سلام این لپ تاپ و دارم میخوام بفروشمش
دستگاه از نظر سخت افزاری سالم هستش چون لپ تاپ جدید گرفتم اینو میخوام بفروشم . باتریش هم خوب هستش حدود 90 دقیقه نگه میداره برای توضیحات دستگاه هم میتونید به این لینک برید
لپ تاپ فروخته شد
ختم تاپیک
ASUSTeK Computer Inc. - Notebooks- ASUS F3F-
هارد :120 گیگ
رم : 1 گیگ
سی پی یو : core duo 1.86 T2350
vga :gma 950 gfx
DVD rw
lcd 15.4
wirles
BT
SD reader
یه نکته ای هم راجع بهش بگم اینکه
این مدل لپ تاپ برای باز شدنش نیاز به یه کلید داره جلوش که اون کلید گم شده با یه چیزی مث خودکار درش و باز میکنم من باهاش اینجور یکار میکردم و شارژرش هم از اون سرش که وصل میشه به لپ تاپ قطع و وصل داشت اون سرش و باز کردیم یه بار لحیم شده و الان داره کارش و میکنه
بنده تهران نیستم و اگه کسی خواست میتونم با تیپاکی براش ارسال کنم قیمت مد نظرتون رو بگید شاید تونستیم به تفاهم برسیم
اگه قیمتها خیلی پایین باشه البته شاید از فروشش صرف نظر کردم
اینم عکس لپ تاپ و یه عکس هم از اون کلید جلوش
قیمت مد نظرتون رو توی تاپیک اعلام کنید بنده قیمتی نداشتم شاید دوستانی که وارد تر هستن در این زمینه بتونن قیمتی براش بذارن
ممنون
دستگاه از نظر سخت افزاری سالم هستش چون لپ تاپ جدید گرفتم اینو میخوام بفروشم . باتریش هم خوب هستش حدود 90 دقیقه نگه میداره برای توضیحات دستگاه هم میتونید به این لینک برید
لپ تاپ فروخته شد
ختم تاپیک
ASUSTeK Computer Inc. - Notebooks- ASUS F3F-
هارد :120 گیگ
رم : 1 گیگ
سی پی یو : core duo 1.86 T2350
vga :gma 950 gfx
DVD rw
lcd 15.4
wirles
BT
SD reader
یه نکته ای هم راجع بهش بگم اینکه
این مدل لپ تاپ برای باز شدنش نیاز به یه کلید داره جلوش که اون کلید گم شده با یه چیزی مث خودکار درش و باز میکنم من باهاش اینجور یکار میکردم و شارژرش هم از اون سرش که وصل میشه به لپ تاپ قطع و وصل داشت اون سرش و باز کردیم یه بار لحیم شده و الان داره کارش و میکنه
بنده تهران نیستم و اگه کسی خواست میتونم با تیپاکی براش ارسال کنم قیمت مد نظرتون رو بگید شاید تونستیم به تفاهم برسیم
اگه قیمتها خیلی پایین باشه البته شاید از فروشش صرف نظر کردم
اینم عکس لپ تاپ و یه عکس هم از اون کلید جلوش
قیمت مد نظرتون رو توی تاپیک اعلام کنید بنده قیمتی نداشتم شاید دوستانی که وارد تر هستن در این زمینه بتونن قیمتی براش بذارن
ممنون
Last edited: