ایشالا زودتر مورد مناسبتون رو پیدا کنید
مزایده نیست و ممنون از پیشنهادتون
پس لطفا بفرمایید نحوه واگذاری به چه شکل است ؟
ایشالا زودتر مورد مناسبتون رو پیدا کنید
مزایده نیست و ممنون از پیشنهادتون
پس لطفا بفرمایید نحوه واگذاری به چه شکل است ؟
عزیز قیممت خودتون برای فروش چنده؟
آقا نیما شما ماشالا خودت لپ تاپ فروشی گذاشتم واسه مصرف کننده اش چون مال خودم هستسلام
میشه لطف کنید قیمت مدنظر خودتونو واسم پخ کنین
نحوه واگذاری اینطوری هست که شما بالاترین قیمتی رو که مد نظرتون هست برای لپ تاپ ( و لپ تاپ تا اون قیمت برای شما میارزه و بالاتر ازون نمیارزه ) میفرمایید بنده هم پیشنهاد ها رو در نظر میگیرم و به پیشنهادی که خوب باشه تقدیم میکنم .
دوست عزیزخوب برادر من چرا مردم رو ميزاري سر كار !!
يك كلام اينجا قيمت مد نظرت رو اعلام كن همه بدونن و كسي كمتر از اون خواست تو پ خ بگه
قيمت رو پ خ كنيد
اگر اين كار حكمتي داره به من هم در پ خ بگيد
ا
حق با شما است و ممنوندوست عزیز
بنده کسی رو سر کار نذاشتم فوقش اینه که شما لطف کردیسد اومدید تو تاپیک بنده حالا قیمتی رو که براتون میارزیده رو هم دادید یا نه و رفتید بیرون که پیشاپیش هم ازتون بابت زحمتی که کشیدید تشکر میکنم و عذر میخوام که باعث زحمتتون شدم عزیز .
اگه میخواستم مزایده راه بندازم هم قیمت پایه میذاشتم زمان مزایده میزاشتم و قیمت فروش فوری .
حالا تصمیم با خودتون هست که حداکثر قیمتی رو که خریدارید و فکر میکنید براتون اونقدر میارزه بفرمایید یا نه دوست گرامی قیمت آک رو هم لینکشو تو پست اول گذاشتم و میزان کارکردش رو هم تو پست اول عرض کردم . حالا یکی با این شرایط براش میارزه که بیشتر از 40 درصد از قیمت آکش کم کنه قیمتشو میده که خوب ازشون تشکر میشه ویکی هم هم بالاتر براش میارزه .
نظر بنده هم براتون ارسال شد در پخ
با تشکر
سلام
1.000.000 خریدارم
سپاس
حق با شما است و ممنون
آقا نیما شما ماشالا خودت لپ تاپ فروشی گذاشتم واسه مصرف کننده اش چون مال خودم هست
ولی بازم اطاعت میشه
آقا رضا ممنونم
ایشالا به قیمتی که مدنظرتون هست بفروشین از لحاظ کیفیت دستگاه خوبی هستش
دوستان بر سر خود نزنید که توسط این جانب 1150 خریداری شد.
بز خر ها بای بای کنید با این لپ تاپ
:دی هه هه
یه عمر دنبال این لپ تاپ بودم .
از امضا هم مشخصه.
قبل از توافق یک نگاهی به این پست بی اندازید بد نیست: 1160 خریدارم
قبل از توافق یک نگاهی به این پست بی اندازید بد نیست: 1160 خریدارم
منم منتظر خبر شما نبودم و فقط به دوستمون عزیزمون پیشنهاد قیمت دادم ادمی هم نیستم واسه 5-10 تومن دلالی کنم فقط یکی از دوستانم این تاپیک رو دیده بود از این لپتاپ خوشش اومده بود چون خرید فروش نکرده گفت من براش قیمت بدم خودم خریداریش کنمنه از این خبرا نیست! من برای خودم می خوام مثل دوستان بخر بفروش نیستم!
خواهش می کنم دشمنتون شرمنده شما لطف داریدشرمنده دوست عزیز این میشه بعد توافق
با خود سعید هماهنگ کنید لپ تاپ برای سعید حساب میشه دیگه
بهش پیغام بدید شاید بهتون فروخت دادشی