• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لپ تاپ Asus N43sm

bitohargez

Registered User
لایک‌ها
5
دلیل نذاشتن قیمت چیه؟؟؟ چرا کار من و خودتون و بقیه علاقه مندان به خرید این دستگاه رو سخت میکنید؟؟؟ شما که اول و آخر باید قیمت بدید خب چه کاریه؟؟؟ من باید از کار خودم بزنم بشینم دو ساعت تایپ کنم که یه قیمت بهم بدید؟؟ روشتون اصلا خوب نیست از من دلخور نشو خواهشا

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
1200 خریدارم
اگر خریدار هست برای مزایده و قیمت بالاتر پیشنهاد بدن دوستان

pouras

Guest
لایک‌ها
0
دلیل نذاشتن قیمت چیه؟؟؟ چرا کار من و خودتون و بقیه علاقه مندان به خرید این دستگاه رو سخت میکنید؟؟؟ شما که اول و آخر باید قیمت بدید خب چه کاریه؟؟؟ من باید از کار خودم بزنم بشینم دو ساعت تایپ کنم که یه قیمت بهم بدید؟؟ روشتون اصلا خوب نیست از من دلخور نشو خواهشا
یکی از دلایلش قیمت های پویای بازار ـه.همین مدل از وقت زدن تاپیک 150 تا 200 کاهش قیمت داشته.یک سرچ کوچک و پست دادن نهایتا 5 دقیقه وقت یه نفر رو میگیره و فکر نکنم واسه کسی که خریدار یک جنس اینچنینی هست مشکلی باشه.زمان مورد نیازش به هر حال کمتر از زمانی ـه که شما صرف دادن این پست کردید.نیازی به از کار زدن و اینا هم نداره مسلما.
1200 خریدارم
اگر خریدار هست برای مزایده و قیمت بالاتر پیشنهاد بدن دوستان
مزایده نیست.1350 پیشنهاد داشته.

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
یکی از دلایلش قیمت های پویای بازار ـه.همین مدل از وقت زدن تاپیک 150 تا 200 کاهش قیمت داشته.یک سرچ کوچک و پست دادن نهایتا 5 دقیقه وقت یه نفر رو میگیره و فکر نکنم واسه کسی که خریدار یک جنس اینچنینی هست مشکلی باشه.زمان مورد نیازش به هر حال کمتر از زمانی ـه که شما صرف دادن این پست کردید.نیازی به از کار زدن و اینا هم نداره مسلما.

مزایده نیست.1350 پیشنهاد داشته.

حداقل مجبورتون کرد یه قیمت بگین.بالا پایینشم مهم نیست :دی

درآوردن قیمت بروز و درست این لپتاپ ساعتها وقت میگیره و کار ۵ دقیقه نیست.اون قیمتی که شما زدی برای این کانفینگ نیست
بهترین کار اینه فروشنده لینکهاش رو بذاره اگرم لینکهای قابل اعتنایی باشن قیمت شناور و پویا هم تو همونا آپدیت میشه.قیمتای موجود در نت برای این کانفینگ اکثرا برای چند ماه پیش هستن

Last edited:

sepehr5768

Registered User
لایک‌ها
56
واسه یکی از دوستانم میخوام چند؟

بالا