حرف دهنتو بفهم آقای محترم بی دلیل توهین چرا می کنی مگه توبرا 800 تومن شرفتو حراج می کنی؟دوستان دقت كنند از ساكنان بوشهر چندين مورد كلاه برداري داشتيم
تازه واردا نميدونم چه طور انتظار دارن نشناخته پول به حسابشون واريز شه.
Sent from my iPod touch using Forum Runner
سلام دوست عزیز بچه های پی تی با اینهمه سابقه خوشی که دارن انتظار دارید به شما اعتماد کنند ولی(البته توهین نشه)شما که تازه واردین و اولین معامله شما تو بازارچه هستش به بچه های بالادستی اعتماد ندارین خوب به نظر شما اینطوری میشه معامله کرد؟
میشه بفرمایید چرا ناجوره ؟؟؟داداش گلم سلام حرفت کاملن صحیحه و من صفرصفرم ازلحاظ سابقه ولی وجدان که دارم من منصفانه قیمت میدم منصفانه میفروشم بدون دروغی اگه تو بوشهر عسلویه کنگون هم کسی هست یا آشنایی داشتین قدمتون رو چشم خودم حضوری میفروشم ولی اینکه واریز بعد ارسال ناجوره ضمن تشکر ز حسن گفتارشما دوست گرامی
دادا اولا مخاطب شما نیستی دوستان کلی درمورد تازه واردها صحبت میکنن مد شده تازه عضو شدن اومدن جنس بفروشن ادعاشونم میشه بایدم اول واریز بعد ارسال بشهداداش گلم سلام حرفت کاملن صحیحه و من صفرصفرم ازلحاظ سابقه ولی وجدان که دارم من منصفانه قیمت میدم منصفانه میفروشم بدون دروغی اگه تو بوشهر عسلویه کنگون هم کسی هست یا آشنایی داشتین قدمتون رو چشم خودم حضوری میفروشم ولی اینکه واریز بعد ارسال ناجوره ضمن تشکر ز حسن گفتارشما دوست گرامی
دادا اولا مخاطب شما نیستی دوستان کلی درمورد تازه واردها صحبت میکنن مد شده تازه عضو شدن اومدن جنس بفروشن ادعاشونم میشه بایدم اول واریز بعد ارسال بشه
دوما حرفهای شما در مورد وجدان و شرف و .... اینجا مثل جک تلقی میشه و اصلا روش حساب نکن
سوما مورد حضوری هم در حد حرف هست و هیچکس با این حرفها خام نمیشه چون بعضی کلاهبرداران محترم یاد گرفتن از این جمله دیدار حضوری مظلوم نمایی کنند و کاربرهای سایر شهرستانها رو مجاب کنند که بهشون اعتماد بشه
در کل گزینه اول ارسال و بعد واریز رو از سر مبارکتون بیرون کنید اگه واقعا قصد فروش جنست رو داری و به کسی هم اعتماد ندارید پست اولت رو ویرایش کن و با فونت بزرگ و قرمز بزن فقط حضوری فروخته میشه
و نکته اخر بچه ها بعد اینهمه کلاهبرداری که انجام شده خودجوش به هر تازه واردی که همچین شرایطی داره تذکر میدن شما بدل نگیر![]()
این اقا زده اون سایت من هست پس باید اسمش بهنام سلمانی باشه و این هم بقیه مشخصات با یک whois ساده
البته ایمیلش هم جالبه [email protected]
Query Whois Server - IRNIC