• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لپ تاپ ایسر 20 روز کارکرده با قیمت توافقی ومنصفانه

YARAY

Registered User
لایک‌ها
164
دوستان دقت كنند از ساكنان بوشهر چندين مورد كلاه برداري داشتيم
تازه واردا نميدونم چه طور انتظار دارن نشناخته پول به حسابشون واريز شه.

Sent from my iPod touch using Forum Runner

ammar68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینکه نشد دلیل عزیزمن 917 بوشهر ه ،919 براتهرانوزنجانوقزوینه ولی خب اطمینان نداری شمارتوبده بزنگم با تلفن ثابت ببین 021 میخوره یا نه

حرف دهنتو بفهم آقای محترم بی دلیل توهین چرا می کنی مگه توبرا 800 تومن شرفتو حراج می کنی؟
خوبه قوانین بازارچه رو حفظ کنی تا حالیت بشه هر حرفی رو نباید به زبون بیاری

دوستان دقت كنند از ساكنان بوشهر چندين مورد كلاه برداري داشتيم
تازه واردا نميدونم چه طور انتظار دارن نشناخته پول به حسابشون واريز شه.

حرف دهنتو بفهم آقای محترم بی دلیل توهین چرا می کنی مگه توبرا 800 تومن شرفتو حراج می کنی؟
خوبه قوانین بازارچه رو حفظ کنی تا حالیت بشه هر حرفی رو نباید به زبون بیاری
من نمیدونم ترکای قزوین چرا کمی از ترکای زنجان معرفت نمیخرن

30303

Registered User
لایک‌ها
0
معامله بی اعتماد سازی نباید انجام بشه که خدای ناکرده مشکلی پیش بیاد

ammar68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من فروش اولمه اهل دروغ هم نیستم من به شما و کس دیگه تهمت نمیزنم فقط با واریز بعد ارسال مخالفم

Mrdata

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز بچه های پی تی با اینهمه سابقه خوشی که دارن انتظار دارید به شما اعتماد کنند ولی(البته توهین نشه)شما که تازه واردین و اولین معامله شما تو بازارچه هستش به بچه های بالادستی اعتماد ندارین خوب به نظر شما اینطوری میشه معامله کرد؟

ammar68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز بچه های پی تی با اینهمه سابقه خوشی که دارن انتظار دارید به شما اعتماد کنند ولی(البته توهین نشه)شما که تازه واردین و اولین معامله شما تو بازارچه هستش به بچه های بالادستی اعتماد ندارین خوب به نظر شما اینطوری میشه معامله کرد؟

داداش گلم سلام حرفت کاملن صحیحه و من صفرصفرم ازلحاظ سابقه ولی وجدان که دارم من منصفانه قیمت میدم منصفانه میفروشم بدون دروغی اگه تو بوشهر عسلویه کنگون هم کسی هست یا آشنایی داشتین قدمتون رو چشم خودم حضوری میفروشم ولی اینکه واریز بعد ارسال ناجوره ضمن تشکر ز حسن گفتارشما دوست گرامی

power of

Registered User
لایک‌ها
71
داداش گلم سلام حرفت کاملن صحیحه و من صفرصفرم ازلحاظ سابقه ولی وجدان که دارم من منصفانه قیمت میدم منصفانه میفروشم بدون دروغی اگه تو بوشهر عسلویه کنگون هم کسی هست یا آشنایی داشتین قدمتون رو چشم خودم حضوری میفروشم ولی اینکه واریز بعد ارسال ناجوره ضمن تشکر ز حسن گفتارشما دوست گرامی
میشه بفرمایید چرا ناجوره ؟؟؟
اگر مثلا به اندازه ی من اینجا معامله داشتی اره ناجور بود ولی شما امتیاز که نداری کسی هم نیست تاییدت کنه ولی اینجا گسی نمیاد خودشو خراب کنه اونم با امتیاز بالا خب خدایی خودت رو در نظر بگیر 850 می ریزی به حساب کسی که نه میدونی کیه نه کجاست و هزار سوال دیگه ؟

yaser 71

Registered User
لایک‌ها
106
دوست عزیز یکم حق بدید به قدیمی تر ها
یه سر به بخش عمومی بزنید و تاپیک های شکایت رو نگاه کنید توی همه اونها خود مدیر گفته اول اعتماد بعد معامله
شما میتونی جنست رو توی سایت ال دیجیتال بزاری و اونجا معامله کنی که نه شما لنگ فروش لپتاپ باشی نه بچهای نگران اعتماد
یا کسایی مثل کاربر H@/\/\I D که بیشتر از 150 تا معامله داشته رو واسطه قرار بدی
من خودم خریدارم.یکی از شرایط بالا رو قبول کنید و یا با من یا یکی دیگه از کاربرها معامله کنید

دلفین

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
161
دادا اولا مخاطب شما نیستی دوستان کلی درمورد تازه واردها صحبت میکنن مد شده تازه عضو شدن اومدن جنس بفروشن ادعاشونم میشه بایدم اول واریز بعد ارسال بشه
دوما حرفهای شما در مورد وجدان و شرف و .... اینجا مثل جک تلقی میشه و اصلا روش حساب نکن
سوما مورد حضوری هم در حد حرف هست و هیچکس با این حرفها خام نمیشه چون بعضی کلاهبرداران محترم یاد گرفتن از این جمله دیدار حضوری مظلوم نمایی کنند و کاربرهای سایر شهرستانها رو مجاب کنند که بهشون اعتماد بشه
در کل گزینه اول ارسال و بعد واریز رو از سر مبارکتون بیرون کنید اگه واقعا قصد فروش جنست رو داری و به کسی هم اعتماد ندارید پست اولت رو ویرایش کن و با فونت بزرگ و قرمز بزن فقط حضوری فروخته میشه
و نکته اخر بچه ها بعد اینهمه کلاهبرداری که انجام شده خودجوش به هر تازه واردی که همچین شرایطی داره تذکر میدن شما بدل نگیر:D

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
دادا اولا مخاطب شما نیستی دوستان کلی درمورد تازه واردها صحبت میکنن مد شده تازه عضو شدن اومدن جنس بفروشن ادعاشونم میشه بایدم اول واریز بعد ارسال بشه
دوما حرفهای شما در مورد وجدان و شرف و .... اینجا مثل جک تلقی میشه و اصلا روش حساب نکن
سوما مورد حضوری هم در حد حرف هست و هیچکس با این حرفها خام نمیشه چون بعضی کلاهبرداران محترم یاد گرفتن از این جمله دیدار حضوری مظلوم نمایی کنند و کاربرهای سایر شهرستانها رو مجاب کنند که بهشون اعتماد بشه
در کل گزینه اول ارسال و بعد واریز رو از سر مبارکتون بیرون کنید اگه واقعا قصد فروش جنست رو داری و به کسی هم اعتماد ندارید پست اولت رو ویرایش کن و با فونت بزرگ و قرمز بزن فقط حضوری فروخته میشه
و نکته اخر بچه ها بعد اینهمه کلاهبرداری که انجام شده خودجوش به هر تازه واردی که همچین شرایطی داره تذکر میدن شما بدل نگیر:D

تاييد ميشه !

يه چيز هم براي من جاي سوال داره

توي اين پست صفحه قبل ، سه نفر پيشنهاد دادند 1 نفر 900 و 2نفر 850 و شما به هر سه نفر جواب داديد : "قبوله زنگ بزن" :blink:
قاعدتا بايد به اون 2نفر كه قيمت كمتري دادند مي فرموديد: " آخرين پيشنهاد 900 بوده "
به نظر ميرسه ...

lord-sh

Registered User
لایک‌ها
125
من میخواستم با ایشون حضوری معامله کنم چون برادرم بوشهر زندگی میکنه.ولی بعد گفتن که کنگان هستن نه بوشهر و فاصله هم کم نیست.
بیخیالش شدم

YARAY

Registered User
لایک‌ها
164
من اين آقا رو ميشناسم تا حالا حداقل ٣ بار تو اين سايت ممنوع المعامله شدن كافيه اسم حسين وطن خواه رو اينجا سرچ كنيد و تاپيكاشو با اين تاپيك مقايسه كنيد. البته ٣-٤ نفرن كه هر از گاهي آفتابي ميشن و كلاه يكي دو نفرو بر ميدارن . من چند بار گزارش دادم اما نميدونم چرا آيپيشون بسته نميشه.

sir-mammad

Registered User
لایک‌ها
101
بالا