• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لپ تاپ (آلترابوک) فوق العاده ایسوس U36 تمیز

amin.hex

Registered User
لایک‌ها
21
پایه خریدارم

ErfanEa

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
10
با تشکر از همه دوستان قول دستگاه به جناب
sirous_sus داده شده لطفا پخ برای این مورد نفرمایید. انشاالله فردا قرار هست بیان در محل دستگاه را تحویل بگیرند.
با سپاس​

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
با تشکر از همه دوستان قول دستگاه به جناب
sirous_sus داده شده لطفا پخ برای این مورد نفرمایید. انشاالله فردا قرار هست بیان در محل دستگاه را تحویل بگیرند.
با سپاس​

تاييد ميشه فردا با ايشون قرار دارم براي رويت تست و دريافت دستگاه در محل مورد نظر ايشون

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
امروز مزاحم ایشون شدم فقط میتونم بگم انسان بسیار محترمی هستن و جدا از معامله با ایشون از اینکه با چنین فردی آشنا شدم بسیار خوشحالم

خدارو شکر تا الان با هرکسی معامله داشتم یکی از یکی بهتر و بعد از معامله دوست شدیم امروز هم یک دوست خوب به دوستام اضافه شد

ایشون حتی برخلاف توافق 1650 به بنده خودشون 50 تومن عیدی دادن

با بهترین ارزو ها برای استارتر محترم

ErfanEa

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
10
امروز مزاحم ایشون شدم فقط میتونم بگم انسان بسیار محترمی هستن و جدا از معامله با ایشون از اینکه با چنین فردی آشنا شدم بسیار خوشحالم

خدارو شکر تا الان با هرکسی معامله داشتم یکی از یکی بهتر و بعد از معامله دوست شدیم امروز هم یک دوست خوب به دوستام اضافه شد

ایشون حتی برخلاف توافق 1650 به بنده خودشون 50 تومن عیدی دادن

با بهترین ارزو ها برای استارتر محترم

فروش تایید می شه. 1600. مبارکشون باشه. امید وارم سالیان سال دستگاه براشون کار کنه و باعث خیر و برکتشون باشه.
حقیقتا انسان بسیار محترمی هستند بسیار بسیار با مرام و با آشنایی و دوستی با ایشون بسیار خوشحالم.
براشون آرزوی موفقیت می کنم در تمام مراحل زندگی.

بالا