• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لپ تاپ سونی مدل SA33GS - در حد نو - هارد SSD 256 گیگ - فوق سبک و شارژ طولانی - قیمت مناسب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pxxx

Registered User
لایک‌ها
11
با سلام
لپتاپ توسط من از دوست گرامی mrg66 خریداری شد و قرار 1.500 شد براشون بریزم و پس از تحویل و تست 200 هزار تومان الباقی رو براشون واریز کنم
مصطفی جان برات پ. خ کردم شماره ارجاع رو(برای 690 تومن)
دستتم درد نکنه

Last edited by a moderator:

BazareMan

Registered User
لایک‌ها
102
یه نکته ای که اینجا برای من سوال شده اینه که بنده لپ تاپ رو به آقای A-P-Razaghi فروخته بودم و در تهران هم تحویل ایشون دادم !!!
حالا الان mrg66 عزیز اومدن آگهی فروش دادن و جناب A-P-Razaghi هم پست تایید میذارن اینجا !!
راستش یه کم قضیه جالب شد حداقل برای بنده ...

و جالب تر اینکه بدون اینکه هیچ مشکلی به وجود اومده باشه ، حتی لطف نکردن Feedback بدن !!!

15498

Registered User
لایک‌ها
107
سلام
ایشون دیشب این لپ تاپ رو به من با قیمت ۱۶۲۰ تلفنی توافق کردن و قرار شد من امروز ظهر براشون پول واریز کنم و همه چیز هم قطعی بود.که ظاهرا امروز زیر حرف و قرارشون زدن و لپتاپو به قیمت بالاتر به دوست دیگری فروختن که مبارک دوستمون باشه.به من اس ام اس دادن که از فروشش منصرف شدن.
به هر حال اقا مصطفی خواستم بگم ارزش حرف مرد بیشتر از صد هزار تومنه.
و من یک امتیاز منفی به شما میدم فقط به خاطر همین که زیر حرفتون زدید و خودمم دیگه با شهرستان معامله نمیکنم.
بنده رو حرف شما حساب کردم و ...
موفق باشید

Last edited:

pxxx

Registered User
لایک‌ها
11
ميشه در مورد حرف اقاي bazarman نظرتو بدونم mgr66 عزيز

mrg66

Registered User
لایک‌ها
539
یه نکته ای که اینجا برای من سوال شده اینه که بنده لپ تاپ رو به آقای A-P-Razaghi فروخته بودم و در تهران هم تحویل ایشون دادم !!!
حالا الان mrg66 عزیز اومدن آگهی فروش دادن و جناب A-P-Razaghi هم پست تایید میذارن اینجا !!

و جالب تر اینکه بدون اینکه هیچ مشکلی به وجود اومده باشه ، حتی لطف نکردن Feedback بدن !!!

حرف شما درست.داداش دیگه حوصله گرفتن عکس جدید رو نداشتم از همین عکس شما استفاده کردم.اینم لپتاپ شماهه و آقای رزاقی از شما و من هم از ایشون گرفتم ...

سلام
ایشون دیشب این لپ تاپ رو به من با قیمت ۱۶۲۰ تلفنی توافق کردن و قرار شد من امروز ظهر براشون پول واریز کنم و همه چیز هم قطعی بود.که ظاهرا امروز زیر حرف و قرارشون زدن و لپتاپو به قیمت بالاتر به دوست دیگری فروختن که مبارک دوستمون باشه.به من اس ام اس دادن که از فروشش منصرف شدن.
به هر حال اقا مصطفی خواستم بگم ارزش حرف مرد بیشتر از صد هزار تومنه.
و من یک امتیاز منفی به شما میدم فقط به خاطر همین که زیر حرفتون زدید و خودمم دیگه با شهرستان معامله نمیکنم.
بنده رو حرف شما حساب کردم و ...
موفق باشید

من اینقدر حق رو دارم چون هیچ پولی از شما دریافت نکردم از فروش منصرف بشم.چون این کالا هنوز ماله منه و هر لحظه دلم خواست تا قبل واریز پول می تونم از فروش منصرف بشم.
همین شما نبودید هی امروز و فردا می کردین تا لپتاپ مفت گیرت بیاد حالا که می بینی یه نفر دیگه با قیمت بهتره خریده داری بهم امتیاز منفی رو میدی.امتیاز منفی دادان کار درستی نبود و نباید از این ابزار استفاده نادرست میکردین.واقعا ازین کارتون متاسفم.

15498

Registered User
لایک‌ها
107
حرف شما درست.داداش دیگه حوصله گرفتن عکس جدید رو نداشتم از همین عکس شما استفاده کردم.اینم لپتاپ شماهه و آقای رزاقی از شما و من هم از ایشون گرفتم ...

من اینقدر حق رو دارم چون هیچ پولی از شما دریافت نکردم از فروش منصرف بشم.چون این کالا هنوز ماله منه و هر لحظه دلم خواست تا قبل واریز پول می تونم از فروش منصرف بشم.
همین شما نبودید هی امروز و فردا می کردین تا لپتاپ مفت گیرت بیاد حالا که می بینی یه نفر دیگه با قیمت بهتره خریده داری بهم امتیاز منفی رو میدی.امتیاز منفی دادان کار درستی نبود و نباید از این ابزار استفاده نادرست میکردین.واقعا ازین کارتون متاسفم.

فقط اینکه به همه گفتید ای لپتاپ رو از کاربر محترم BazareMan خریدید . در حالیکه این لپتاپ رو از یک کاربر محترم دیگه به نام A-P-Razaghi از کاربر BazareMan خریده و دست سوم به شما رسیده.که الان این دروغ شما مشخص شد.توضیح بدید...
در ضمن من گفتم 1700 بالاس گفتید 1620 که شب بود قرار شد فردا ظهرش ساعت 2 بریزم که دبه کردید گفتید از فروشش منصرف شدید.شما وقتی به من قول دادی به طرف دیگه میگفتید قول دادم به کسی قرار تا 2 بریزه نریخت مال شما و میزاشتی ساعت 2 بشه اگه پولو نمیریختم اونوقت...
من مفت میخواستم بخرم؟اس ام اس آخری که جواب ندادیدو دوباره بخونید...
من امروز رو حساب حرف شما گوشیمو فروختم که قرارشو بعد از قول شما گذاشتم.اما بعد از اینکه شما زیر قولت زدی با اینکه دیگه نباید میفروختم اما زیر حرفم نزدم(به کاربر reza_gifo ازشون بپرسید امروز منو دیدن)
راستگو باشید و به قولتون عمل کنید

mrg66

Registered User
لایک‌ها
539
*** همین شما نبودین هفته قبل خواستی 1.820 لپتاپ رو بخرین اما دیگه پیدات نشد تا الان ....:blink: (خوبه یک هفته ما رو سر کار گذاشتی ).

دوستان اینم کل ماجرا!!!قضاوت با خودتون .من دیگه هیچ حرفی نمی زنم.

به نقل از 15498 :
به نقل از mrg66 :
به نقل از 15498 :
به نقل از mrg66 :
به نقل از 15498 :
به نقل از mrg66 :
به نقل از 15498 :
به نقل از mrg66 :
به نقل از 15498 :
به نقل از mrg66 :
به نقل از 15498 :
به نقل از mrg66 :
به نقل از 15498 :
salam.to topicetoon peyghaam dadam javab nadadid.ba iphon 4 to emzam taviz mikonid?age ok hast sharayet lotfan

دوست عزیز با هر قیمتی که خریدار می خره بفروش من اختلاف قیمت رو از قیمت پایه شما که 1360 تومن گذاشتی حساب میکنم.اینطوری خیلی عالیه...

یا اینکه گوشی شما + 750 تومن سر میگیرم تعویض میکنم.موافقی؟
aziz windows orginal rooshe dg?

بله دوست عزیز ویندوز اورجینال 7 سرویس پک یک نسخه پروفشینال
aziz shoma kojaeed ye tell lotf mikonid?

اینم نگاه کن که خیالت جمع باشه از هر نظر....

http://forum.persiantools.com/itrader.php?u=129613
dooste aziz in laptop to topici ke azash kharidid 8gig ram rosh nasb boode alan shoma zadid 4 gig dorosete ?

نه رمش در اصل 4 گیگه . اینو تو کانفیگش نوشته.داداش 1.850 دیگه آخرشه.منتظر جوابت هستم...
http://forum.persiantools.com/t272770.html
aziz in hamin laptop dg
man ba hamon ram 8gigesh 1800 kharidaram.bishtar nemiarze dooste aziz
eradatmandam.age ok bood shomare hesabetoono bedid.
man nazaram roo 1600-1700 bood.in laptop alan nosh 2 tomane.bavar konid 1800 vasash ziade.

داداش من خودم ازش 1.970 گرفتم.
باشه فقط لپتاپ رو با رم 8 گیگش بدون کیف 1.800 میدم.(اما ته دلم رو 1.820 هست اگه این قیمت واریز کنی لطف بزرگی کردی چون برام یه مشکل مالی بوجود آمده و نیاز به پول دارم . دارم زیر قیمت میدم)
.

-

واریز کردی آدرس کاملت رو با کد پستی برام پیام بفرست.مبارکت باشه.
dadashe golam 1800 farda mirizam tamas migiram.kifesham khaheshan beferestid.khodavakili gheymate khoobi daram mikharam.khodetoonam midoonid.kheiliam vasam moheme ke tarafam razi bashe.pas razi bashid chon man naymadam boz khari konam sadeghane goftam 1800 chon shomaro dar nazar gereftam.
ama age khodam 1 mah dg bekham ino befroosham roo 1550-600 bishtar rosh hesab nemikonam.
dovom inke shoma goftid 4 gig ram dare ama to aks configesh neveshteh 8gig installed.aziz be man hagh bedid ke vaghti daram 1800 midam kheili vasam moheme joftemoon ro rast bashim va dastgah dg dastkario baz nashe.man hamin alanam ro rast ro 1800 motmaen nistam.beyn kharid ak va kar karde.

داداش اون 4 گیگ رم جداگانه تهیه شد.رو کارتن لپتاپ نوشته 4 گیگ اما 4 گیگ دیگه خریداری شده و الان رم لپتاپ شده 8 گیگ.

داداش معامله ما 1.800 تومن هست اگه هم 1.820 واریز کردی خیلی لطف بزرگی در حقم کردی چون خیلی پول نیازم.ان شاء الله مبارک باشه.
واریز کردی آدرست رو به شماره تلفنم پیامک کن.:blush:
ok aziz.pas kifo hatman befrestid lotfan .chon dobare bayad beram kif begiram.dar zemn age laptopo bekhatere niaz be polesh mikhaid befrooshid man mitoonam avaz kharidesh behetoon pol gharz bedam karetoono rah bendazid.

mohsen_star

Registered User
لایک‌ها
16

شما چند فروختی؟
این لپتاپ مگه مشکل داره که اینجوری دست بدست میشه؟
خواستی تو پیغام خصوصی بگو تا این تاپیک خراب نشه

mrg66

Registered User
لایک‌ها
539
دوست عزیز قیمتی که من از آقای A-P-Razaghi گرفتم 1.970 بود .لپتاپ اصلا مشکلی نداره.فقط برای تجربه گرفتم .الان هم دنبال لپتاپ جدید لنوو هستم.

A-P-Razaghi

Registered User
لایک‌ها
24
اين فروم شده محل گذران وقت يك عده بيكار و نوشته هاي مضحك.
بنده اين دستگاه رو از يوزر BazareMan خريدم براي كسي كه ايشون بدون اطلاع من يك دستگاه ديگه همون روز و همون ساعت تهيه كرده بوده و به احترام ايشون من بهشون گفتم كه دستگاه رو پس ميدم. بعدا اين دستگاه رو به اقاي mrg66 فروختم و عملا روشنش هم نكردم.
اگر كنجكاوي اقايون كاراگاههاي بزرگ ارضا شد لطفا در اين مورد بحثي نشه.

sataaaa

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.............................

دوست عزیز

شما اگر فروشنده واقعی هستید اخرین قیمت اعلام میکنید ......

من خودم خریدار لب تاب شما هستم ...ولی چیزی که امروز از دوستان در این تایب میبینم ...کمی تعمل میکنم

اینطور که معلومه ناز داری توفروش...............................

Last edited:

mrg66

Registered User
لایک‌ها
539
با سلام
لپتاپ توسط من از دوست گرامی mrg66 خریداری شد و قرار 1.500 شد براشون بریزم و پس از تحویل و تست 200 هزار تومان الباقی رو براشون واریز کنم
mrg66 برات پ. خ کردم شماره ارجاع رو(برای 690 تومن)
دستتم درد نکنه

کاملا تایید میشه.انشاء الله فردا براشون ارسال میشه....

کاربران عزیز چون دوست عزیزم پول رو واریز کردند دیگه لپتاپ متعلق به pxxx.پس خواهشا دیگه هی پیام ندین!!!

Last edited:

pxxx

Registered User
لایک‌ها
11
کاملا تایید میشه.انشاء الله فردا براشون ارسال میشه....
با سلام
امروز 810 هزار تومان ديگه واريز کردم (690+810) يعنی کلاً شد 1.5 ميليون
و بقيشم بعد از ارسال و تست
البته يه رم 4 گيگ سامسونگ باس 1333 هم ازشون خريدم که قرار شد فردا همراه لپتاپ
برام بفرستن

mrg66

Registered User
لایک‌ها
539
معامله انجام شد.با تشکر.....

تاپیک بسته و قفل شود.

وضعیت