل یافت نمیشه منم هردوهفته یکبار میام تهران گفتم بیام حضوری تحویل بگیرم!

tahoom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
آخه مشکل اینه که بعضی محصولات هست (مثل بادگیر شیشه) که ارسال به شهرستان ندارید تو شهر ما هم این وسایل یافت نمیشه منم هردوهفته یکبار میام تهران گفتم بیام حضوری تحویل بگیرم!

غیر از بادگیر محصول دیگه ای هم نیاز دارید؟

david_violaw

Registered User
لایک‌ها
1,028
بله دوست عزیز الان خاطرم نیست ولی ۵-۶ قلم دیگه هم بود

tahoom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
بله دوست عزیز الان خاطرم نیست ولی ۵-۶ قلم دیگه هم بود

راستش رو بخواید ما یه جعبه داریم که بادگیر توش جا میشه اما بستگی داره دیگه چی بخواید سفارش بدید که ببینم تو اون جا میشه یا خیر؟
به دلیل ابعاد بزرگ فکر کنم مجبور هم باشیم با تیپاکس ارسال کنیم چون وزنش میره بالا و دیگه پست پیشتاز هم به صرفه نیست

david_violaw

Registered User
لایک‌ها
1,028
خیلی هم عالی اره تیپاکس از پست بهتره
پس من چیزایی که لازم دارم رو ثبت سفارش میکنم و با شما تماس میگیرم برای ارسال و...
لطفا شمارتون رو برام پ.خ کنید
مرسی

fazlavieh

Registered User
لایک‌ها
65
سلام قربان- یه زنون میخوام که نورش در درجه اول واقعا نورش خوب باشه و طول عمر بالایی داشته باشه که با خیال راحت ازش استفاده کنم.بشه بعنوان نور پایین استفاده کرد که بقیه رو اذیت نکنه-قیمتش خیلی مهم نیس.
بین این سه مدل موندم؟!
1.زیمر zimer 55 وات
2.تنگ دای (TENGDI) پایه سرامیکی 55 وات واقعی
3.جی اس (GS) ترانس بزرگ 75 وات

نظر خودم بیشتر GS هس ولی گفته بودید گرم میکنه دودل شدم که چراغ رو خراب نکنه.(چراغام هم از این تلسکوپی ها هس البته تایوانی)tzhmqYepM.jpg
پایه لامپ H1 هس.ممنون میشم بفرمایید کدوم مناسبتره برای من تا خرید کنم واینکه تو سایت کجا میشه پایه لامپ رو مشخص کرد؟

tahoom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
سلام قربان- یه زنون میخوام که نورش در درجه اول واقعا نورش خوب باشه و طول عمر بالایی داشته باشه که با خیال راحت ازش استفاده کنم.بشه بعنوان نور پایین استفاده کرد که بقیه رو اذیت نکنه-قیمتش خیلی مهم نیس.
بین این سه مدل موندم؟!
1.زیمر zimer 55 وات
2.تنگ دای (TENGDI) پایه سرامیکی 55 وات واقعی
3.جی اس (GS) ترانس بزرگ 75 وات

نظر خودم بیشتر GS هس ولی گفته بودید گرم میکنه دودل شدم که چراغ رو خراب نکنه.(چراغام هم از این تلسکوپی ها هس البته تایوانی)مشاهده پیوست 901872
پایه لامپ H1 هس.ممنون میشم بفرمایید کدوم مناسبتره برای من تا خرید کنم واینکه تو سایت کجا میشه پایه لامپ رو مشخص کرد؟
با سلام
کیفیت همه لامپهای زنون خیلی بالا و پایین نداره بیشتر ترانسش اهمیت داره. قطعا لامپ پایه سرامیکی گرمای کمتری داره. بین 3 مدلی که گفتید جی اس بهترینه چون روی ECU هیچ ماشینی ارور ایجاد نمیکنه و اینکه من GS رو نگفتم گرم میکنه، هرچه وات زنون میره بالاتر گرمای بیشتری تولید میکنه که در این مورد از بقیه مدل ها بیشتر گرم میکنه اما ترانس خیلی خوبی داره. قیمت لامپها با پایه های مختلف با هم فرقی نداره فقط H4 گرونتر هستش که ما اونم به قیمت بقیه میدیم. شما میتونید هنگام سفارش تو قسمت توضیحات نوع پایه لامپ رو هم مشخص کنید یا حتی کلوین لامپ رو (بابت اینکه چه نوری باشه: زرد، سفید، سفید یخی)
هر سوالی باشه بازم در خدمتتون هستم

beranush

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام عزیزم .
بنده قصد خرید دزدگیر اتومبیل تا 300 هزار تومان از سایتتون رو دارم . پیشنهادتون چیه و ایا در اینده محصول جدیدی اضافه میشه به دزدگیر هاتون?

بالا