عزیز من شما چه اسراری دارید که لپ تاپ رو با ماشین بسنجی؟ این مثال به قول فردوسی پور مع الفارقه و هیچ شباهتی به هم ندارند.
شما میتونی تو کامپیوتر هر قطعه ای رو از هر برندی با هم سر هم کنی و هیچ ایرادی هم پیش نیاد ولی تو ماشین هر قطعه برای همون شرکت انحصار داره.
اینجا کمتر کسی متخصص ماشین میاد و همه از کامپیوتر به اندازه کافی اطلاعات دارند که نخوایم با مثال های عجیب موضوع رو براشون جا بندازیم. یعنی بهتره صحبتمون همون کامپیوتری باشه.
و اما صحبت اصلی من هم دقیقا همینه دوست عزیزم؛ یعنی
تعدادی نتیجه نشونتون میده که برخیشون review و برخیشون external review هستن . بعدش لطف کنین و review ها رو مطالعه کنید چون با یک متد استاندارد به بررسی هر مدل از هر برند پرداخته .
یعنی ما باید تو مقایسه هامون مدل به مدل رفتار کنیم و نه برندی! اشتباهی که اکثر ماها مرتکب میشیم.
عزیز من خودم تعمیرکار لپ تاپ هستم و چند سالی هست کارم اینه و به هیچ عنوان هم روی تجربه اینکار رو دنبال نکردم و از طریق آکادمیک این فعالیت رو انجام میدم.
با اطمینان خدمتتون عرض میکنم که هر برندی نکات مثبت و نکات منفی رو با هم داره. و هیچ کدوم عاری از ایراد نیستند.
مثلا من خودم هم کیفیت لنوو رو تایید میکنم و تو همین تاپیک هم عرض کردم این مدل حرف نداره ولی یکی از ایرادهای بد لنوو تو ایران ما اینه که دستگاه در اثر ضربه یا به هر حال هر اتفاقی بخوابه، واقعا خوابیده و قطعاتش به سختی پشتیبانی میشه.
من نه طرفدار برندی خاص هستم و نه از برندی بدم میاد. همه نوع لپ تاپی هم دیدم و از هر کدوم معایب و مزایایی رو دیدم.
مطمئنا شما هم تجربه زیادی دارید و مشخصه دنبال تحقیق هستید ولی یه خواهش کوچولو ازتون دارم اونم اینه که این صحبت ها رو جای دیگه انجام بدیم و تاپیک این دوستمون رو از مسیر خودش خارج نکنیم.
از شما و استارتر بازهم معذرت میخوام.
پ ن: خوش به حالی کسی که خرید. مبارک شما و ایشون باشه.