• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لپتاپ HP Pavilion dv5-1070ee

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
عزیزم برای خودم نمیخوام
خودم گیمینگ دارم
برای یک نفری که نیاز داره میخوام

مهدي جان كلاتو سفت بچسب باد نبره ... نيازمند كيه رفيق :happy: . اگه به نيازه كه از 75 ميليون جمعيت ايران بهت قول ميدم 30 ميليون نيازمند داريم .

بهت قول ميدم اگه رابين هود و ژانوارژان و زورو هم الان زنده بودن زيرش زايده بودن ...

در صورت سلامت 100% لپ تاپ به جز باتري و در صورت اول ارسال بعد از تست واريز 920 آخرين پيشنهاد بنده ...

نصر من الله و فتحن قريب

alksdj

Registered User
لایک‌ها
257
مهدي جان كلاتو سفت بچسب باد نبره ... نيازمند كيه رفيق :happy: . اگه به نيازه كه از 75 ميليون جمعيت ايران بهت قول ميدم 30 ميليون نيازمند داريم .

بهت قول ميدم اگه رابين هود و ژانوارژان و زورو هم الان زنده بودن زيرش زايده بودن ...

در صورت سلامت 100% لپ تاپ به جز باتري و در صورت اول ارسال بعد از تست واريز 920 آخرين پيشنهاد بنده ...

نصر من الله و فتحن قريب

به خاطر داداش گلم که خیلی میخوامش انصراف میدم
من نوکرتم عزیز
انشاالله دعا میکنم بهت برسه خوشحال بشم

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
به خاطر داداش گلم که خیلی میخوامش انصراف میدم
من نوکرتم عزیز
انشاالله دعا میکنم بهت برسه خوشحال بشم

مهدي جان خيلي ميخامت ...
heart.gif

اين حرفاو و اين صحبت هايي كه ميشه فقط و فقط واسه خنده و شوخيه ... ديگه اخلاق من تو اين يكي دو سال بايد دستت اومده باشه ;) .. و گرنه من كي باشم بخام رو حرف آقا مهدي حرف بزنم ...

فكر كنم اين دومين يا سومين باريه كه به خاطر من انصراف ميدي . حواسم هست داداش . :cool:

اينارو همرو مد نظر دارم تا يه روزي يه جايي برات انصراف بدم كه توپول جبران همه ي اين زحمتات بشه ...

علي يارت ...

alksdj

Registered User
لایک‌ها
257
مهدي جان خيلي ميخامت ...
heart.gif

اين حرفاو و اين صحبت هايي كه ميشه فقط و فقط واسه خنده و شوخيه ... ديگه اخلاق من تو اين يكي دو سال بايد دستت اومده باشه ;) .. و گرنه من كي باشم بخام رو حرف آقا مهدي حرف بزنم ...

فكر كنم اين دومين يا سومين باريه كه به خاطر من انصراف ميدي . حواسم هست داداش . :cool:

اينارو همرو مد نظر دارم تا يه روزي يه جايي برات انصراف بدم كه توپول جبران همه ي اين زحمتات بشه ...

علي يارت ...

خیلی میخوامت

aso_asw

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
قیمتِ آخرم 920تومان.
حضوری برام مقدور نیست، ولی میتونیم از navid ati یا vahid toolsبه عنوانِ واسطه استفاده کنیم.
موفق باشی

wxShayan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من لپتاپ Asus K46CB خريدم، 13 اينچ نيست ولي سبکه :)

براي فروش لپتاپ ميتونيم يکي از راه​هاي زير را انتخاب کنيم:
1. اول واريز بعد ارسال
2. استفاده از nsba به عنوان واسطه
3. تحويل حضوري (من اينجا با کسي به غير از nsba آشنا نيستم ولي اگر شماها با هم آشنا هستيد ميتونم به alksdj که امکان تحويل حضوري داره تحويل بدم (ميتونم همون 910 به ايشون بفروشم حالا اگر ايشون خواستند انصراف بدهند و با شما آشنا هستند ديگه هرجور خودتون صلاح ميدونيد)).

Last edited:

Saeidzz

Registered User
لایک‌ها
3
قیمت پایه حضوری خریدارم
خواستی پ خ بده

wxShayan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من دوشنبه تهران هستم، اگر کسي مايل هست تا فردا بعد از ظهر خبر بده تا با هم هماهنگ کنيم.

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
سلام دوستان
من دوشنبه تهران هستم، اگر کسي مايل هست تا فردا بعد از ظهر خبر بده تا با هم هماهنگ کنيم.

رفيق اين ديگه آخرين پيشنهاد بنده به شماست براي انجام معامله ...

شما تشريف آوردين تهران آدرس مغازمو ميدم تشريف بيارين معازه ( ضمن ملاقات همديگه يدونه بستني هم با هم ميخوريم ;) ) لپ تاپ 24 ساعت دست بنده ميمونه پس از اطمينان از سلامت 100% لپ تاپ پول به حسابتون واريز ميشه ...

لپ تاپ رو سر پايي نميشه تستش كرد . تا ويندوز عوض نشه تا 4 تا بازي سنگين و برنامه سنگين باهاش نشه انجام داد مشخص نميكنه ... مخصوصاً لپ تاپ شما با چيپ گرافيك 9600 كه تن آدمو ميلرزونه ...

اگه با شرايط بنده موافق هستين كه آدرس و تلفنمو خدمتت بدم . در غير اين صورت مبارك خريدارش باشه ...

Last edited:
بالا