handynasty
Registered User
با احترام، هزینه پست با خریدار هست. قیمت هم 10 زیاد نگفتم.15 با ارسال سفارشی با شما اوکیه ؟
با احترام، هزینه پست با خریدار هست. قیمت هم 10 زیاد نگفتم.15 با ارسال سفارشی با شما اوکیه ؟
خودتون میفرمایید جنس معمولیش. این کجاش معمولیه عزیز؟ شما تخته ام دی اف رو توی همین فروم سرچ کنید میبینید کمتر از 50 نمیدن. این که دیگه چوبه.جسارت نباشه ولی تخته نرد رو با وجود اون ورامدگی گرون گذاشتین . تهران رو کاری ندارم ولی توی ساری یه جنس معمولش رو میشه 40-50 هم گرفت . کسی با این مبلغ نمی تونه برای تخته ی مشکل دار هزینه کنه .
به هر حال پیشنهاد بنده 35 هست.
نمیدونم باید از اداره پست بپرسم.ارسالش چقدر میشه؟
میپرسم خبر میدم.اوکی برای ارسال سفارشی بپرسید ولی فکر نمیکنم بیشتر از 6 7 تومن بشه
داداش امروز رفتم اداره پست محلمون پرسیدم. گفتم بسته من 1.5 کیلوییه با پست سفارشی تا کرمانشاه چقدر میشه، گفت با هزینه بسته بندی (کارتن و چسب و منگنه و کوفت و زهرماری که خودشون بهش میچسبونن) درمیاد 9 تا 10 تومن.اوکی برای ارسال سفارشی بپرسید ولی فکر نمیکنم بیشتر از 6 7 تومن بشه
اوکی مشکلی نیست اطلاعات رو پ.خ کنداداش امروز رفتم اداره پست محلمون پرسیدم. گفتم بسته من 1.5 کیلوییه با پست سفارشی تا کرمانشاه چقدر میشه، گفت با هزینه بسته بندی (کارتن و چسب و منگنه و کوفت و زهرماری که خودشون بهش میچسبونن) درمیاد 9 تا 10 تومن.
حالا اگه میخوای بگو که برات بفرستم.
43 تقدیمتون میکنم اما هزینه ارسال با خودتون. اونجوری که فرمودید اصلا برام نمیصرفه.تخته نرد با هزینه ارسال 50 براتون مقدوره ؟
اقا شرایط رو ارسال کن قیمت یکمی تخفیف بده43 تقدیمتون میکنم اما هزینه ارسال با خودتون. اونجوری که فرمودید اصلا برام نمیصرفه.
عزیز تخته خیلی وقته که فروش رفته. ممنون.اقا شرایط رو ارسال کن قیمت یکمی تخفیف بده