wildcat1995
Registered User
چشم
هر چی قسمت باشه
در خدمتم
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
چشم
هر چی قسمت باشه
در خدمتم
با من بودین در خدمتین داداشم . اگه اره بریم سر معامله داداشم . من 2400 گفتم اوکی معامله کنیم عزیز دل .
خخخخخ
پست خودم روریپلای کردم!!
پ خ دادم خدمتتون
سلام دوست عزیز قیمت رو واسم ارسال میفرمایید!
دوست عزیز بنده خریدارم . تا الان از دیروز 3 تا اس 3 پستی خرید کردمو فروختم . اعتبارمم بد نیست . خواستین سبزم میشم عین خودتون کاری نداره . شما لپ تاپتونو بفرستین تهران بنده با داداشم برم تست کنم اوکی بود نقد پولو بدم خداحافظ خداحافظ . خوب منطقیم هست به خدا حرفم . باز منتظر جوابتونم تشکر .
بسیارعالی2300برا شروع
خواهشا درگیر نشید
برادر من اول ارسال فقط زمانیه که فروشنده بدون اعتبار و یا کم اعتباره ایشون امتیازش از شما هم بالاتره کجا حرفتون منطقیهدوست عزیز بنده خریدارم . تا الان از دیروز 3 تا اس 3 پستی خرید کردمو فروختم . اعتبارمم بد نیست . خواستین سبزم میشم عین خودتون کاری نداره . شما لپ تاپتونو بفرستین تهران بنده با داداشم برم تست کنم اوکی بود نقد پولو بدم خداحافظ خداحافظ . خوب منطقیم هست به خدا حرفم . باز منتظر جوابتونم تشکر .
برادر من اول ارسال فقط زمانیه که فروشنده بدون اعتبار و یا کم اعتباره ایشون امتیازش از شما هم بالاتره کجا حرفتون منطقیه
به مقدساتت که توهین نکرد . نظرشو گفت . حالا اشتباه فهمیده بود شما توضیح دادی دیگه چرا ناراحت میشی.
مای که اینقدرا هیچوقت پول نداشتیم ولی شما که میخوای لپتاپو 100 تومن بیعانه که چیزی نیست . استارتر اعتبار داره .
به مقدساتت که توهین نکرد . نظرشو گفت . حالا اشتباه فهمیده بود شما توضیح دادی دیگه چرا ناراحت میشی.
مای که اینقدرا هیچوقت پول نداشتیم ولی شما که میخوای لپتاپو 100 تومن بیعانه که چیزی نیست . استارتر اعتبار داره .
برادر من اول ارسال فقط زمانیه که فروشنده بدون اعتبار و یا کم اعتباره ایشون امتیازش از شما هم بالاتره کجا حرفتون منطقیه
دوست عزیز کفر نگین . نظر هر کسیم فقط برا خودش محترمه همینو بس . وقتی کسی چیزیو دقیق نمیدونه نباید در کل نظر بده ، و اگه من ناراحت میشدم در کل توضیح نمیدادم عزیز دلم .
بعدش ما اعتبار نداریم ولی استارتر محترم اعتبار داره فقط . در ضمن حی ادامه ندین با پستای اسپم و تاپیک بنده خدارو خراب نکنین دلش نخواست بفرسته و تموم شد رفت . ما با کسی پدر کشتگی نداریم .
اول از از دوست عزیز Dr.Mass ممنونمدوست عزیز کفر نگین . نظر هر کسیم فقط برا خودش محترمه همینو بس . وقتی کسی چیزیو دقیق نمیدونه نباید در کل نظر بده ، و اگه من ناراحت میشدم در کل توضیح نمیدادم عزیز دلم .
بعدش ما اعتبار نداریم ولی استارتر محترم اعتبار داره فقط . در ضمن حی ادامه ندین با پستای اسپم و تاپیک بنده خدارو خراب نکنین دلش نخواست بفرسته و تموم شد رفت . ما با کسی پدر کشتگی نداریم .