• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لپتاپ اچ پی 4520s در حد آآآآآآآآآآآآک

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
دوست عزیز اگه نظرت عوض شد و دوستمون Buddha نخواستن من 950 خریدارم
راستی مدل دقیق گرافیک رو نگفتین

power of

Registered User
لایک‌ها
71
سلام

تاپیک رو به روز میکنم مشکلم برطرف شد فعلا بالاترین پیشنهاد میدم
برای اقای rezatt

تخفیف هم سرجاشه

Eagle_78

Registered User
لایک‌ها
89
سلام

تاپیک رو به روز میکنم مشکلم برطرف شد فعلا بالاترین پیشنهاد میدم
برای اقای rezatt

تخفیف هم سرجاشه
960 هستم فوری ! تهران تحویل میگیرم کارت اهدای عضو هم موجوده :rolleyes:

power of

Registered User
لایک‌ها
71
لپتاپ فروخته شد به جناب Buddha

مبارکشون باشه

ختم تاپیک

Last edited:

Buddha

Registered User
لایک‌ها
109
لپتاپ فروخته شد به جناب Buddha

مبارکشون باشه

ختم تاپیک
ممنونم.

من بیشتر از خریدهای خوبی که در انجمن انجام دادم، از دوستان جدید و خوبی که پیدا کردم احساس خوشحالی می کنم.
ایشالا شنبه صبح مبلغ واریز خواهد شد.

Eagle_78

Registered User
لایک‌ها
89
به نام خداوند جان و خرد کزین برتر اندیشه برنگذرد

یه لپتاپ دارم هیچوقت فرصت کار کشیدن ازش رو نداشتم لپتاپ حتی یک دونه خش اندازه مولکول هم روش نیست چون باهاش کار نشده باطری هم نزدیک 10 بار شاید شارژ شده باشه کاملا تمیز به جای طلب ورش داشتم اما چون هیچوقت نیاز مالی نداشتم همینجوری توی کارتن جاش گرم بوده الان هم نیاز مالی ندارم و برای فروش میزارمش تا به مصرف کننده برسه توی پ.خ هم نمیفروشمش قیمتی دارید اینجا بذارید.

ترجیحا بالاترین قیمت میدم

نکته :

تهران و کرج حضوری برام بیشتر صرف داره تا شهرستان اما برای شهرستان هم اول واریز بعد ارسال با تیپاکس اونم هزینش به عهده خریداره

اسپم و قیمت زیرپایه هم ازاده هر چند که زیر پایه نمیدم
به قیمت خوبی هم نرسه ترجیح میدم نگهش دارم

قیمت پایه : 850

توجه : به خریداری که کارت اهدای عضو داشته باشه تخفیف خوبی میدم
:) (به خاطر احترامم به این تفکر)

مشخصات :

لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.56 کیلوگرم

پردازنده: Intel Core i3 2.53 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz

حافظه: 3 GB DDR3

هارد دیسک: 320 GB 5400 RPM

کارت گرافیک: radeon HD Graphics - MB UpTo 1695 MB

صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED

امکانات: DVD-RW - مودم داخلی - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port

سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS

سه تا عکس مال یه جای دیگست که من برای بهتر نشون دادنش گذاشتمش

مشاهده پیوست 215562

مشاهده پیوست 215565

مشاهده پیوست 215571

مشاهده پیوست 215578

مشاهده پیوست 215579

مشاهده پیوست 215580

متاسفانه صاحب تاپيك برخلاف گفته خودشون تو پ.خ فروختن و قانون مزايده رو كه خودشون حتي همين ديروز تو پ.خ به من گفتن رو نقض كردن كه مستحق امتياز منفيه ! چرا كه يوزر Buddha
تو تاپيك فروش قيمت كمتري داده درسته فروشنده مختاره كه به هر كي خواست بفروشه ولي حداقل با گفتن مزايده و اين حرفها وقت بقيه رو تلف نكنه !!!

power of

Registered User
لایک‌ها
71
متاسفانه صاحب تاپيك برخلاف گفته خودشون تو پ.خ فروختن و قانون مزايده رو كه خودشون حتي همين ديروز تو پ.خ به من گفتن رو نقض كردن كه مستحق امتياز منفيه ! چرا كه يوزر Buddha
تو تاپيك فروش قيمت كمتري داده درسته فروشنده مختاره كه به هر كي خواست بفروشه ولي حداقل با گفتن مزايده و اين حرفها وقت بقيه رو تلف نكنه !!!
بنده توی پ.خ نفروختمش
حال کردم دادم به ایشون به قیمت کمتری
جنس خودمه در اون مختارم
امتیاز منفی رو بدید جز اینکه امتیاز منفی رو بهتون میدم که هیچی تاپیک شکایتی براتون درست میکنم که دخالت توی فروش من دارید میکنید

Eagle_78

Registered User
لایک‌ها
89
بنده توی پ.خ نفروختمش
حال کردم دادم به ایشون به قیمت کمتری
جنس خودمه در اون مختارم
امتیاز منفی رو بدید جز اینکه امتیاز منفی رو بهتون میدم که هیچی تاپیک شکایتی براتون درست میکنم که دخالت توی فروش من دارید میکنید

استدلال استارتر قابل تامله ! از فردا ديگه انواع و اقسام تاپيك هاي مزايده و مناقصه و .... تو اين فروم باد هوا شد !!! شما كه خودت تو فروم بغلي ديگران رو محكوم به نقض قانون فروش فوري ميكني اول خودت به قوانين تاپيك احترام بزار بعد هر كاري ميلت بود انجام بده !

Buddha

Registered User
لایک‌ها
109
با سلام.
قسمتی از مبلغ کل واریز شد خدمتتون.
منتظر ارسال هستم.

ممنون از شما دوست گرامی.

Buddha

Registered User
لایک‌ها
109
مباركتون باشه ....
ممنون دوست عزیز.
می دونم موضوع این تاپیک کمی باعث دلخوری شما شد. اما نگران نباشید. مورد های خوب برای خرید همیشه پیش خواهد آمد.
باور کنید من خیلی نیاز به خرید یک لپتاپ داشتم و خیلی پیگیر خرید این لپتاپ شدم.
صاحب تاپیک هم خیلی پسر آقایی هستند، این پیگیری منو دیدند و لطف کردند لپتاپ رو برای من ارسال کردند.

امیدوارم همیشه موفق باشید.

power of

Registered User
لایک‌ها
71
استدلال استارتر قابل تامله ! از فردا ديگه انواع و اقسام تاپيك هاي مزايده و مناقصه و .... تو اين فروم باد هوا شد !!! شما كه خودت تو فروم بغلي ديگران رو محكوم به نقض قانون فروش فوري ميكني اول خودت به قوانين تاپيك احترام بزار بعد هر كاري ميلت بود انجام بده !
سلام
البته شما برای من مورد احترام هستید
اگر دلخوری پیش اومده معذرت میخوام
در مورد مورد بغلی هم استنباط شما مغالطه محسوب میشه چون اون تاپیک قیمت فوری تعیین شده بود و بعد استارتر دبه کرد.همین

jikolo

Registered User
لایک‌ها
163
سلام
البته شما برای من مورد احترام هستید
اگر دلخوری پیش اومده معذرت میخوام
در مورد مورد بغلی هم استنباط شما مغالطه محسوب میشه چون اون تاپیک قیمت فوری تعیین شده بود و بعد استارتر دبه کرد.همین

استارتر جنس رو فروخته و جالب اینه که به شخص پیشنهاد دهنده پرخاشگری هم میکنه و میگه دلم میخواد به هر کی فروختم .تاپیک مال استارتر باشه باشه حق نداره حرف خودشو نقض کنه بعد هم بگه تاپیک خودمه اعتراض نکن!!!

Eagle_78

Registered User
لایک‌ها
89
ممنون دوست عزیز.
می دونم موضوع این تاپیک کمی باعث دلخوری شما شد. اما نگران نباشید. مورد های خوب برای خرید همیشه پیش خواهد آمد.
باور کنید من خیلی نیاز به خرید یک لپتاپ داشتم و خیلی پیگیر خرید این لپتاپ شدم.
صاحب تاپیک هم خیلی پسر آقایی هستند، این پیگیری منو دیدند و لطف کردند لپتاپ رو برای من ارسال کردند.

امیدوارم همیشه موفق باشید.
خواهش ميكنم
اون قسمت شما بود اتفاقا من هم خيلي زود گمشده رو پيدا كردم !!! همين امشب كه تو بازار كامپيوتر ميگشتم يه بنده خدا به قيمت خريد قبليش يه دونه مارك لنوو با CPU B960 كه در حد Core i3 نسل قديمه و رم 2 و هارد 500 آكبندالبته بدون گرافيك ولي با كيبرد كامل كه راست كار خودم بودبا گارانتي بهم داد 1050 ! خداييش خيلي حال كردم !
راستش منم براي خودم نبود براي خانمم ميخواستم كه براي دفاعش خيلي واجبش بود !
شما هم موفق باشيد

استارتر جنس رو فروخته و جالب اینه که به شخص پیشنهاد دهنده پرخاشگری هم میکنه و میگه دلم میخواد به هر کی فروختم .تاپیک مال استارتر باشه باشه حق نداره حرف خودشو نقض کنه بعد هم بگه تاپیک خودمه اعتراض نکن!!!

تو فضاي مجازي از اين سو تفاهمات خيلي پيش مياد برخورد استارتر هم قطعا به همين دليل بوده بنده فقط احترام به قوانين تاپيك يا حداقل سر حرف بودن يا حتي يه توضيح كوچك بابت اين كار رو ميخواستم نه دخالت و نه چيز ديگه ايي .... استارتر هم كه قطعا آدم سودجويي نبوده چون پيشنهاد بالاتر هم داشته و براي بنده هم مورد احترام هستند ...

Last edited:

Buddha

Registered User
لایک‌ها
109
خواهش ميكنم
اون قسمت شما بود اتفاقا من هم خيلي زود گمشده رو پيدا كردم !!! همين امشب كه تو بازار كامپيوتر ميگشتم يه بنده خدا به قيمت خريد قبليش يه دونه مارك لنوو با CPU B960 كه در حد Core i3 نسل قديمه و رم 2 و هارد 500 آكبندالبته بدون گرافيك ولي با كيبرد كامل كه راست كار خودم بودبا گارانتي بهم داد 1050 ! خداييش خيلي حال كردم !
راستش منم براي خودم نبود براي خانمم ميخواستم كه براي دفاعش خيلي واجبش بود !
شما هم موفق باشيد
امیدوارم مبارکتون باشه.
-------------------------------------------

دوستان لپتاپ رو من دریافت کردم.
از دوست عزیزم، فروشنده گرامی، بسیار ممنونم.
از خرید کاملا راضی هستم.

power of

Registered User
لایک‌ها
71
امیدوارم مبارکتون باشه.
-------------------------------------------

دوستان لپتاپ رو من دریافت کردم.
از دوست عزیزم، فروشنده گرامی، بسیار ممنونم.
از خرید کاملا راضی هستم.
سلام

مبارکت باشه عزیزم
شما راضی باش من شبا سرم رو اسوده میزارم رو بالش
به هر حال چرخش براتون بچرخه لپتاپ های خرکاری هستن.
ختم تاپیک

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا