• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لپ تاپ سونی مدل VGN-NW242F

وضعیت
موضوع بسته شده است.

vahidtools

Registered User
لایک‌ها
828
شما تضمین کن سلامت و تمیزیشو تو تایپیک " من مشکلی با واریز ندارم
650 خریدارم پست هم پای خودت
اگه پا بودی پخ کن

درود . عکسها رو که گذاشتم . سلامتش رو هم از همه جهت تضمین میکنم . منتها یکی 2 تا از کاربران کم لطفی کردند و جنسی رو که کاملا تست کرده و تحویلشون دادم رو میگه ال سی دیش لکه داره ! بعد هم میگه باید فلان مبلغ رو به حسابم بریزی !!!
اینه که دیگه تضمینی روی فروش شهرستان ندارم مگر اینکه طرفم رو بشناسم و مشتریم باشه و ازش اطمینان داشته باشم که جنس رو که میفرستم بعدش دبه نکنه .
اگر نماینده شیراز دارید یا کسی هست بهتره که جهت اطمینان بیشتر خودتون بفرستید کاملا تست کنند .

داداش معاوضه هم داريد با موبايل

خیر عزیزم
آقا حرف منطقیه, شما از طرف خودت تو تاپیک اطمینان بده که مشکلی نداشته باشه...
والبته آپ برای دوستمون!!!

بنده اطمینان کامل میدم . دلیلم رو هم بالا گفتم که چرا فروش شهرستان مسوولیت نمیپذیرم . توضیح دادم .
اگه خودم لپ تاپ نداشتم واسه استفاده خودم نگه میداشتم . چون هم صفحه نمایش با کیفیتی داره و هم کلاسش بالاست .
و تشکر بابت اپ :happy:

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
موجود میباشد .
سلام
آقا ما از لپتاپ سر درنمیاریم. میخواستم بدونم گیمهای معمولی رو با کیفیت متوسط چطور اتنجام میده؟مثلا اینا:
Need For Speed The Run
Civilization
اشتباه نشه، دنبال لپتاپ گیمینگ نیستم اما اگر اینها رو در حد قابل قبولی انجام میده من احتمال داره که بخوام.
این که میفرمایید تعمیری نیست بنده به دلیل اعتبارتون بدون شک قبول میکنم. فقط دوتا مسئله هست.
اول این که باطری تقریبا عمرش نصف شده چون خوندم که چهار ساعت گویا باید کار بده، باطری هم خداییش گرونه!
دوم این که جعبه و گارانتی نداره.
با این حساب اگر یک تخفیف کوچیکی بدین اگر اون بازیها رو هم جواب بده (در حد معقول) احتمال زیاد داره بخرمش.

ممنون

vahidtools

Registered User
لایک‌ها
828
سلام
آقا ما از لپتاپ سر درنمیاریم. میخواستم بدونم گیمهای معمولی رو با کیفیت متوسط چطور اتنجام میده؟مثلا اینا:
Need For Speed The Run
Civilization
اشتباه نشه، دنبال لپتاپ گیمینگ نیستم اما اگر اینها رو در حد قابل قبولی انجام میده من احتمال داره که بخوام.
این که میفرمایید تعمیری نیست بنده به دلیل اعتبارتون بدون شک قبول میکنم. فقط دوتا مسئله هست.
اول این که باطری تقریبا عمرش نصف شده چون خوندم که چهار ساعت گویا باید کار بده، باطری هم خداییش گرونه!
دوم این که جعبه و گارانتی نداره.
با این حساب اگر یک تخفیف کوچیکی بدین اگر اون بازیها رو هم جواب بده (در حد معقول) احتمال زیاد داره بخرمش.

ممنون

درود عزیز .

ران رو روش تست میکنم بهت خبر میدم . موفق باشی

vahidtools

Registered User
لایک‌ها
828
ممنون شما که زحمت دارید میکشید لطف کنید و Windows Experience Index رو هم بگید.

درود . نصب کردم گفت باید درایور گرافیک رو آپدیت کنید . بند هم آپدیتش رو نتونستم پیدا کنم . اگه شما پیدا کردی لینکش رو بده تا تست کتم

با لا . موجوده ...

Saeidzz

Registered User
لایک‌ها
3
اخرین قیمتی که راه داره را با تخفیف پ خ کن

vahidtools

Registered User
لایک‌ها
828
اخرین قیمتی که راه داره را با تخفیف پ خ کن

نهایت هزینه پست با خودم .

پ.ن : لطفا مشتری واقعی فقط پی ام بده . تا حالا 6 نفر اومدن . دقیقه 90 انصراف دادن و ما رو سر کار گذاشتن !!!

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
درود . نصب کردم گفت باید درایور گرافیک رو آپدیت کنید . بند هم آپدیتش رو نتونستم پیدا کنم . اگه شما پیدا کردی لینکش رو بده تا تست کتم

با لا . موجوده ...
ممنون
زحمت کشیدید وقت گذاشتید، فکر نکنم جواب بده.
بازم تشکر میکنم

vahidtools

Registered User
لایک‌ها
828
متاسفانه بعضی از دوستان کم لطفی کردن و در پیغام خصوصی نوشتن مشکلات لپ تاپ چیه !!!

گفتم که کاملا سالمه و تضمین میگردد و به هیچ عنوان باز یا تعمیر نشده .

H@SSS@N

Registered User
لایک‌ها
25
من دستگاه شما رو برای بار دوم خواستگاری میکنم البته اول ارسال بعد واریز (نمیدونم چرا نمیتونی به من اعتماد کنی)

vahidtools

Registered User
لایک‌ها
828
من دستگاه شما رو برای بار دوم خواستگاری میکنم البته اول ارسال بعد واریز (نمیدونم چرا نمیتونی به من اعتماد کنی)

درود عزیزم . خب از قوانین هست دیگه ...

البته جسارت نباشه . قبلا یکی 2 مورد معامله به ضررم تمام شده . اینه که دیگه ریسک نمیکنم . اون از خدا بی خبر هایی که واسشون جنس سالم میفرستی پس از تحویل 1000 عیب و ایراد بنی اسراییلی بیجا روی جنست میذارن !!!

اینه که ترجیح میدم حضوری تست کنم و تحویل بدم .

حداقل روی جنسهای بالای 200-300 تومن که میذارم ...

بازم میگم که جسارت نشه . این در مورد کلیه طرف حسابام صادقه .

شما هم باز اگه شیراز کسی رو میشناسید بفرستید تا از نزدیک ببینه و تست کنه بعد بفرسته خدمتت ...

H@SSS@N

Registered User
لایک‌ها
25
درود عزیزم . خب از قوانین هست دیگه ...

البته جسارت نباشه . قبلا یکی 2 مورد معامله به ضررم تمام شده . اینه که دیگه ریسک نمیکنم . اون از خدا بی خبر هایی که واسشون جنس سالم میفرستی پس از تحویل 1000 عیب و ایراد بنی اسراییلی بیجا روی جنست میذارن !!!

اینه که ترجیح میدم حضوری تست کنم و تحویل بدم .

حداقل روی جنسهای بالای 200-300 تومن که میذارم ...

بازم میگم که جسارت نشه . این در مورد کلیه طرف حسابام صادقه .

شما هم باز اگه شیراز کسی رو میشناسید بفرستید تا از نزدیک ببینه و تست کنه بعد بفرسته خدمتت ...

آقا وحید درکت میکنم من خودم هم مثل شما 99 درصد سعی میکنم حضوری خرید و فروش کنم که همونجا قضیه ختم بشه اما موارد استثنایی هم ممکنه باشه که بر اساس منطق بازارچه و فیدبک دیگران بشه غیر حضوری و با خیال راحت معامله کرد بنده همینجا عرض میکنم اگه جنس شما کاملا سالم و بدون خط و خش و ایراد ظاهری باشه بدون هیچ بحث اضافه مبلغ به حساب شما واریز میشه بنده یکی دو مورد به همین نحو معامله کردم و اگه مایل بودی لینکش خدمتت میدم خودت بررسی کن و از فروشنده راجع به صداقت ما تحقیق کن ...

vahidtools

Registered User
لایک‌ها
828
آقا وحید درکت میکنم من خودم هم مثل شما 99 درصد سعی میکنم حضوری خرید و فروش کنم که همونجا قضیه ختم بشه اما موارد استثنایی هم ممکنه باشه که بر اساس منطق بازارچه و فیدبک دیگران بشه غیر حضوری و با خیال راحت معامله کرد بنده همینجا عرض میکنم اگه جنس شما کاملا سالم و بدون خط و خش و ایراد ظاهری باشه بدون هیچ بحث اضافه مبلغ به حساب شما واریز میشه بنده یکی دو مورد به همین نحو معامله کردم و اگه مایل بودی لینکش خدمتت میدم خودت بررسی کن و از فروشنده راجع به صداقت ما تحقیق کن ...

درود صداقت شما کاملا مورد تاییده . اما بنده ترچیح میدم حضوری بفروشم این مورد رو .

mhadih

Registered User
لایک‌ها
124
داداش 650 خریدارم ولی با هزینه ارسالش به یزد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا