• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لپ تاپ asus k45vm-vx057

wildcat1995

Registered User
لایک‌ها
197
با من بودین در خدمتین داداشم . اگه اره بریم سر معامله داداشم . من 2400 گفتم اوکی معامله کنیم عزیز دل .

خخخخخ
پست خودم روریپلای کردم!!
پ خ دادم خدمتتون

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

sepehr5768

Registered User
لایک‌ها
56
سلام دوست عزیز قیمت رو واسم ارسال میفرمایید!

a_rudi

Registered User
لایک‌ها
189
یکی از دوستان دنبال همچین غول کوچولویی میگشت

2410 خریداره به شرط تمیزی و درجه یک بودن و تکمیل بودن لوازم و جعبه

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
دوست عزیز بنده خریدارم . تا الان از دیروز 3 تا اس 3 پستی خرید کردمو فروختم . اعتبارمم بد نیست . خواستین سبزم میشم عین خودتون کاری نداره . شما لپ تاپتونو بفرستین تهران بنده با داداشم برم تست کنم اوکی بود نقد پولو بدم خداحافظ خداحافظ . خوب منطقیم هست به خدا حرفم . باز منتظر جوابتونم تشکر .

wildcat1995

Registered User
لایک‌ها
197
دوست عزیز بنده خریدارم . تا الان از دیروز 3 تا اس 3 پستی خرید کردمو فروختم . اعتبارمم بد نیست . خواستین سبزم میشم عین خودتون کاری نداره . شما لپ تاپتونو بفرستین تهران بنده با داداشم برم تست کنم اوکی بود نقد پولو بدم خداحافظ خداحافظ . خوب منطقیم هست به خدا حرفم . باز منتظر جوابتونم تشکر .

رفیق گلم من فقط خواستم به بیعانه ای به حساب بزنید تا از انجام معامله یقین داشته باشم
مطمئناسابقه ی من بیشتر از۱۰۰تومن ارزش داره
پس خودم رو برا۱۰۰توممدخراب نمیکنم
من در خدمتتون هستم
خیلی هم مخلص شمام!

tricker

Registered User
لایک‌ها
261
2300برا شروع
خواهشا درگیر نشید

wildcat1995

Registered User
لایک‌ها
197
2300برا شروع
خواهشا درگیر نشید
بسیارعالی
استارت قابل تقدیره
چرا درگیر بشیم
مال شما تا اینجا
اون رفیقمون که میگه۲۴۷۰میخوام فقط تهران!!!!!!

دلفین

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
161
برادر من اول ارسال فقط زمانیه که فروشنده بدون اعتبار و یا کم اعتباره ایشون امتیازش از شما هم بالاتره کجا حرفتون منطقیه

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
برادر من اول ارسال فقط زمانیه که فروشنده بدون اعتبار و یا کم اعتباره ایشون امتیازش از شما هم بالاتره کجا حرفتون منطقیه

من هیچ وقت نگفتم برا من بفرسته گفتم بفرسته برا اشنای خودشون تهرانه خونه خودشونم تهرانه بفرسته برا اشناشون من برم حضوری تست کنم بخرم همین . که ایشونم تایید کردن ولی گفتن قبلش بیعانه باید بدین که بنده موافقت نکردم و لپ تاپ ایشون کم کم 2450 ارزش داره و بندم قصد خراب کردن تاپیک کسیو ندارم . کاش خبر داشتین از همه چیز بعد اظهار نظر می کردین . هیچ وقت عجول نباشین هیچ وقت .

wildcat1995

Registered User
لایک‌ها
197
به مقدساتت که توهین نکرد . نظرشو گفت . حالا اشتباه فهمیده بود شما توضیح دادی دیگه چرا ناراحت میشی.
مای که اینقدرا هیچوقت پول نداشتیم ولی شما که میخوای لپتاپو 100 تومن بیعانه که چیزی نیست . استارتر اعتبار داره .

ممنون
من هم بیعانه رو فقط از بابت این میخوام که انجام معامله رو قطعی بدونم
چون دستگاه حساسه
بره تهران به هر دلیلی معامله نشه بخواد برگرده ممکنه آسی ببینه
نمیخوام به ایشون یا هرکی دیگه ای جسارت کنم
فقط یه خاطره میخوام بگم!!!
چندماه پیش یه دستگاه حساس فروختم به یه بنده خدایی تو اهواز
گفت بفرست
من تست کنم مشکلی نداشته باشه میخرم
فرستادم دستگاه رو پیش یکی از آشنایان
ایشون رفتن دستگاه رو تست کردن و فرمودند از رنگش خوشم نیومد!!!!!!
و چون هیچ وجه ضمانتی برای انجام معامله نبود کرایه رفت و برگشت دستگاه و ...شد ضرر من
من با این دوستمون قیمت رو تموم کردم
گفتند بفرستم تهران حضوری تست کنم گفتم چشم
فقط گفتم۵درصدمبلغ معامله رو بابت تضمین میخوام
که اگر دستگاه از نظر ظاهر و باطن تو تست مشکلی نداشت معامله تموم بشه
اگرهم دستگاه به هر دلیلی تو تست مشکلی داشته باشه که اثبات بشه وظیفه من برگشت وجه هست که روچشمم!اگرمشکل داشت بر میگردونم
من از دستگاه اطمینان کامل دارم!!!
ببخشید طولانی کردم پستم رو
هرچی قسمت باشه همون پیش میاد
من نه با کسی مشکلی دارم ونه دلخوری ای دوست دارم پیش بیاد
باهمه رفیقم
مخلص همه هم هستم!

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
به مقدساتت که توهین نکرد . نظرشو گفت . حالا اشتباه فهمیده بود شما توضیح دادی دیگه چرا ناراحت میشی.
مای که اینقدرا هیچوقت پول نداشتیم ولی شما که میخوای لپتاپو 100 تومن بیعانه که چیزی نیست . استارتر اعتبار داره .

دوست عزیز کفر نگین . نظر هر کسیم فقط برا خودش محترمه همینو بس . وقتی کسی چیزیو دقیق نمیدونه نباید در کل نظر بده ، و اگه من ناراحت میشدم در کل توضیح نمیدادم عزیز دلم .
بعدش ما اعتبار نداریم ولی استارتر محترم اعتبار داره فقط . در ضمن حی ادامه ندین با پستای اسپم و تاپیک بنده خدارو خراب نکنین دلش نخواست بفرسته و تموم شد رفت . ما با کسی پدر کشتگی نداریم .

wildcat1995

Registered User
لایک‌ها
197

ممنونم ازتون دوست عزیز!

دوست عزیز کفر نگین . نظر هر کسیم فقط برا خودش محترمه همینو بس . وقتی کسی چیزیو دقیق نمیدونه نباید در کل نظر بده ، و اگه من ناراحت میشدم در کل توضیح نمیدادم عزیز دلم .
بعدش ما اعتبار نداریم ولی استارتر محترم اعتبار داره فقط . در ضمن حی ادامه ندین با پستای اسپم و تاپیک بنده خدارو خراب نکنین دلش نخواست بفرسته و تموم شد رفت . ما با کسی پدر کشتگی نداریم .

رفیق گلم پ خ دادم خدمتت
راه بیا سر به مورد با ما بفرستم بیاد تهران تحویل بگیرید!

دلفین

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
161
اول از از دوست عزیز Dr.Mass ممنونم
دوم من کش ندادم فقط به خاطر خراب شدن تاپیک ایشون شما هم کش نده مثل اینکه دوست داری بحث راه بندازی اگه نظر هر کی برا خودش محترمه و بس سرت رو مینداختی پایین از پست من رد میشدی روالش اینه
سوم میگید فروشنده ای همین و بس که معلوم میکنه چیکاره ای منم با شما پدر کشتگی ندارم و بحثم نمیکنم
الانم اینا نظر منه خوشت نمیاد سرت رو بنداز پایین جواب نده چون جوابی نمیگیری
من از استارتر معذرت میخوام اراده کنین تا ویرایش کنم خوب بفروشی

بالا