خدایی قیمت واسه مصرف کننده خیلی مناسبه. الان واسه همین کانفیگ لااقل باید حدود 2 میلیون پول داد که اگه 30% هم کم کنیم میشه 1400. من خودم اگه 1557 نداشتم حتما برش میداشتم و باید بگم کیفیت این سری لپ تاپ دل خوب بوده. میتونین کامنتهای دیگر دوستان رو که از این سری داشتن تو همین تاپیک بخونید.ایشا... برسه بدست کسی که مصرف کننده هست و پیشاپیش هم مبارکش باشه.
سلام
من حدود 1.5 ساعت با اين لپتاپ كار كردم و تستش كردم،خوشم اومد ولي خونواده گقتن دسته دو نگير
رمش 2 گيگ هست.به نظرم با اين قيمت لپتاپ قابل قبوليه .پيكسل سوخته پيدا نكردم،اسپيكراش سالمه،دكمه هاي كيبورد هم همين طور
ساكشن دي وي دي درايو هم كار مي كرد،نرم افزار defragger وضعيت هارد رو good نشون داد
به گفته صاحب لپتاپ هم تا حالا blue screen نداده،زير باطري هم جاي سيم كارت داره
لپتاپ تا حالا باز نشده(حداقل پيچ هاي پشت كه اينو نشون ميداد)
سلام
من حدود 1.5 ساعت با اين لپتاپ كار كردم و تستش كردم،خوشم اومد ولي خونواده گقتن دسته دو نگير
رمش 2 گيگ هست.به نظرم با اين قيمت لپتاپ قابل قبوليه .پيكسل سوخته پيدا نكردم،اسپيكراش سالمه،دكمه هاي كيبورد هم همين طور
ساكشن دي وي دي درايو هم كار مي كرد،نرم افزار defragger وضعيت هارد رو good نشون داد
اون لقی در که میگفتن چی؟
البته ایشون نوشته رمش 4 گیگه
سلام
دوست عزیز من اطلاعات بالا رو از دیجی کالا زدم ولی کانفینگ لپتاپ من جز سری اول بوده که ۲ هستاون لقی در که میگفتن چی؟
البته ایشون نوشته رمش 4 گیگه
خونواده گفتندست2نگیربعد توی امضات زدی خریدار لب تاب دست 2!!!!!
اون لقی در که میگفتن چی؟
خونواده گفتندست2نگیربعد توی امضات زدی خریدار لب تاب دست 2!!!!!
بي زحمت قيمت اخر رو بفرست عزيز.واينکه کجايي؟ برا تحويل حضوري ميگم. + شماره تماس
انجام شددوست عزیر لطفا قیمت و اینکه کجا هستید رو برام ارسال کنید