• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لپ تاپ Compaq Presario CQ-42 320CA

وضعیت
موضوع بسته شده است.

P30Zone

Registered User
لایک‌ها
0
والا منم مثله شما نمیدونم ...البته الان دو تا مشتری داره و فردا قراره یه کارایی کنم.
مرسی از راهنمایی

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
تقریبا با 1.8 اینتل تک هسته هم رده هست گرچه این دوال کور هستش ولی خوب amdکلا تو سرعت بالاتره از اینتل من این قول رو میدم که این لب تاب بازی pes 2012 رو اجرا کنه

Last edited:

P30Zone

Registered User
لایک‌ها
0
مرسی از شما واسه اطلاعاتی که دادید .

joker.x

Registered User
لایک‌ها
71
تقریبا با 1.8 اینتل تک هسته هم رده هست گرچه این دوال کور هستش ولی خوب amd

سلام
دوست عزیز لطفا اطلاعات غلط ندید...
این سی پی یو مدل خوبی از دو هسته ای های AMD است که با از برخی از 2 هسته ای های اینتل Core2 Duo ها هم بالاتره.این قیاس کردن اشتباه است دوست گرامی.
این سی پی یو برای مصارف اینترنت و مولتی مدیا و یه استفاده روزمره و غیر حرفه ای و پیچیده، از یه لپتاپ مناسب است.
هم لینک زیر هم گواهی بر این ادعاست:
PassMark CPU Lookup
با تشکر
یاعلی

P30Zone

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دوست عزیز لطفا اطلاعات غلط ندید...
این سی پی یو مدل خوبی از دو هسته ای های AMD است که با از برخی از 2 هسته ای های اینتل Core2 Duo ها هم بالاتره.این قیاس کردن اشتباه است دوست گرامی.
این سی پی یو برای مصارف اینترنت و مولتی مدیا و یه استفاده روزمره و غیر حرفه ای و پیچیده، از یه لپتاپ مناسب است.
هم لینک زیر هم گواهی بر این ادعاست:
PassMark CPU Lookup
با تشکر
یاعلی

و مرسی از اطلاعات شما . از نظره من که سرعت خوبی داره.

Over_Cracker

Registered User
لایک‌ها
37
تقریبا با 1.8 اینتل تک هسته هم رده هست گرچه این دوال کور هستش ولی خوب amdکلا تو سرعت بالاتره از اینتل من این قول رو میدم که این لب تاب بازی pes 2012 رو اجرا کنه

درود

با 1.8 کدوم تک هسته ای و کدوم معماری اینتل هم رده هست؟

خیر عزیز. هیچ پردازنده تک هسته ای 1.8 اینتل به پای این دو هسته ای 2.2 در بین پردازنده های لپتاپ نمیرسه!! باور ندارید،همین الان Wprime رو بردارید و تست های Multithreaded رو بگیرید و نتایج رو مشاهده کنید. و یا از پردازنده های مورد نظر نام ببرید تا بنچمارکشو بکشم بیرون واستون.

این پردازنده رو میشه با پردازنده های دو هسته ای اینتل Core to duo سری T همانند T7500،T7300 مقایسه کرد و برای کارهای روزمره (everyday computing laptop) از قدرت پردازش کافی برخورداره.

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
دوست عزیز به خاطر حالی که به تاپیکت دادم قیمت خوبتو برام پ خ کن ممنون... البته کاری نکردم خواستم اطلاعات خودم بالا بره دوستان استقبال کردند دم همشون گرم.

P30Zone

Registered User
لایک‌ها
0
فروخته شد به یکی از دوستان همینجا

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا