• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لپ تاپ پر قدرت DV6-6C50 با گرافیک فوق العاده ATI 7690 2GB با قیمت پایه 1 تومن

ehsanps3

Registered User
لایک‌ها
215
به کاربر 2630144892
پیغام دادم میگه من خریدار نیستم فقط خواستم قیمت رو بالا ببرم!!اینجوریشو دیگه ندیده بودیم رسما تاپیک بنده را خراب کردند نمیدونم به چه علتی!!
لطفا مدیران به موارد اینجوری که جو تاپیک ها را با قیمت های الکی خراب میکنند رسیدگی کنند.
خوب دوتس عزیز اگر خریدار نیستی چرا الکی قیمت میدی!؟

دوستان اگر کسی خریدار واقعی هست به من پیغام بده.

لپتاب با همچین مشخصات و کارت گرافیکی کم کم 3 تومن قیمتشه! با قیمت خیلی عالی تقدیم میشه.

rohalah1371

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دویست عزیز و محترم
اینجانب به شرط سلامت کامل و اینکه هیچ مشکلی نداشته باشد و خط و خشهم نداشته باشد 1750 نقد خریدارم

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
سلام دویست عزیز و محترم
اینجانب به شرط سلامت کامل و اینکه هیچ مشکلی نداشته باشد و خط و خشهم نداشته باشد 1750 نقد خریدارم

منم....

ارسال شده توسط ایپد مینی

iCelestia

Registered User
لایک‌ها
176
سلام.پ خ دادم پاسخ ندادید.اگر پاسخ بدید ممنون میشم و قسمت باشه خریدارم(واقعی)

saeed85

Registered User
لایک‌ها
71
سلام . استارتر محترم چرا جواب p .m رو که خدمتتون دادم نمیدید؟

iCelestia

Registered User
لایک‌ها
176
استارتر دیشب آنلاین بودید پیام دادم.اگر ممکنه پاسخش رو بفرستید.

sajad96

Registered User
لایک‌ها
42
قرار بر این شد یکی از دوستان لپ تاپ رو از اقا احسان تحویل بگیرند و برام ارسال کنند.

rohalah1371

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوست عزیز
جواب بنده رو ندادید من به شدت نیاز به یه لپ تاپ دارم . نهایت بودجه من 1800 هست .اگه مایل هستید 1800 نقدا خریدارم .لطفا سریع تر جواب بنده رو بدید

iCelestia

Registered User
لایک‌ها
176
عجب.پیام ها رو جواب نمیدند.اما معامله انجام شده

iCelestia

Registered User
لایک‌ها
176
آره داداش سر کاری بود . پشت پرده تو خفا کارها انجام میشده و ما همگی بیخبرانیم. اما دمت گرم ehsanps3 کاشکی یه خورده به بقیه احترام میزاشتی (خودت گفتی اولین کسی که بالای 1800 قیمت بده ولی خودتم حرفتو به هیچ جات حساب نکردی و دوم اینکه جواب بچه ها رو میدادی ولی با اینکه on شده بودی ولی ....) متاسفم.
(کسی که تاپیک میزنه در قبال جواب گویی به کسانی که توی اون تاپیک سوال یا درخواست یا پیشنهادی دارن مسئول هست یا نه ؟)
البته فروشنده تعهد نداره که تک تک کارهاش رو اعلام کنه.ولی خوب،عجیب هست،چون دیشب ایشون آنلاین بودن و بعد از پستشون بلافاصله پ خ دادم.کسی که زودتر از من داده خیلی دیگه سرعت داره! یا شاید شماره تلفن داره!

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
دوست عزیز خب شد به صورت اتفاقی وارد شدم وگرنه ابرومو کاملا تاراج میکردین یادم رفت اضافه کنم خریدار بودم و انشالله تا 3 ماته اینده همچی سیستمی باید بخرم ولی در حال حاضر باید لب تاپ خودمو که ایکس 54 ایسوس هست بفروشم ممکنه ایمک بخرم یا لب تاپ البته اون پیشنهادی هم که دادم 1950 فک میکردم بیشتر بشه که نشد ولی لب تاپتون بیشتتر میارزه ددر هر صورت اگه بنده اشتباهیی کردم معذرت میخوام

ehsanps3

Registered User
لایک‌ها
215
دوستان چرا انقدر زود قضاوت میکنید!؟
من خواب بودم! یعنی کسی حق نداره بخوابه!؟
چون خوابیدم و آدم توی خواب نمیتونه جواب کسی را بده اینجوری محاکمم میکنید!؟

آره داداش سر کاری بود . پشت پرده تو خفا کارها انجام میشده و ما همگی بیخبرانیم. اما دمت گرم
ehsanps3
کاشکی یه خورده به بقیه احترام میزاشتی (خودت گفتی اولین کسی که بالای 1800 قیمت بده ولی خودتم حرفتو به هیچ جات حساب نکردی و دوم اینکه جواب بچه ها رو میدادی ولی با اینکه on شده بودی ولی ....) متاسفم.
(کسی که تاپیک میزنه در قبال جواب گویی به کسانی که توی اون تاپیک سوال یا درخواست یا پیشنهادی دارن مسئول هست یا نه ؟)

دوست عزیز شما مهلت دادی که من بیدار بشم و جواب کسی را بدم!؟
برای خودتون بردیدی و دوختید!
من دیشب بعد از پست گرفتم خوابیدم این آقا هم از قبل با من هماهنگ بودند صفحه های اول تاپیک پیغام دادند.
بعدشم ایشون شماره منو داشتند و من خواب بودم SMS دادند که شنبه میان میگیرند.
انقدر هم این روزا مشتری سرکاری زیاد شده من حاضرم زیر قیمت جنسم را بفروشم اما به خریدار واقعی.
در ضمن پیشنهاد شما 1700 بود که هنوزم پیغام موجود هست!

در ضمن هیچی قطعی نیست هنوزم کسی بالای 1800 بخواد تقدیمش میشه.

Last edited:

saeed85

Registered User
لایک‌ها
71
از شما و تمام دوستان معذرت میخوام و پست هامو پاک میکنم و به هیچ وجه قصد بردن آبروی شما رو نداشتم و ندارم.

iCelestia

Registered User
لایک‌ها
176
استارتر از من ناراحت شدند! ولی من تهمت نزدم و بی احترامی نکردم و در پیام خصوصی توضیح دادم.عجیبه که استارتر نوشته هنوز کسی به این قیمت نخواسته.من همون دیشب خواستم و الانم می خوام! 20-30 تا هم بالاتر از مینیمم.فقط منتظر پاسخ سوالم بودم.اگر من اولین پیشنهاد دهنده هستم زحمت بکشید پاسخ بدید تا معامله کنیم.

mego

Registered User
لایک‌ها
255
با تشکر از همه دوستان و استارتر عزیز لپتاپ توسط بنده خریداری شد.

ehsanps3

Registered User
لایک‌ها
215
تایید میشه فروخته شد به کاربر mego .
ختم تاپیک

iCelestia

Registered User
لایک‌ها
176
نه به من گفتند کسی زودتر پیشنهاد داده نه بالاتر بلکه اگه داشتم منم پیشنهاد بالاتر بدم! مبارک علی آقا.جای دوری نرفت

بالا