فعلا که مزایده است ، هروقت با شما به نتیجه رسیدم شماره هم میدم خدمتتونخب داداش گلم من که میگم اول واریز میکنم بعد شما ارسال کن یعنی شما نمیخوای اعتماد سازی کنی با هم 4 کلوم حرف مردونه بزنیم![]()
بله دوست عزیز ..هنوز موجود هست؟
بالاترین پیشنهاد تا الان برای شماست.. 1.8601860.......
شرمنده تهران کسی رو ندارم ...1.900 ! دستگاه رو بفرستید تهران پیش کسی که اعتماد دارید میرم از ایشون میگیرم وجه رو هم نقدا تقدیم ایشون میکنم یا درجا به کارتتون میریزم ، اگر موافق هستید شمارتون رو پ خ کنید.
بالاترین پیشنهاد تا الان برای شما 1.8701870 هستم
لپ تاپ آقا ناصر گل به بنده فروخته شد.با تشکر از همه دوستان.
یه نکته خدمت همه دوستان عرض کنم و اون هم اینکه بنده اولین نفری بودم که به ایشون گفتم لپ تاپ رو میخوام ولی به ایشون گفتم بذارن توی تاپیک دوستان پیشنهاد بدن که حقی از کسی ضایع نشه و من آخرین پیشنهاد رو میدم.
میلاد جان این مدرک منه که اولین نفر من بودم:بالاترین که مال من بود !!! کی از من بیشتر پیشنهاد داد؟ این چه وضع مزایدس؟
شمام توی تاپیک پیشنهادت رو میدادین مام میدیدیم کسی اصلا از شما یک پست یا پیشنهاد قیمت هم ندید
میدونم دوست عزیز اما اینجا که اصلا پیشنهاد قیمتی نیست تا جایی که یادم هست بالا ترین پیشنهاد به گفته خودشون مال من بود
وقتی مزایده میزاری باید هر کس بیاد توی تاپیک بگه نه اینکه توی پیام خصوصی یکی میگه بید اوت خریدم یکی میگه با 10000 تومن اختلاف الان پیشنهاد منصور خان کجاست ؟