باشه عزیز. شما لطف دارین.
960 هستم فوری ! تهران تحویل میگیرم کارت اهدای عضو هم موجودهسلام
تاپیک رو به روز میکنم مشکلم برطرف شد فعلا بالاترین پیشنهاد میدم
برای اقای rezatt
تخفیف هم سرجاشه
چشم960 هستم فوری ! تهران تحویل میگیرم کارت اهدای عضو هم موجوده![]()
ممنونم.لپتاپ فروخته شد به جناب Buddha
مبارکشون باشه
ختم تاپیک
متاسفانه صاحب تاپيك برخلاف گفته خودشون تو پ.خ فروختن و قانون مزايده رو كه خودشون حتي همين ديروز تو پ.خ به من گفتن رو نقض كردن كه مستحق امتياز منفيه ! چرا كه يوزر Buddhaبه نام خداوند جان و خرد کزین برتر اندیشه برنگذرد
یه لپتاپ دارم هیچوقت فرصت کار کشیدن ازش رو نداشتم لپتاپ حتی یک دونه خش اندازه مولکول هم روش نیست چون باهاش کار نشده باطری هم نزدیک 10 بار شاید شارژ شده باشه کاملا تمیز به جای طلب ورش داشتم اما چون هیچوقت نیاز مالی نداشتم همینجوری توی کارتن جاش گرم بوده الان هم نیاز مالی ندارم و برای فروش میزارمش تا به مصرف کننده برسه توی پ.خ هم نمیفروشمش قیمتی دارید اینجا بذارید.
ترجیحا بالاترین قیمت میدم
نکته :
تهران و کرج حضوری برام بیشتر صرف داره تا شهرستان اما برای شهرستان هم اول واریز بعد ارسال با تیپاکس اونم هزینش به عهده خریداره
اسپم و قیمت زیرپایه هم ازاده هر چند که زیر پایه نمیدم
به قیمت خوبی هم نرسه ترجیح میدم نگهش دارم
قیمت پایه : 850
توجه : به خریداری که کارت اهدای عضو داشته باشه تخفیف خوبی میدم(به خاطر احترامم به این تفکر)
مشخصات :
لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.56 کیلوگرم
پردازنده: Intel Core i3 2.53 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 3 GB DDR3
هارد دیسک: 320 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: radeon HD Graphics - MB UpTo 1695 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - مودم داخلی - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
سه تا عکس مال یه جای دیگست که من برای بهتر نشون دادنش گذاشتمش
مشاهده پیوست 215562
مشاهده پیوست 215565
مشاهده پیوست 215571
مشاهده پیوست 215578
مشاهده پیوست 215579
مشاهده پیوست 215580
بنده توی پ.خ نفروختمشمتاسفانه صاحب تاپيك برخلاف گفته خودشون تو پ.خ فروختن و قانون مزايده رو كه خودشون حتي همين ديروز تو پ.خ به من گفتن رو نقض كردن كه مستحق امتياز منفيه ! چرا كه يوزر Buddha
تو تاپيك فروش قيمت كمتري داده درسته فروشنده مختاره كه به هر كي خواست بفروشه ولي حداقل با گفتن مزايده و اين حرفها وقت بقيه رو تلف نكنه !!!
بنده توی پ.خ نفروختمش
حال کردم دادم به ایشون به قیمت کمتری
جنس خودمه در اون مختارم
امتیاز منفی رو بدید جز اینکه امتیاز منفی رو بهتون میدم که هیچی تاپیک شکایتی براتون درست میکنم که دخالت توی فروش من دارید میکنید
با سلام.
قسمتی از مبلغ کل واریز شد خدمتتون.
منتظر ارسال هستم.
ممنون از شما دوست گرامی.
ممنون دوست عزیز.مباركتون باشه ....
سلاماستدلال استارتر قابل تامله ! از فردا ديگه انواع و اقسام تاپيك هاي مزايده و مناقصه و .... تو اين فروم باد هوا شد !!! شما كه خودت تو فروم بغلي ديگران رو محكوم به نقض قانون فروش فوري ميكني اول خودت به قوانين تاپيك احترام بزار بعد هر كاري ميلت بود انجام بده !
سلام
البته شما برای من مورد احترام هستید
اگر دلخوری پیش اومده معذرت میخوام
در مورد مورد بغلی هم استنباط شما مغالطه محسوب میشه چون اون تاپیک قیمت فوری تعیین شده بود و بعد استارتر دبه کرد.همین
خواهش ميكنمممنون دوست عزیز.
می دونم موضوع این تاپیک کمی باعث دلخوری شما شد. اما نگران نباشید. مورد های خوب برای خرید همیشه پیش خواهد آمد.
باور کنید من خیلی نیاز به خرید یک لپتاپ داشتم و خیلی پیگیر خرید این لپتاپ شدم.
صاحب تاپیک هم خیلی پسر آقایی هستند، این پیگیری منو دیدند و لطف کردند لپتاپ رو برای من ارسال کردند.
امیدوارم همیشه موفق باشید.
استارتر جنس رو فروخته و جالب اینه که به شخص پیشنهاد دهنده پرخاشگری هم میکنه و میگه دلم میخواد به هر کی فروختم .تاپیک مال استارتر باشه باشه حق نداره حرف خودشو نقض کنه بعد هم بگه تاپیک خودمه اعتراض نکن!!!
امیدوارم مبارکتون باشه.خواهش ميكنم
اون قسمت شما بود اتفاقا من هم خيلي زود گمشده رو پيدا كردم !!! همين امشب كه تو بازار كامپيوتر ميگشتم يه بنده خدا به قيمت خريد قبليش يه دونه مارك لنوو با CPU B960 كه در حد Core i3 نسل قديمه و رم 2 و هارد 500 آكبندالبته بدون گرافيك ولي با كيبرد كامل كه راست كار خودم بودبا گارانتي بهم داد 1050 ! خداييش خيلي حال كردم !
راستش منم براي خودم نبود براي خانمم ميخواستم كه براي دفاعش خيلي واجبش بود !
شما هم موفق باشيد
سلامامیدوارم مبارکتون باشه.
-------------------------------------------
دوستان لپتاپ رو من دریافت کردم.
از دوست عزیزم، فروشنده گرامی، بسیار ممنونم.
از خرید کاملا راضی هستم.