در اینکه قیمت این دوستمون خیلی بالاست و باید تجدید نظر کنن در مورد قیمت و فروش خودشون شکی وجود نداره . از نظر یه یوزر معمولی مثل من این لپ تاپ خیلی خیلی کمتر ارزش داره و مغازه دار هم مطمئنن اط این پولها نمی ده به کسی. ولی یه نکته اینجاست که هر کسی ازاد هست در مورد قیمت گزاشتن جنس خودشون . به نظر بنده اگر کسی در این تاپیک پست نمی زد این تاپیک خاک می خورد دوستمون بهتر می فهمید که قیمت بالاست و خودش تجدید نظر می کرد! کلا دخالت تو تاپیک دیگران کار اشتباهی هست و من هم کلی فکر کردم تا این پست رو زدم.
من يك سالي تو كار تعميرات لپ تاپ بودم دوستان
قيمت اين لپ تاپ صد تومن نيست قيمت پايه را دوست من بذاري بين 250 تا 300 بهرتين قيمته
قطعات همين سيستم بشرح زير
هاردش = قيمتش با دوستان حدود 60 ميگم
كيبردش = 20 تومن
ال سي ديش = بين60 تا 80 بسته بعد سلامتش و نور نئون هاش
رم هاش = قيمتش با دوستان حدود 30 تومن در نظر بگيريد
بردش كه قطعا براي تعميرا كاران بدرد بخور هست 70 تومن
كلي قطعات اضافي مثل فن و بلندگو و ورودي ها و سوكت هاش و واي فاي = نزديك 20 تا 30 تومن
نتيجه قيمت پايه لپ تاپ سوخته الان در تهران جسد يعني واقعا جسد رو ميفروشن بين 50 تا 100 تومن اينكه همه چيزش سالمه تازه
انصاف
انصاف
انصاف
man XPS m1530 daram PRODUCT RED alan 5 saale estefade mikonam harroooz 13-14 saati roshane hatta ye baram tamir narafte hame jaasham kaar mikone
albate az malezi kharidam windows orginalo inharfa ...
داداش اگه رم 4 گیگ رو جدا میفروشی من خریدارم
چند خریداری?
فقط مشخصات رم رو بهم بده تا ببینم به لبتاب سونی میخوره اگه بخوره ایشالا راضیت میکنم
ببین ddr2 هست یا ddr 3 بعد ببین به لبتاب سونی میخوره یا نهمنظور از مشخصات یعنی چه?
دقیقا بگین چی کار کنم?
یعنی چیزایی که روی رم نوشته بگم،یا با نرم افزار خاصی باید بررسی کنم?