فعلاً ندیده 1 تومن واسه من

که هم بازار فروشو قیمتت سریعتر رونق بگیره
هم یکی بخره
یکی بفروشه
از شر لپ تاپت خلاص شی

ولی از لولای درش که میگی لق میزنه حتمن عکس یادت نره
مرسی دوست عزیز ولی زیر ۱۲۰۰ نمیصرفه بخوام بفروشم
عکس هارو هم اضافه کردم
اون لق زدن هم چیزی نیس که اصلا دیده بشه به چشم توی عکس با این حال من عکس هارو گذاشتم
من داشتم این مدل رو ، دستگاه شیک و خوبیه و جان سخت ..... مشکل لق زدن لولا فکر میکنم تو این مدل خیلی رایجه که البته چیز مهمی نیست . خوب بفروشی برادر
جدا لپتاپ جان سختی ِ
مرسی رفیق : )
دادا قیمت پایه خریدارم
از تهرانی?
بله از تهرانم
عکس هارو اضافه کردم بزار ببینیم اگه دوستان دیگه قیمت دیگه ای نداشتن ما در خدمتیم
دوست عزیز من مدل 1557 دارم. اگه منظورتون از لقی حدود نیم سانتیمتر حرکت آزاد در هر حالت ایستادن مانیتور و دوطرفه هستش این کاملا طبیعیه. لااقل تو این مدل لپتاپهای دل طبیعیه. چون واسه من بدون هیچ ضربه و مشکلی از اول همینطوری بوده. البته اگه لقی دوطرفه باشه و مانیتور کاملا در هر درجه و جایگاهی بدون مشکل قرار بگیره. در حقیقت مانیتور در هر درجه ای ثابت قرار میگیره بدون تغییر جایگاه و درجه ولی اگه با دست تکونش بدم حدود نیم سانت براحتی حرکت میکنه و بعد از نیم سانت حرکتش سفت میشه. نمیدونم واسه شمام همینجوریه یا نه. خواستم تجربه لپتاپ خودمو منتقل کنم.
بله منظورم همین هست ولی بعضی از دوستان اسمش رو گذاشتن لق زدن ! ما گفتیم بگیم از اولش اینجوری هست که حالا پس فردا مدیون نشیم
ولی ۲طرفه نیس . بله همین جوری هست که گفتین
جواب دادم که
سلام
تهران مي توني حضوري تحويل بدي؟ گارانتي داره؟ مهلت تست ميدي؟
تهرانم
گارانتی که بالا عرض کردم نداره
مهلت تست هم در حد همون روشن کردن و دیدن موقع تحویل حضوری
لطف میکنی ازش عکس هم بگذاری
عکس هارو گذاشتم ولی نمیدونم چرا انقدر سایزش به هم ریخته شد
باید سیو کنید و بعد ببینید
هزینه تعمیر فکر میکنم دست بالای بالاش ۸۰ هزار تومان بشه
نه دوست عزیز اگر هم تعمیر بخواد فکر نمیکنم این قدر باشه طبق پرس و جو هایی که کردم
عزیز این عکس ها رو نمیخوای بذاری؟
گذاشتم ببخشید بابت تاخیر
استارتر رفته درس بخونه
دقیقا: ))
امان از این امتحانات
دوستان عکس ها برای شما قابل رویت هست؟
کسی میدونه چطور باید آپلود کنم که به هم نریزه به این شکل؟