• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لپ تاپ آکبند قدرتمند Lenovo Z570 - i7(2670QM) 6GB GT540 2GB دو سال گارانتی سازگار

Aliteh

Registered User
لایک‌ها
11
1200 خریدارم .. تهران تشریف دارید؟
فکر کنم شما بدون خوندن توضیحات ، همینجور یه قیمتی پروندید

والله این قیمت نمیتونم بدم ، آخه می ترسم شما خیلی ضرر کنید عذاب وجدان بگیرم

:hmm: رعایت انصاف چیزی به غایت پسندیده است
ممنون

hossein4494

Registered User
لایک‌ها
12
داداش تعویض داری؟

night_moon

Registered User
لایک‌ها
18
خودانی چند ماهه دیگه میبینمت که نفروختیش لبتاپ مثه گوشی نیست مرسی شرمنده ناراحتت کردم

nimaf14

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
لطفا قيمت آخري كه واستون مقدور هستش رو واسم پخ كنين

amirseirafi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
علی جان همه چیزش عالیه . هم برند . هم کانفیگ . هم شکل و قیافه و از همه مهمتر قیمت . امیدوارم زود به یه قیمت خوب (بالاتر از قیمت پایه) بفروشیش.
خودت جریان تعداد لپتاپای منو میدونی وگرنه خودم ازت میخریدم . (البته خودمم بهت اینو پیشنهاد دادم که بخری .)

الان که عکسهای لپتاپو دیدم یه چیز باحالو متوجه شدم . دوستان این لپتاپ استاندارد آمریکاست . اگه به بارکد GS1دستگاه یه توجه بکنید میبینید که با 088 شروع شده که مربوط میشه به محصولاتی که برای آمریکا و کانادا تولید میشه .
آی جماعت بجنبین که حیفه یه همچین چیزی از دست بره .

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
منم رویوهای این لپ تاپ رو چک کردم و تو یوتویوب ویدئوهش رو دیدم. دوستمون تخفیفم بدن باز 200-300 کم دارم وگرنه مطمئنا ورش میداشتم.تو این رده MSI CX640DX - i7(2670QM) 4GB GT540 2G هم هست که اونم باگارانتی ماتریکس 1590 هست و تفاوتش با این توی رمهاشون هست این 6 و ام اس آی 4.

amirseirafi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ظاهرا درسته !
اینجا هم چک کردم
0886843382103 - Unidentified Product
زده Country of Origin: USA / Canada

علی جان من که الکی یه حرفی نمیزنم .

منم رویوهای این لپ تاپ رو چک کردم و تو یوتویوب ویدئوهش رو دیدم. دوستمون تخفیفم بدن باز 200-300 کم دارم وگرنه مطمئنا ورش میداشتم.تو این رده MSI CX640DX - i7(2670QM) 4GB GT540 2G هم هست که اونم باگارانتی ماتریکس 1590 هست و تفاوتش با این توی رمهاشون هست این 6 و ام اس آی 4.

دوست عزیز شما یه مقدار روی برندهایی که انتخاب می کنی تجدید نظر کن .عزیز من ASUS و MSI اصلاً در اون حد و اندازه ها نیستن که با برندهایی مثل LENOVO یا FUJITSU قابل مقایسه باشن .اجازه بده یه مثال راحت تر بزنم. عزیزم ASUS و MSI حکم MVM و LIFAN دارن .LENOVO و FUJITSU حکم CHEVROLET و TOYOTA رو دارن . هرچقدر هم که MVM و LIFAN خوب باشن باز به پای CHEVROLET و TOYOTA نمیرسن .

mahanlive

Registered User
لایک‌ها
82
علی جان من که الکی یه حرفی نمیزنم .

دوست عزیز شما یه مقدار روی برندهایی که انتخاب می کنی تجدید نظر کن .عزیز من ASUS و MSI اصلاً در اون حد و اندازه ها نیستن که با برندهایی مثل LENOVO یا FUJITSU قابل مقایسه باشن .اجازه بده یه مثال راحت تر بزنم. عزیزم ASUS و MSI حکم MVM و LIFAN دارن .LENOVO و FUJITSU حکم CHEVROLET و TOYOTA رو دارن . هرچقدر هم که MVM و LIFAN خوب باشن باز به پای CHEVROLET و TOYOTA نمیرسن .

کم لطفی نکن عزیز
تفاوت بهترین تا بدترین لپ تاپ ها انقدر زیاد نیست که شما داری با MVM و غیره اونها رو میسنجی.
همه این برتری ها به سلیغه هم بر میگرده. مثلا این دوست خوبمون (استارتر) از بین تمام برندها یه مدل ایسر به دلشون نشسته و الان داره این رو میفروشه و قصد خرید اون رو داره! آیا میشه ایراد گرفت؟ خیر
تفاوتهایی بین لپ تاپ های خوب و بد وجود داره ولی اون هم باید مدل به مدل سنجیده بشه نه یرندی!! مثلا به نظر بنده سری گیم های ایسوز واقعا حرف نداره و فوجیتسو به هیچ عنوان نمیتونه تو طراحی با ایسوز رقابت کنه. لنوو هم که سری thinkpad اش بی نظیر هست.
کلا این جو سازی ها فصلی هستش، مثلا یه مدت همه طرفدار یه برندی هستند و یه فصل دیگه علیه اون.
خواهشا با این مقایسه ها و کم لطفی ها کل برند رو زیر سوال نبرید.

night_moon

Registered User
لایک‌ها
18
کم لطفی نکن عزیز
تفاوت بهترین تا بدترین لپ تاپ ها انقدر زیاد نیست که شما داری با MVM و غیره اونها رو میسنجی.
همه این برتری ها به سلیغه هم بر میگرده. مثلا این دوست خوبمون (استارتر) از بین تمام برندها یه مدل ایسر به دلشون نشسته و الان داره این رو میفروشه و قصد خرید اون رو داره! آیا میشه ایراد گرفت؟ خیر
تفاوتهایی بین لپ تاپ های خوب و بد وجود داره ولی اون هم باید مدل به مدل سنجیده بشه نه یرندی!! مثلا به نظر بنده سری گیم های ایسوز واقعا حرف نداره و فوجیتسو به هیچ عنوان نمیتونه تو طراحی با ایسوز رقابت کنه. لنوو هم که سری thinkpad اش بی نظیر هست.
کلا این جو سازی ها فصلی هستش، مثلا یه مدت همه طرفدار یه برندی هستند و یه فصل دیگه علیه اون.
خواهشا با این مقایسه ها و کم لطفی ها کل برند رو زیر سوال نبرید.

دقیقا
الان من یک لنوو واسه فروش داشته باشم میام میگم شبیه بنزه ولی ایسوس مثه ژیانه
وقتی که بفروشم و یه ایسوس بخرم ایسوس بنز میشه و لنوو ژیان .........
دست از این تبادل نظر سر شار از محتوا بردارین
استارتر عزیز هم یکم راه بیا .......

30we

Registered User
لایک‌ها
135
دقیقا
الان من یک لنوو واسه فروش داشته باشم میام میگم شبیه بنزه ولی ایسوس مثه ژیانه
حرف شما درسته ولی دیگه بر اساس مدل های تو ایران از برندهای مختلف گاهی میشه یه نظر کوچیک داد مثل اینکه دل زده تو خط آشغال جمع کنی:D
چه فن دل باشی چه نباشی خوب 5110 ارزش خرید نداره,ایسر داغ میکنه این مدل ارزونهاش و کیفیت ساخت ظاهرش هم یه کمی بده....این ها چیزیه که آدم به چشم میبینه.
استارتر هم فکر کنم تا جایی که جا داشته راه اومده بقیش دیگه راه اومدن حساب نمیشه....

amirseirafi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دقیقا
الان من یک لپنوو واسه فروش داشته باشم میام میگم شبیه بنزه ولی ایسوس مثه ژیانه

اویل اینکه بنده استارتر تاپیک نیستم که بخوام دستگاهمو بفروشم .
دوم اینکه وقتی تیکه میندازین "سرشار از محتوا" بهتره قبلش یه سبک سنگین بکنین .
عزیزانم ، (MAHANLIVE و NIGHT-MOON)گرامی در جواب فقط یه مطلب رو عرض می کنم خدوتتون و بعدشن رفرنس میدم که اگه دوست دارین مطالعه و تحقیق بفرمایید .
شما لپتاپ میخوای بخری واسه پرفورمنس و کارایی یا واسه شکل و قیافه و طراحیش ؟
در ضمن بنده نگفتم که MVM اتوموبیل بدیه . گقتم قابل مقایسه با TOYOTA نیست .
که ASUS و MSI هرچقدر هم که خوب باشن باز ... .
حالا رفرنس : Notebook Test, Laptop Test und News - Notebookcheck.com
مراجعه کنید به بخش review و اسم کمپانی مورد نظرتونو انتخاب کنید . بعد مدل دستگاهتون رو سرچ کنید .
تعدادی نتیجه نشونتون میده که برخیشون review و برخیشون external review هستن . بعدش لطف کنین و review ها رو مطالعه کنید چون با یک متد استاندارد به بررسی هر مدل از هر برند پرداخته .
توی صفحه review مربوط به دستگاه مورد نظر یه نمره ای داده که توی برندی مثل asus بابالاترین کانفیگ تازه به 85% میرسه ولی برندهایی مثل LENOVO و FUJITSU تازه از 82-83 % آغاز میشه به بالا تا 98% .
مورد دوم که مثال بزنم . آقا جان شما یه موتور CHEVROLET CORVETTE 6000cc رو بردار (CPU) با گیربکس PORSCHE که میشه (RAM) با لاستیکهای MICHELIN 19" که حکم (HDD) رو دارن .تا اینجا همه چی عالی . حالا اینا رو ببند روی بدنه پراید (MOTHER BOARD) خودت حدس بزن چی از آب در میاد.
دوستان من همه حرفم همینه . اگه بازم بخواین براتون مثال میزنم .
توی لپتاپ و کامپیوتر مهمترین واحد اون پلتفرم دستگاهه . نه کانفیگش . ببخشید که سرتونو درد اوردم .

گفتم این تاریخچه FUJITSU و LENOVO رو هم بهتون ارائه بدم بد نباشه . بعد با ASUS مقایسش کنید .

FUJITSU 1981 : 30 years of experience, FUJITSU PC : Fujitsu Global

LENOVO 1980 : Our History - MEEP

ASUS : http://www.asus.com/About_ASUS/Origin_of_the_Name_ASUS که البته نتونستم چیزی مبنی بر حتی سال تاسیس کمپانی پیدا کنم چه برسه به تاریخچه تولید کامپیوتر هاشو تکنولوژیهای اختراعیشو لپتاپهاش .

حالا خودتون قضاوت کنید .

Last edited:

Aliteh

Registered User
لایک‌ها
11
دوستان ، خارج از تاپیک فروش رفت

مدیران ، تاپیک رو لطفا ببدن

mahanlive

Registered User
لایک‌ها
82
عزیز من شما چه اسراری دارید که لپ تاپ رو با ماشین بسنجی؟ این مثال به قول فردوسی پور مع الفارقه و هیچ شباهتی به هم ندارند.
شما میتونی تو کامپیوتر هر قطعه ای رو از هر برندی با هم سر هم کنی و هیچ ایرادی هم پیش نیاد ولی تو ماشین هر قطعه برای همون شرکت انحصار داره.
اینجا کمتر کسی متخصص ماشین میاد و همه از کامپیوتر به اندازه کافی اطلاعات دارند که نخوایم با مثال های عجیب موضوع رو براشون جا بندازیم. یعنی بهتره صحبتمون همون کامپیوتری باشه.

و اما صحبت اصلی من هم دقیقا همینه دوست عزیزم؛ یعنی

تعدادی نتیجه نشونتون میده که برخیشون review و برخیشون external review هستن . بعدش لطف کنین و review ها رو مطالعه کنید چون با یک متد استاندارد به بررسی هر مدل از هر برند پرداخته .

یعنی ما باید تو مقایسه هامون مدل به مدل رفتار کنیم و نه برندی! اشتباهی که اکثر ماها مرتکب میشیم.

عزیز من خودم تعمیرکار لپ تاپ هستم و چند سالی هست کارم اینه و به هیچ عنوان هم روی تجربه اینکار رو دنبال نکردم و از طریق آکادمیک این فعالیت رو انجام میدم.
با اطمینان خدمتتون عرض میکنم که هر برندی نکات مثبت و نکات منفی رو با هم داره. و هیچ کدوم عاری از ایراد نیستند.
مثلا من خودم هم کیفیت لنوو رو تایید میکنم و تو همین تاپیک هم عرض کردم این مدل حرف نداره ولی یکی از ایرادهای بد لنوو تو ایران ما اینه که دستگاه در اثر ضربه یا به هر حال هر اتفاقی بخوابه، واقعا خوابیده و قطعاتش به سختی پشتیبانی میشه.
من نه طرفدار برندی خاص هستم و نه از برندی بدم میاد. همه نوع لپ تاپی هم دیدم و از هر کدوم معایب و مزایایی رو دیدم.
مطمئنا شما هم تجربه زیادی دارید و مشخصه دنبال تحقیق هستید ولی یه خواهش کوچولو ازتون دارم اونم اینه که این صحبت ها رو جای دیگه انجام بدیم و تاپیک این دوستمون رو از مسیر خودش خارج نکنیم.
از شما و استارتر بازهم معذرت میخوام.

پ ن: خوش به حالی کسی که خرید. مبارک شما و ایشون باشه.

amirseirafi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عزیز من شما چه اسراری دارید که لپ تاپ رو با ماشین بسنجی؟ این مثال به قول فردوسی پور مع الفارقه و هیچ شباهتی به هم ندارند.
شما میتونی تو کامپیوتر هر قطعه ای رو از هر برندی با هم سر هم کنی و هیچ ایرادی هم پیش نیاد ولی تو ماشین هر قطعه برای همون شرکت انحصار داره.
اینجا کمتر کسی متخصص ماشین میاد و همه از کامپیوتر به اندازه کافی اطلاعات دارند که نخوایم با مثال های عجیب موضوع رو براشون جا بندازیم. یعنی بهتره صحبتمون همون کامپیوتری باشه.

و اما صحبت اصلی من هم دقیقا همینه دوست عزیزم؛ یعنی

یعنی ما باید تو مقایسه هامون مدل به مدل رفتار کنیم و نه برندی! اشتباهی که اکثر ماها مرتکب میشیم.

عزیز من خودم تعمیرکار لپ تاپ هستم و چند سالی هست کارم اینه و به هیچ عنوان هم روی تجربه اینکار رو دنبال نکردم و از طریق آکادمیک این فعالیت رو انجام میدم.
با اطمینان خدمتتون عرض میکنم که هر برندی نکات مثبت و نکات منفی رو با هم داره. و هیچ کدوم عاری از ایراد نیستند.
مثلا من خودم هم کیفیت لنوو رو تایید میکنم و تو همین تاپیک هم عرض کردم این مدل حرف نداره ولی یکی از ایرادهای بد لنوو تو ایران ما اینه که دستگاه در اثر ضربه یا به هر حال هر اتفاقی بخوابه، واقعا خوابیده و قطعاتش به سختی پشتیبانی میشه.
من نه طرفدار برندی خاص هستم و نه از برندی بدم میاد. همه نوع لپ تاپی هم دیدم و از هر کدوم معایب و مزایایی رو دیدم.
مطمئنا شما هم تجربه زیادی دارید و مشخصه دنبال تحقیق هستید ولی یه خواهش کوچولو ازتون دارم اونم اینه که این صحبت ها رو جای دیگه انجام بدیم و تاپیک این دوستمون رو از مسیر خودش خارج نکنیم.
از شما و استارتر بازهم معذرت میخوام.

پ ن: خوش به حالی کسی که خرید. مبارک شما و ایشون باشه.

علی جان خیلی خوشحال شدم که فروش رفت .
عذر میخوام به خاطر اینکه تند رفتم . و با شما موافقم که این بحث به جای دیگه منتقل بشه .

masoud.poostchi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر همه ی دوستان
دوستان ، قضیه ی از این قراره ، که من یه چند ماهی می شد که داشتم پولامو جمع میکردم که بعد یه عمری واسه اولین بار برم یه لپ تاپ بخرم ، و قصدم هم این بود که وقتی لپ تاپ رو بردارم حداقل واسه 3-4 سال دارمش ، چونکه دیگه بعدش برام امکان تعویضش نیست
یه مدل ایسر و یه مدل از لنوو بود که بد جوری به دلم نشسته بود! حالا مشکل اینجا بود هرجا سراغ میگرفتم کسی موجود نداشت ! حتی این دوست عزیزمون آقای احمدی هم در جریان هست که من چقدر مزاحمشون شدم و همش می پرسیدم رسید ؟ بعد از چند هفته یه پروژه بهم خورد که نیاز به لپ تاپ داشتم و دلو زدم به دریا ، یه مدل دیگه Lenovo رو برداشتم ، و چون شهر خودمون موجود نبود گفتن باید صبر کنی تا بیاریم ، ما هم صبر کردیم که دیدیم این پروژهه داره از دستم میره ، و کارای این پروژه رو روی لپ تاپ داداشم انجام دادم ،
دیروز زنگ زدن گفتن آقا لپ تاپتون رسیده تشریف بیارید تحویل بگیریم ، منم دیروز نتوستم برم ، امروز رفتم گرفتم ! جریان اینه که من دقیقا دیروز فهمیدم اون مدلی از ایسر که این همه مدت منتظرش بودم اومده تو بازار ، خیلی ناراحت شدم واسه همین دیگه رغبتی به این لپ تاپ نداشتم و امروز که تحویلش گرفتم ، دست بهش نزدم و تصمیم گرفتم بفروشمش ، و یه مقداری بذارم روش برم همون ایسر مورد علاقم رو بخرم ، شرمنده که سرتون رو به درد آوردم این بود جریانی که واسه بنده اتفاق افتاده
الان لپ تاپ رو گذاشتم گوشه ی اتاق و پلمپش هنوز باز نشده ، گارانتی سازگار هم هست دو ساله
کیف و موس و آنتی ویروس هم روش هست و لپ تاپ هم دارای برچسب شبنم هست
من قیمت رو میزارم 1580 که فکر کنم مناسبه ! با توجه به اینکه لپ تاپ پلمپ هست

مشخصات لپ تاپ :
CPU : Core i7 2670QM
RAM : 6GB DDR3
VGA : Geforce nVidia GT540 2GB
HDD : 750GB
ODD : DVD RW

رنگش هم Gray GunMetal هست

اینم عکس ها

پس قیمت پایه همون 1580 هست ، پیشنهادات پایین تر خودتون رو لطفا اینجا پست ندید و پ.خ کنید ، چون تاپیک به هم میریزه! اگر مناسب دیدم جواب میدم
خودم کرمان هستم ، پس به بچه هایی که کرمانی هستن و یا کرمان می تونن بیان تحویل بگیرن حضوری تحویل میدم
بقیه دوستان هم با پست براشون میفرستم ، دوستانی که سابقه ی بازارچشون کم باشه طبیعتا تنها کاری که از دستم بر میاد اینه که یه آشنایی کرمان پیدا کنند که من حضوری بهشون تحویل بدم ، و دوستانی که امتیاز بازارچه ی بالایی دارند ، بالای 30 ، می تونم نصف پیش بگیرم و نصف بقیه ش موقعی که رسید دستشون بگیرم

و چند نکته :
1. خواهشا نیایید بگید موس ، یا آنتی ویروس یا کیف رو جدا میفروشی یا نه !!! چون من جدا نمیفروشم ! اینا روی لپ تاپ بوده و روی لپ تاپ هم میدمشون
2. نگید باتری شارژر ، هارد ، مانیتور و این چیزا رو خریدارم !
3. لپ تاپ به احتمال خیلی زیاد تا شنبه دستمه ! و شنبه می رم میدم مغازه ی دوستم بذارتش واسه فروش ! پس ممکنه از شنبه به بعد داخل ویترین گذاشته بشه و جعبش پلمپش باز بشه !

یا علی

==========================================================================

سلام
من چند وقتیه که دنبال یه لپ تاپ خوب هستم. اتفاقا نظرم روی این مدله!
هنوز هست یا نه؟ اگه هست من خریدارم این هم ایمیلم: [email protected]
اگه ممکنه هر چی زودتر جواب بدین بهتره. خیلی گیر لپ تاپ هستم. ممنون

masoud.poostchi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1,700,000 چطوره؟ من مشهد هستم اگه میشه شمارتون هم برام بفرستین خیلی ممنون میشم.

Aliteh

Registered User
لایک‌ها
11
رفیق چند پست بالاتر رو نگاه کنید می بینید که نوشتم فروش رفته !
الان با 1700 جنازه این لپ تاپ رو هم بهتون نمیدن !

بالا