• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لپ تاپ گیمینگ ASUS G73SW بسیار تمیز- 5 ماه کارکرد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

oral_81

Registered User
لایک‌ها
9
من هم 1330000 هستم.البته قصد جسارت به لپ تاپ شما رو ندارما.اگه خواستی بگو.من تهرانم

Bahadorgamer

Registered User
لایک‌ها
97
دوستان لطفا پیشنهاد قیمت پایین تر از قیمت پایه ندن اگر هم میدن عادلانه باشه.من تا الان 4 مشتری بالای 2 تومن داشتم بیشترینشون 2200000 بود البته در فروم سایت بازی سنتر که بهش نفروختم.دوستان این لپ تاپ های گیمینگ قیمتشون همینه و شما اگه بخواین یه لپ تاپ گیمینگ حرفه ای نو بخرید دست کم باید 3200-300 خرج کنید.پس جسارت به دوستان عزیز نباشه همین جوری پیشنهاد الکی ندین.البته پیشنهاد این دوستان هم قابل احترام هست.در ضمن دوستان لطفا دیگه پیشنهاد تعویض لپ تاپ ندن.چون من قصدم فروشه در واقع پول فروشش رو برا کار دیگه ای لازم دارم و الا این لپ تاپ رو که خیلی واسه پیدا کردنش تلاش کردم رو نمیفروختمش.ممنون از دوستان

sataaaa

Registered User
لایک‌ها
0
من باشم نمیام این برند با این قیمت بخرم میرم ای مک اپل میخرم دکورش میرزه....در ضمن با اون دوستمون که ادرس بازار رضا داده این خبرا نیست اونجا قیمت بر حسب روز با 60 درصد تخفیف با کسر باطری میخرن

Bahadorgamer

Registered User
لایک‌ها
97
من باشم نمیام این برند با این قیمت بخرم میرم ای مک اپل میخرم دکورش میرزه....در ضمن با اون دوستمون که ادرس بازار رضا داده این خبرا نیست اونجا قیمت بر حسب روز با 60 درصد تخفیف با کسر باطری میخرن
باشه...

uppppppppp

mazda_dalvandi

Registered User
لایک‌ها
13
دوست عزیز این نوت بوک رو نمیدونم چرا و به چه علت میخوای بفروشی.....اما نوت بوک بسیار قدرتمندی هستش و واقعا ارزشش رو داره.. من رو توی این فروم و بازی سنتر میشناسن ...کارم نوت بوک و دسکتاپهای گیمینگی هست که توی ایران برای خرید وجود نداره ...من هم زمان خودش اسوس G72 و دسکتاپهای گیم اسوس میاوردم الان چون دلار بالاست نمیارم ..کار اصلی من نوت بوک و دسکتاپ ایلین ور هستش ..توی تاپیکها دستگاههایی که فروختم رو میتونی ببینی و شاید 30 تا 40 ایلین ور فروختم اما در مجموع میخوام بگم دستگاه شما بسیار بسیار دستگاه پرطرفدار در آمریکا و اروپاست و اگر پول لازم نیستی نفروشش و اگر میخواهی بفروشیش حوصله به خرج بده و در ضمن اصلا نباید عصبی بشی مخصوصا توی این فروم که مال خودشون رو گرون میفروشن تو بوق میکنند و تو سر مال دیگران میزنند ..کمی صبر کن مطمئنم بیا قیمتی که خودت راضی باشیش میفروشی...موفق باشی

Bahadorgamer

Registered User
لایک‌ها
97
دوست عزیز این نوت بوک رو نمیدونم چرا و به چه علت میخوای بفروشی.....اما نوت بوک بسیار قدرتمندی هستش و واقعا ارزشش رو داره.. من رو توی این فروم و بازی سنتر میشناسن ...کارم نوت بوک و دسکتاپهای گیمینگی هست که توی ایران برای خرید وجود نداره ...من هم زمان خودش اسوس G72 و دسکتاپهای گیم اسوس میاوردم الان چون دلار بالاست نمیارم ..کار اصلی من نوت بوک و دسکتاپ ایلین ور هستش ..توی تاپیکها دستگاههایی که فروختم رو میتونی ببینی و شاید 30 تا 40 ایلین ور فروختم اما در مجموع میخوام بگم دستگاه شما بسیار بسیار دستگاه پرطرفدار در آمریکا و اروپاست و اگر پول لازم نیستی نفروشش و اگر میخواهی بفروشیش حوصله به خرج بده و در ضمن اصلا نباید عصبی بشی مخصوصا توی این فروم که مال خودشون رو گرون میفروشن تو بوق میکنند و تو سر مال دیگران میزنند ..کمی صبر کن مطمئنم بیا قیمتی که خودت راضی باشیش میفروشی...موفق باشی

ممنون بابت توضیحات برادر

n550

Registered User
لایک‌ها
523
سلام برادر من خریدارم شما تماس بگیرین ببینم به توافق میرسیم یا نه
09356432200

mohsen_d_62

Registered User
لایک‌ها
58
توافق حاصل شد ؟ ما بی صبرانه منتظر نتیجه هستیم . آ پ