• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لوازم مختلف

handynasty

Registered User
لایک‌ها
364
جسارت نباشه ولی تخته نرد رو با وجود اون ورامدگی گرون گذاشتین . تهران رو کاری ندارم ولی توی ساری یه جنس معمولش رو میشه 40-50 هم گرفت . کسی با این مبلغ نمی تونه برای تخته ی مشکل دار هزینه کنه .
به هر حال پیشنهاد بنده 35 هست.
خودتون میفرمایید جنس معمولیش. این کجاش معمولیه عزیز؟ شما تخته ام دی اف رو توی همین فروم سرچ کنید میبینید کمتر از 50 نمیدن. این که دیگه چوبه.
تخته هم هیچ مشکل دار نیست. خیلی از تخته نردها در اثر تغییرات رطوبت محیط وراومدگی و اینجور چیزها پیدا میکنند. اگه اینجوری حساب کنید اصلا 99 درصد تخته نردها مشکل دارند پس.
من ساری رو خبر ندارم. اما تهران دیگه ارزونترین تخته رو کنار خیابون 70 میداد همین یکی دو ماه پیش. تازه اونم ام دی اف.

ehsan6811

Registered User
لایک‌ها
70
اوکی برای ارسال سفارشی بپرسید ولی فکر نمیکنم بیشتر از 6 7 تومن بشه

handynasty

Registered User
لایک‌ها
364
اوکی برای ارسال سفارشی بپرسید ولی فکر نمیکنم بیشتر از 6 7 تومن بشه
داداش امروز رفتم اداره پست محلمون پرسیدم. گفتم بسته من 1.5 کیلوییه با پست سفارشی تا کرمانشاه چقدر میشه، گفت با هزینه بسته بندی (کارتن و چسب و منگنه و کوفت و زهرماری که خودشون بهش میچسبونن) درمیاد 9 تا 10 تومن.
حالا اگه میخوای بگو که برات بفرستم.

ehsan6811

Registered User
لایک‌ها
70
داداش امروز رفتم اداره پست محلمون پرسیدم. گفتم بسته من 1.5 کیلوییه با پست سفارشی تا کرمانشاه چقدر میشه، گفت با هزینه بسته بندی (کارتن و چسب و منگنه و کوفت و زهرماری که خودشون بهش میچسبونن) درمیاد 9 تا 10 تومن.
حالا اگه میخوای بگو که برات بفرستم.
اوکی مشکلی نیست اطلاعات رو پ.خ کن

albaloo2009

Registered User
لایک‌ها
219
تخته نرد با هزینه ارسال 50 براتون مقدوره ؟

بالا