.WOLF.
Registered User
- نوشتهها
- 1,524
- لایکها
- 283
وقت بخیردوست عزیز قیمت آخرت را برام پخ کن لطفا
کدوم شهرید؟
باطری سالمه؟
قیمت مقطوع دوست عزیز
باطری کاملا سالم هستش
وقت بخیردوست عزیز قیمت آخرت را برام پخ کن لطفا
کدوم شهرید؟
باطری سالمه؟
سلام، وقت بخیرمنم فیدبکها و تاپیکهاشون رو که دیدم اعتماد کردم و با وجود اینکه امتیازاتم ۳ برابر بود ۹۰۰ تومن رو اول واریز کردم.دیگه بعد واریز خبری نشد ازشون واقعیاش کمی نگران شدم.چون تو سایت بودن ولی جواب پخ رو نمیدادن دیگه بیشتر هم نگران شدم !
انشالله که مشکلی پیش نمیاد.همچنان منتظریم ببینیم چی پیش میاد.من تا حالا ۳ بار از مشهدیای عزیز خرید داشتم.الحق و انصاف هر ۳ بار راضی بودم.یکی از یکی گلتر.
ممنون داداش ، دستت درد نکنه . ولی خدا وکیلی میگم دهنم سرویس شد :-Dسلام، وقت بخیر
ضمن تایید خرید ایشون، دوست عزیز کمی صبوری کنید، دیشب ساعت 2 صبح پول واریز کردید من بیدار نبودم که بیام تایید کنم، بهتون پیامک داده شد به همراه توضیحات ، خریدتون هم تو تاپیک تایید شد.
پسر بسیار با ادب و دوست داشتنی و البته کمی عجولی هستید، مبارکتون باشه
Sent from my HTC One max using Tapatalk
سلام، خوبی احسان جان؟نگران نباش من قبلا باهاش معامله داشتم پسره گليه
درک کنید آقا محمد . هر روز یکی میاد تاپیک میزنه میگه فلانی پولم رو بالا کشید و از این داستاناسلام، خوبی احسان جان؟
جوونا حالا هراسون شدن دادا، البته حق هم دارند تو این اوضاع نا ب سامان پی تی
چاكرم داداسلام، خوبی احسان جان؟
جوونا حالا هراسون شدن دادا، البته حق هم دارند تو این اوضاع نا ب سامان پی تی
اول اینکه دشمنت شرمنده دادا این چ حرفیه، بعد اینکه لابد یک حکمتی بوده دادا ک اینطور شده.ممنون داداش ، دستت درد نکنه . ولی خدا وکیلی میگم دهنم سرویس شد :-D
بابت تاخیر باز هم معذرت میخوام . گفتم که داریم میریم مهمونی . دیگه مهمونی رفتن هم که میدونید رفتنش با خودته ولی برگشتنش نه ! کمی دیر برگشتیم . بعدم که اون مشکل کارت پیش اومده بود باز مجبور شدم برم بیرون از خونه دنبال کارت . به جاش قرارمون 800 بود 900 زدم به حسابت که از شرمندگیتون در بیام .
بابت اون لبتابتونم من خیلی ناراحت شدم . امیدوارم بهترش گیرتون بیاد. بازم شرمنده آقا محمد
:دی دادا ما که نداریم اینو هم تو جشن شکوفه ها بهم دادن ، ولی با شناختی ک من از تو دارم، میگم احسان اپل 6 یا اپل 6 پلاست مبارک !!!!چاكرم دادا
وان مكس مبارك باشه ؛) گوشيت تو حلقم خخخ