mrg66
Registered User
- نوشتهها
- 2,079
- لایکها
- 539
300 تومن بذار روش مال تو.یه فن هم بهت میدم که از چوب بامبو ساخته شده.(همونی لپ تاپ روشه)
بیشتر ازین دیگه نمی تونم.راستی چرا اینقدر پشت لپتاپت کثیفه؟یعنی اینطوریه؟
300 تومن بذار روش مال تو.یه فن هم بهت میدم که از چوب بامبو ساخته شده.(همونی لپ تاپ روشه)
بیشتر ازین دیگه نمی تونم.راستی چرا اینقدر پشت لپتاپت کثیفه؟یعنی اینطوریه؟
خوب اینطوری که قیاف لپتاپ بدریخت شده!.
دادا من دیگه 2.700.000 آخرمه.البته دوست دارم مشتری بهتری برات پیدا بشه.
اگه خواستی بفروشی سریع بهم اطلاع بده.
نه از نزدیک مشخص نیست.تو عکس مشخص شده.
داداش منم اخر اخرم 2900 هست.چون باید پول گیرم بیاد خودم هم یکی بگیرم.
اگر خواستی با این قیمت:
09372605363
اس بده یا زنگ بزن.در خدمتم
خودت چی میخوای بگیری؟
چرا سری z ساخته ژاپنه؟
مگه سری s ساخت ژاپن پیدا نمیشه؟
بچه ها لطفاً سری z رو با بقیه دستگاه ها مقایسه نکنین .
سری z نهایت قدرت سونی هست یعنی هر چه بلده رو روی این سری می زاره! . فقط هم به کانفیگ نگاه نکنید جنس و کیفیت ساخت و... هم مهمه
قیمت ایشون هم به نظرم منطقی ولی اگه می خوای راحت تر بفروشی قیمت رو بزار 2800
لپتاپ سونی 13 اینچ i7 بدنه کربنی دوگرافیکه با هارد ssd و رم 8گیگ + هارد 750گیگ اکسترنال رو من چندماه پیش از ایران رهجو نمایندگی رسمی سونی با گارانتی اصلیش خریدم 2400 .... بنظرتون قیمتتون خیلی تند نیست برای لپتاپ غیر آکبند و کارکرده؟
لپتاپ سونی 13 اینچ i7 بدنه کربنی دوگرافیکه با هارد ssd و رم 8گیگ + هارد 750گیگ اکسترنال رو من چندماه پیش از ایران رهجو نمایندگی رسمی سونی با گارانتی اصلیش خریدم 2400 .... بنظرتون قیمتتون خیلی تند نیست برای لپتاپ غیر آکبند و کارکرده؟
داداش مطمئنی!
آدرس و شماره تماس اون فروشگاه رو برای من p.m کن.راستی چه مدلی گرفتی و ساخت کجاست؟ازش راضی هستی؟
آقا فقط سریع...
داداش جان من ادرس رو به منم بده.اگر این کارو کنی واقعا لطف بزرگی کردی.همین جا بذار شاید بقیه دوستان هم بخوان.پس احتمالا دیجی کالا هم خل شده.سریع بده داداش.ممنونت میشم.
Sony VAIO Z133GX - لپ تاپ سونی وایو زد ۱۳۳ جی ایکس
ویرایش:
اقا بیا بذار دیگه.
داداش ناراحت نشو دیگه.:blush:سری z کجا و سری s
اقا اگر اون قیمت بود واقعا معطل نکن ون فوق العاده است.فقط هارد اکسترنال 750 الان حدود 200 قیمت داره.
درضمن من نظر عوض شد و اگر خواستی 2900 نمیدم.همون 3 تومن.