siavashdanesh
Registered User
1.150 خریدارم .
فقط شما لینکی از مشخصات کلی دستگاه رو بزارید ببینیم مدل سی پی یو و دیگر چیز های دستگاه چیه...
بفرمایید دوست من: Dell Inspiron 5110-N - لپ تاپ دل اینسپایرون 5110
1.150 خریدارم .
فقط شما لینکی از مشخصات کلی دستگاه رو بزارید ببینیم مدل سی پی یو و دیگر چیز های دستگاه چیه...
میتونین وجه رو ب یکی از فروشندگان بدیم.من فقط ب اقای محیاری (ahram) چون ازش خرید داشتم اعتماد دارم و بعد از ارسال کد رهگیری پولو ازش میگیرم1160 مال من
فقط یه سوال شما که میفرمایید اول واریز بعد ارسال
میشه بفرمایید که اعتماد سازی را چطور انجام میدین
دوست عزیز تاپیک ب صورت مزایده هستو بله فعلا بالاترین قیمت شما پیشنهاد دادین با یک میلیون و صد هزار تومان
میتونین وجه رو ب یکی از فروشندگان بدیم.من فقط ب اقای محیاری (ahram) چون ازش خرید داشتم اعتماد دارم و بعد از ارسال کد رهگیری پولو ازش میگیرم
متاسفانه نمیتونم اعتماد کنم پول رو لازم دارمبعد از کد رهگیری که نمیشه
جسارت نشه خدمت شما
شاید تو بسته مثل قضییه اون دوستمون آجر توش باشه
شرایط بنده این هست که پول را میدیم دست یه کاربر با سابقه
بعد شما ارسال میکنید بعد اینکه رسید دستم تست میکنیم بعد کاربر پول را به حساب شما واریز میکنه
24 ساعت هم مهلت تست میخوام
در مورد کاربر باسابقه چرا کاربرای 151 امتیازی با سابقه نیستند ولی 31 امتیازی با سابقه هست
اگه سابقه به 31 امتیاز باشه امتیاز بنده هم 29 هست + 2 تا هم فیدبک که میشه همون 31
و البته بنده قصد جسارت به جناب ahram را ندارم و منظورم کلی بود و امیدوارم بد برداشت نکنید
سلام
دوست عزیز کجا هستی شما ؟
به شرط تحویل حضوری من 1180 خریدارم .
متاسفانه نمیتونم اعتماد کنم پول رو لازم دارم
مسجدسلیمانم (فکر نکنم کسی بدون کجاست)و ولی میتونم بدم یکی دوستام اهواز تحویلتون بده پول رو تحویل بگیره
دوستان در اهواز تحویل حضوری هست و در تهران هم در تلاشم ک حضوری بذارم ولی شهرهای دیگه شرمنده نمیتونم
شماره حساب برای واریز و ادرس دقیق برای تحویل
تو تاپیک بزارید ...
دفعه آخرت باشه در مورد مسلیمون ایطوری حرف می زنیاااااا. از تو بعیدهمسجدسلیمانم (فکر نکنم کسی بدون کجاست)و ولی میتونم بدم یکی دوستام اهواز تحویلتون بده پول رو تحویل بگیره
دفعه آخرت باشه در مورد مسلیمون ایطوری حرف می زنیاااااا. از تو بعیدهمسلیمون پرچمش همیشه بالاست
![]()
دوستان برای خرید تبلت و گوشی به این تاپیک مراجعه کنیدموفق باشید http://forum.persiantools.com/t339541.html