• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لپتاپ گیمینگ MSI GE70 !!!!

sasas_198

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقایون دعوا نکنید ماتریس قراره تو پارت بعدی لپ تاپ با قیمت حدود 3.5 عرضه کنه چون تونسته یه مقدار ارز مبادله بگیره انصاف خوب چیزیه لپ تاپ دست 2 میخوای با سود بفروشی یه قیمیتی بذار که وقتی نوش اومد خریدار نفرینت نکنه

ghostdog707

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان لنگه این لپ تاپ فوق العاده دیگه تو بازار نیست...شرکت ماتریکسم این لپ تاپ از لیست قیمت سایتش حذف کرده و قیمت مدل پائینتر این لپ تاپ(که به گرد پای ge70 نمیرسه) یعنی ge60 به 3960 تغییر پیدا کرده تو سایت ماتریکس!!!!!
من دو هفته پیش تونستم با یک هفته دوندگی بخرمش ولی به خاطر این که به پولش احتیاج پیدا کردم بعد 2 3 بار روشن کردن گذاشتم تو جبش دیگه استفاده نکردم تا بفروشمش...بازم دو دلم چون خیلی دوسش دارم ولی پولشو احتیاج دارم...
کاملا نو....هیچ خط خشیم نداره چون استفاده نشده
biggrinsmiley.gif

14 ماه گارانتی داره+ کیف و موس حرفه ای msi
اگه کسی می خواد بنده فروشندم
فقط زیر 4300 نمی تونم بدم چون خودم ضرر می کنم هر کی بیشتر خواست مال اون چون 5 تومن پول احتیاج دارم هر چی ارزونتر بفروشم بقیه شو باید قرض بگیرم از این ور اون برای همین با عرض شرمندگی به بالاترین خریدار می فروشم
آخه نمی دونید با چه مصیبتی خریدمش!!!!! یه هفته داشتم تو بازار می چرخیدم....آخرشم یکی با قیمت بالا فروختش به ما

kharidaram

Ali_persiangulf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست گرامی اگه یه لپ تاب MSI GE70 دیگه داری . خریدارم 09136482921
اصفهان

بالا