• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لپ تاپ Apple Macbook Pro MD313

kurt790

Registered User
لایک‌ها
95

aghanaser

Registered User
لایک‌ها
3
خب داداش گلم من که میگم اول واریز میکنم بعد شما ارسال کن یعنی شما نمیخوای اعتماد سازی کنی با هم 4 کلوم حرف مردونه بزنیم:D
فعلا که مزایده است ، هروقت با شما به نتیجه رسیدم شماره هم میدم خدمتتون :)
هنوز موجود هست؟
بله دوست عزیز .. :)

aghanaser

Registered User
لایک‌ها
3
بالاترین پیشنهاد تا الان برای شماست.. 1.860

پیشنهاد جدید 1.870
دوستان تصمیم گرفتم یه Bidout هم بزارم : 1.950 بید اوت هست ، یعنی اگر کسی این مبلغ رو پیشنهاد بده دستگاه تقدیمش میشه ..!

Last edited:

Daltonxx

Registered User
لایک‌ها
0
1.900 ! دستگاه رو بفرستید تهران پیش کسی که اعتماد دارید میرم از ایشون میگیرم وجه رو هم نقدا تقدیم ایشون میکنم یا درجا به کارتتون میریزم ، اگر موافق هستید شمارتون رو پ خ کنید.

قیمت امروز این دستگاه تو سایت خود دیجی کالا هم 2.169.000 تومان هست

aghanaser

Registered User
لایک‌ها
3
1.900 ! دستگاه رو بفرستید تهران پیش کسی که اعتماد دارید میرم از ایشون میگیرم وجه رو هم نقدا تقدیم ایشون میکنم یا درجا به کارتتون میریزم ، اگر موافق هستید شمارتون رو پ خ کنید.
شرمنده تهران کسی رو ندارم ...
بالاترین پیشنهاد تا الان برای شما 1.870

آخرین پیشنهاد 1.880 + یک پیشنهاد تعویض

Last edited:

miladkamran

Registered User
لایک‌ها
0
اگر کسی پیشنهاد داره باید خودش اینجا بیان کنه توی پیام خصوصی قبول نیست

aghanaser

Registered User
لایک‌ها
3
مزایده تمام ، فروخته شد به یکی از دوستان عزیز که بالاترین پیشنهاد رو دادن..!
از بقیه دوستان هم که نتونستم در خدمتشون باشم شرمنده ..! ایشالا دفعه بعد..!
با تشکر

فروخته شد.

Last edited:

mansour_shajari

Registered User
لایک‌ها
35
لپ تاپ آقا ناصر گل به بنده فروخته شد.با تشکر از همه دوستان.
یه نکته خدمت همه دوستان عرض کنم و اون هم اینکه بنده اولین نفری بودم که به ایشون گفتم لپ تاپ رو میخوام ولی به ایشون گفتم بذارن توی تاپیک دوستان پیشنهاد بدن که حقی از کسی ضایع نشه و من آخرین پیشنهاد رو میدم.

miladkamran

Registered User
لایک‌ها
0
بالاترین که مال من بود !!! کی از من بیشتر پیشنهاد داد؟ این چه وضع مزایدس؟

لپ تاپ آقا ناصر گل به بنده فروخته شد.با تشکر از همه دوستان.
یه نکته خدمت همه دوستان عرض کنم و اون هم اینکه بنده اولین نفری بودم که به ایشون گفتم لپ تاپ رو میخوام ولی به ایشون گفتم بذارن توی تاپیک دوستان پیشنهاد بدن که حقی از کسی ضایع نشه و من آخرین پیشنهاد رو میدم.

شمام توی تاپیک پیشنهادت رو میدادین مام میدیدیم کسی اصلا از شما یک پست یا پیشنهاد قیمت هم ندید

mansour_shajari

Registered User
لایک‌ها
35

miladkamran

Registered User
لایک‌ها
0
میدونم دوست عزیز اما اینجا که اصلا پیشنهاد قیمتی نیست تا جایی که یادم هست بالا ترین پیشنهاد به گفته خودشون مال من بود

mansour_shajari

Registered User
لایک‌ها
35
میدونم دوست عزیز اما اینجا که اصلا پیشنهاد قیمتی نیست تا جایی که یادم هست بالا ترین پیشنهاد به گفته خودشون مال من بود

من بید اوت رو پیشنهاد دادم.یعنی 1950.چون به مکه شدیدا احتیاج داشتم و فوری باید یدونه میگرفتم.چون لپ تاپ خودم رو دادم برادرم.به خاطر همین دیگه مستقیم رفت به مرحله خرید.

aghanaser

Registered User
لایک‌ها
3
یعنی چی که این چه وضعیه ؟ آخرین و بالاترین پیشنهادها رو تو تاپیک نوشتم ، قبلش هم گفته بودم که شب - جمعه ( دیشب ) مزایده تمومه که شما نبودی..!
بعدشم من Bidout گذاشته بودم که این دوستمون همونو پیشنهاد دادن ، همین الانم یه نفر دیگه با همون پیشنهاد تو پ.خ منتظره...!
بعدشم که یه نفر 10 هزار تومن از شما بیشتر پیشنهاد داده بود و نوشتم ( دوست عزیزمون sepehr )....

miladkamran

Registered User
لایک‌ها
0
وقتی مزایده میزاری باید هر کس بیاد توی تاپیک بگه نه اینکه توی پیام خصوصی یکی میگه بید اوت خریدم یکی میگه با 10000 تومن اختلاف الان پیشنهاد منصور خان کجاست ؟

aghanaser

Registered User
لایک‌ها
3
دیگه من مسوول نوع پیشنهاد دادن بقیه نیستم ، مطمین باش قیمت ها رو هم الکی ننوشتم که اگه اینطوری بود اصلا فروش نمیرفت..!

mansour_shajari

Registered User
لایک‌ها
35
وقتی مزایده میزاری باید هر کس بیاد توی تاپیک بگه نه اینکه توی پیام خصوصی یکی میگه بید اوت خریدم یکی میگه با 10000 تومن اختلاف الان پیشنهاد منصور خان کجاست ؟

میلاد جان چرا این همه حرص میخوری پسر؟
پسر تو داشتی 10 بار حرف از این میزدی که اول بفرست بعدش برات پول رو میفرستم.آخه این چه وضعیت معامله هست.بعدش زمان مزایده معینه.در ضمن قبل از اینکه تو این تاپیک و ببینی صاحابش با من صحبت کرد و من بهش گفتم بذار همه ببینن و نظر بدن که حق کسی ضایع نشه.اگه میخواستم همون اول میگفتم من بید اوت میخوام ولی گذاشتم همه پیشنهاداشون رو بدن که بعد حرف در نیاد.شما اصلا پیگیری تاپیک رو کردی؟مرد مومن آخه عزیزم بید اوت یعنی هرکی خواست تمامه.همین

بالا