pcbaz
کاربر تازه وارد
با سلام
دوستان یک عدد لپتاب با همین مدل برای فروش موجود میباشد.گارانتی digikala هم هست فک کنم یه چند روزی داره هنوز ... جعبه و وسایل و.... همه موجوده.
قیمت نو این دستگاه اما گرفتم گفتن تو 1900 تا 1950 هستش.دستگاه قوی هست در حدی metro last light رو رو مدیوم عالی فریم داد که بردمش تا اخر،تعجب میکنید ببینید
لپتاپ هست که برای گیم عالیه مخصوصا تو این قیمت
کانفیگ : تو عکس معلمومه اما بازم میگم :
cpu : core i5 3210 3.1ghz
gpu : gt630 2gb share to 4gb
ram : 4gb ddr3 1333
hard : 500gb
HD led lcd : 15.6
usb 3
دوستان دستگاه یه مدتی هست فنش صدا میده اونم بگیر نگیر داره بعضی موقع ها صدا میده بعضی موقع ها نمیده ، بردم پیش تعمیراتی گفت اگه بخای عوضش میکنم که خرجش حدکثر 50 60 میشه، که اینو کم کردم.یا اگه کسی خواست خودم درستش میکنم روی پول خریدش اضافه میکنم.
همچنین این دستگاه من 7 ماه هست خریدم و گفتن lcd عوض شده والا ما که متوجه نشدیم از روز اولشم بهتره.
گفتم اینارو بدونید که مدیون کسی نباشیم خلاصه....
اسپم و نظر دادن ممنوع ... مرسی از توجه دوستان
همراه : 09187572824 جمشیدی
قیمت پایه : 1350
دوستان یک عدد لپتاب با همین مدل برای فروش موجود میباشد.گارانتی digikala هم هست فک کنم یه چند روزی داره هنوز ... جعبه و وسایل و.... همه موجوده.
قیمت نو این دستگاه اما گرفتم گفتن تو 1900 تا 1950 هستش.دستگاه قوی هست در حدی metro last light رو رو مدیوم عالی فریم داد که بردمش تا اخر،تعجب میکنید ببینید
لپتاپ هست که برای گیم عالیه مخصوصا تو این قیمت
کانفیگ : تو عکس معلمومه اما بازم میگم :
cpu : core i5 3210 3.1ghz
gpu : gt630 2gb share to 4gb
ram : 4gb ddr3 1333
hard : 500gb
HD led lcd : 15.6
usb 3
دوستان دستگاه یه مدتی هست فنش صدا میده اونم بگیر نگیر داره بعضی موقع ها صدا میده بعضی موقع ها نمیده ، بردم پیش تعمیراتی گفت اگه بخای عوضش میکنم که خرجش حدکثر 50 60 میشه، که اینو کم کردم.یا اگه کسی خواست خودم درستش میکنم روی پول خریدش اضافه میکنم.
همچنین این دستگاه من 7 ماه هست خریدم و گفتن lcd عوض شده والا ما که متوجه نشدیم از روز اولشم بهتره.
گفتم اینارو بدونید که مدیون کسی نباشیم خلاصه....
اسپم و نظر دادن ممنوع ... مرسی از توجه دوستان
همراه : 09187572824 جمشیدی
قیمت پایه : 1350
فایل های ضمیمه
Last edited: