• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

/ / / / / فروش لپ تاپ Dell Inspiron 1545 با قیمت استثنایی \ \ \ \ \

winsent

Registered User
لایک‌ها
187
داداش من تو 24 ساعت بهت اطلاع داده اما گفته ای بذار فریزر........
اول اینکه من با شما معامله ای نکردم پس خودتون رو نخود هر آش نکنید!
دوما اینکه پ.خ موجود هستش که کی اطلاع دادن ایشون:
37345517243457707965.jpg

دیگه هم به این تاپیک سر نمیزنم
خدانگهدار

davod.

Registered User
لایک‌ها
308
37345517243457707965.jpg

خدانگهدار
عجب ایراد بنی اسرائیلی میگیری واسم!!!!!
بایدم سر نزنی منم جای تو بودم این کاررو میکردم... تو تقصیر نداری مقصر داداشه منه که به همه کس بی مورد اعتماد میکنه....

r.shoka2011

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
جواب همه دوستان: مهلت تست 24 ساعت بوده نه 72 ساعت!
به قول خودتون اگر باتری مشکلی داشته، تو 1 ساعت معلوم میشه چه برسه به 24 ساعت!!!
اگر ایشون تو 24 ساعت مهلت تست مشکلی میدیدند و اطلاع میدادند، مطمئنا پیگیری میکردم اما الان دیگه شرمنده
یعنی شما میفرمایید باطری مشکلی نداشته؟یعنی اصلا با من تماس نگرفتید؟یا همون روز اول که لپ تاپ دستم رسید من تماس نگرفتم که شما فرمودید بزار تو فریزر یخچال شارزش بر میگرده؟فقط وجدانن یک بار اینجا قسم بخور من دیگه پ م نمیزنم امیدوارم اگه دروغ گفته باشی همون امام رضا کمرت رو بشکنه

r.shoka2011

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
37345517243457707965.jpg

خدانگهدار
خودت غلط نکن بی عرضه عرضه نداری جواب بدی ایشون داداش منه به شما هم ربطی نداره من گفته بودم عوض من جوابت رو بده چون فروم نمیتونم سر بزنم

derakulla

Registered User
لایک‌ها
123
من همچنان جوابمو نگرفتم؟! چرا گفتین باطری باید بره توی فریزر؟ باطریه فاسد شدنی بوده؟!
تابلوی توی کفشت ریگ هست!
جناب تناور بیخیال همون گزارش بدی خیلی بهتره

Last edited:

winsent

Registered User
لایک‌ها
187
من همچنان جوابمو نگرفتم؟! چرا گفتین باطری باید بره توی فریزر؟ باطریه فاسد شدنی بوده؟!
تابلوی توی کفشت ریگ هست!
نمیخواستم دیگه ج بدم اما وقتی دیدیم ایشون داری هرچی دلش میخواد میگه دیگه نتونستم ساکت باشم
من به ایشون نگفتم بزارید تو فریزیر!
ایشون فرمودند من 1 ساعت گذاشتم تو فریزر اما درست نشده، من هم بهشون گفتم باتری های قدیمی رو با 7-8 ساعت تو فریزر گذاشتن میشد تقریبا دوباره شارژ کرد اما این ها رو نمیدونم و اگر صلاح میدونید بزارید تو فریزر
قبل از اینکه ایشون باتری رو توی فریزر بزارند، مطمئن باشید باتری تا 1 ساعت شارژ نگه میداشت و ایشون میخواسته با این کار (فریزر) بیشتر کنه مدت زمان شارژ اما وقتی میبینه باتری رو خراب کرده، زنگ میزنه و عنوان میکنه و باقی مسایل
واقعا برای ایشون متاسفم که دارن جوری مساله رو عنوان میکنم که... امیدوارم اون دنیا بتونید جواب بدید

r.shoka2011

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
تابلوی توی کفشت ریگ هست!
ممنون از شما استاد بنده ایشون از اول کفش تو ریگش بود تا حالا به زیاد پستها جواب نداده به راحتی هم میگه اصلا با من تماس نگرفتید به قران دست میزنم که لپ تاپ دستم رسید بعد از تست با ایشون تماس گرفتم و موضوع رو مطرح کردم که ایشون تقریبا بعد از 2 ساعت دیگه تماس گرفتن خودشون گفتن نمایشگاه ماشین بودم نمیتونستم حرف بزنم راحت یه 15 دقیقه باهام حرف زدن گفتن باطری لپ تاپ خواهرم اینجور بود گفتن لپ تاپش سونی که تو فریزر گذاشتن الان 1.5 ساعت شارز نگه میداره گفتن شماهم بزار تو فریزر یخچال حل نشد من انقدر هم بیمرام نیستم الان هم داریم مرامش رو میبینیم که خجالت نمیکشه امتیاز منفی هم میده فقط مشکل اینجاست که بهش اطمینان کردم گفتم تلفنی حل بشه که ایشون سوء استفاده کردن و راحت مییان میگن که اصلا منو در جریان نذاشتن و با من تماس نگرفتن

r.shoka2011

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
نمیخواستم دیگه ج بدم اما وقتی دیدیم ایشون داری هرچی دلش میخواد میگه دیگه نتونستم ساکت باشم
من به ایشون نگفتم بزارید تو فریزیر!
ایشون فرمودند من 1 ساعت گذاشتم تو فریزر اما درست نشده، من هم بهشون گفتم باتری های قدیمی رو با 7-8 ساعت تو فریزر گذاشتن میشد تقریبا دوباره شارژ کرد اما این ها رو نمیدونم و اگر صلاح میدونید بزارید تو فریزر
قبل از اینکه ایشون باتری رو توی فریزر بزارند، مطمئن باشید باتری تا 1 ساعت شارژ نگه میداشت و ایشون میخواسته با این کار (فریزر) بیشتر کنه مدت زمان شارژ اما وقتی میبینه باتری رو خراب کرده، زنگ میزنه و عنوان میکنه و باقی مسایل
واقعا برای ایشون متاسفم که دارن جوری مساله رو عنوان میکنم که... امیدوارم اون دنیا بتونید جواب بدید
یعنی چی منظورت هر چی دلش میخواد میگه فقط مردی همه پستها رو جواب بده من غلط کردم با شما سر سری گذاشتم تو فریزر یخچال خودت گفتی من گذاشتم مطمن باش باطری خراب رو نمیانداختی به من من دیونه نبودم بزارم تو فریزر یخچال حرفت رو عوض نکن یعنی منظورت اینه باطری رو من خراب کردم مگه مغز خر خورده بودم بزارم تو فریزر یخچال که شارزش زیاد بشه واقعا که ادمهایی پیدا میشن چه راحت تهمت میزنن مطمن باش اگه دروغ گفته باشی تا قیامت حلالت نمیکنم اون پول لپ تاپ رو هم خوردی حرامت باشه

winsent

Registered User
لایک‌ها
187
لبتاپ ساعت 9 صبح 5شنبه به دست شما رسیده آقای به ظاهر محترم
خودت داری لو میدی خودتو
نمایشگاه ماشین تو مشهد ساعت 9صبح جمعه شروع میشه تا ساعت 4 بعد ظهر
شما ساعت 3 ظهر جمعه تماس گرفتید
تا اینجای ماجرا داری حرف مفت میزنی
سواد داری دیگه اینشالا
جمع ببندی لبتاپ حدود 31 ساعت دستت بوده
بعد 31 ساعت یادت افتاد!!!!!!!!!!!
بقیه ماجرا هم همونطور که گفتم شما خودت اول گفتی باتریو 2ساعت خودم گذاشتم فریزر که 1ساعتشو بیشتر کنم اما شده نیم ساعت
که من گفتم باتری های قدیمیو که سولفاته بودنو اگر 8 ساعت میذاشتن فریزر شاید درست میشده
من به شما به هیچ وجه نگفتم بزاری فریزر
بعد این قضیه گفتی باشه من به همین نیم ساعتم راضیم
دیگه اینکه بعدش چکار کردی با او لبتاپو باتری به من ارتباطی پیدا نمیکنه
بعد رفتی تا 1شنبه که میشه بالای 72 ساعتتتتت زنگ زدیو حرفای مفتتو شروع کردی
این کل ماجراست

Last edited:

golagha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
33
قدیم تر ها که ساعت های عقربه ای با رقاصک فروخته میشد به شوخی یک ضرب المثلی میزدن در لاله زار تهرون
میگفتن طرف موقع فروش ساعت یک مگس میگیره میندازه جای رقاصک و مگس بدبخت شروع میکنه بال زدن در همین حال ساعت فروخته میشه در حالی که کار میکنه! خریدار ساعتو میخرید میبرد خونه تا برسه خونه مگس بدبخت جوان مرگ شده بود و دیگه تکان نمیخورد و ساعت هم دیگه کار نمی کرد و دست خریدار هم بجایی بند نبود
اینو برای این گفتم که ممکنه کسی اینجا چیزی ننویسه اظهار نظری نکنه یا چون معامله با او نبوده حق نظر دادن نداره. اشکال نداره اینم روی بقیه چیزایی که ما به عنوان خواننده میخوانیم و حق نظر نداریم. اما یک چیزی را نباید فراموش کرد و اون اینه: شعور اجتماعی خوانندگان یک مطلب.
در مورد حق و باطل بودن کسی هم اولین چیزی که قابل تمیز هست روش صحبت کردن و رفتار و آدابی هست که از خود نشان میدهد.
جمع بندی:
من به این نتیجه رسیدم که نباید به امتیازات کاربران در قسمت بازارچه اعتماد کنم

r.shoka2011

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
خودت داری لو میدی خودتو
سواد داری دیگه اینشالا
بقیه ماجرا هم همونطور که گفتم شما خودت اول گفتی باتریو 2ساعت خودم گذاشتم فریزر که 1ساعتشو بیشتر کنم اما شده نیم ساعت
که من گفتم باتری های قدیمیو که سولفاته بودنو اگر 8 ساعت میذاشتن فریزر شاید درست میشده
این کل ماجراست
خوب شد حالا به گردن گرفتی که من زنگ زدم من 12 اینا زنگ زدم خودت تقریبا 2.5 زنگ زدی یعنی منظورت اینه تو نگفتی باطری خواهرم رو گذاشتم تو فریزر شارزش برگشته تو هم بذار بر میگرده ؟ واقعا ادم دروغ گویی هستی به خاطر 100 تومان پول باطری این همه دروغ میگی امیدوارم خدا ازت نگذره فقط یک بار با جرات اینجا قسم بخور اصلا دیگه پ م نمیزنم

davod.

Registered User
لایک‌ها
308
قدیم تر ها که ساعت های عقربه ای با رقاصک فروخته میشد به شوخی یک ضرب المثلی میزدن در لاله زار تهرون
میگفتن طرف موقع فروش ساعت یک مگس میگیره میندازه جای رقاصک و مگس بدبخت شروع میکنه بال زدن در همین حال ساعت فروخته میشه در حالی که کار میکنه! خریدار ساعتو میخرید میبرد خونه تا برسه خونه مگس بدبخت جوان مرگ شده بود و دیگه تکان نمیخورد و ساعت هم دیگه کار نمی کرد و دست خریدار هم بجایی بند نبود
اینو برای این گفتم که ممکنه کسی اینجا چیزی ننویسه اظهار نظری نکنه یا چون معامله با او نبوده حق نظر دادن نداره. اشکال نداره اینم روی بقیه چیزایی که ما به عنوان خواننده میخوانیم و حق نظر نداریم. اما یک چیزی را نباید فراموش کرد و اون اینه: شعور اجتماعی خوانندگان یک مطلب.
در مورد حق و باطل بودن کسی هم اولین چیزی که قابل تمیز هست روش صحبت کردن و رفتار و آدابی هست که از خود نشان میدهد.
ا
من به این نتیجه رسیدم که نباید به امتیازات کاربران در قسمت بازارچه اعتماد کنم
تو هر کی هستی کاملآ مشخصه که از طرف کی داری صحبت میکنی. !!...زیاد هم لفظ کلام ننداز بعضیا خوب میدونن با بعضیای دیگه با چه آدابی صحبت کنن وگرنه مطمئن باش همون قد که شما چیزایی حالیتون میشه بقیه هم حالیشون میشه...تو هم اگر جای خریدار بودی و100 هزار ضرر ،عوض 20 تومن منفعت میدادی مطمئن باش آدابت خیلی فرق میکرد !!!
نتیجه گیری : من حاضرم مثلآ به کاربر محترم
derakulla که فقط یک امتیاز از فروشنده لپتاب بیشتر داره و باهاش همشهری هم هس !!!بدون هیچ واسطه ای میلیونها بزنم حسابش...اینجاشم بگم که حاضرم قسم بخورم که نمیشناسمش فقط اینو میدونم برادرم باهاش معامله داشته وراضی هس ازش..
پس نتیجه گیری کلی :امتیاز مهم نیس شخصیت و راست گویی شرط اعتماد هس.

golagha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
33
تو هر کی هستی کاملآ مشخصه که از طرف کی داری صحبت میکنی. !!...زیاد هم لفظ کلام ننداز بعضیا خوب میدونن با بعضیای دیگه با چه آدابی صحبت کنن وگرنه مطمئن باش همون قد که شما چیزایی حالیتون میشه بقیه هم حالیشون میشه...تو هم اگر جای خریدار بودی و100 هزار ضرر ،عوض 20 تومن منفعت میدادی مطمئن باش آدابت خیلی فرق میکرد !!!
نتیجه گیری : من حاضرم مثلآ به کاربر محترم
derakulla که فقط یک امتیاز از فروشنده لپتاب بیشتر داره و باهاش همشهری هم هس !!!بدون هیچ واسطه ای میلیونها بزنم حسابش...اینجاشم بگم که حاضرم قسم بخورم که نمیشناسمش فقط اینو میدونم برادرم باهاش معامله داشته وراضی هس ازش..
پس نتیجه گیری کلی :امتیاز مهم نیس شخصیت و راست گویی شرط اعتماد هس.
برای این رفتار جنابعالی تاسف میخورم. احتمالا پست منو نخواندید. بروید یک بار دیگر مطالعه کنید تا ببینید من از طرف ایشان حرف زدم یا از طرف خریدار!
یکبار دیگر پست مرا بخوانید. دقیق لطفا
این برای من درس عبرتی شد تا حتی وقتی از خریدار دفاع میکنم وقتم را صرف نوشتن آنهم با موبایل نکنم

davod.

Registered User
لایک‌ها
308
برای این رفتار جنابعالی تاسف میخورم. احتمالا پست منو نخواندید. بروید یک بار دیگر مطالعه کنید تا ببینید من از طرف ایشان حرف زدم یا از طرف خریدار!
این برای من درس عبرتی شد تا حتی وقتی از خریدار دفاع میکنم وقتم را صرف نوشتن آنهم با موبایل نکنم
من نوشته ی شما رو دقیق خوانده ام و دوباره خواندن رو هم نیاز نمیبینم فقط چون شما گفتی آداب،امتیاز بیشتر،مغز مرا گمراه کرد وگرنه حتی مثال مگس هم کاملآ یاذم هست و درک دارم که مثال برای فروشنده هس یا خریدار...به حر حال 1: معذرت 2 :اعتراض به نتیجه گیریت ...

derakulla

Registered User
لایک‌ها
123
بابا بی خیال ! آقای تناور و دوستانشون به ما لطف دارن و منو چوب کاری میکنن
ظاهرا آقا داوود یکمی از دست حرفای فروشنده عصبی هست. منظوری نداشتن .البته منم عصبی میشم وقتی فروشنده حاظر نیست قبول کنه و اگر ثابت هم بشه که جناب تناور قبل 24 ساعت مهلت تست بهشون خبر دادن ایشون به دقیقه هم گیر میده!
در مجموع شما 2تا صلوات بفرستین:) مشکل جای دیگه هست;)

davod.

Registered User
لایک‌ها
308
خودت داری لو میدی خودتو
سواد داری دیگه اینشالا
این کل ماجراست
معلومه که خوب جمع تفریق بلدی !!! پس بشین جمع کن ببین این چندمبن باره که خریدار ازت خواسته تا فقط یه قسم بخوری واسه دروغات !!! فقط یدونه قسم بخور مطمئن باش تاپیک بالا نمیاد دیگه..

davod.

Registered User
لایک‌ها
308
ظاهرا آقا داوود یکمی از دست حرفای فروشنده عصبی هست. منظوری نداشتن .البته منم عصبی میشم وقتی فروشنده حاظر نیست قبول کنه و اگر ثابت هم بشه که جناب تناور قبل 24 ساعت مهلت تست بهشون خبر دادن ایشون به دقیقه هم گیر میده!
مطمئنن عصبی هستم چون کاملآدر جریان کار هستم....
image003.jpg

golagha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
33
ممنون
ممنون از لطف شما. اتفاقا لحن فروشنده بیشتر از ادب به دور بود تا لحن خربدار (البته تا قبل از پستی که نثار من شد). من فکر میکردم اینقدر واضح نوشتم که نیاز به توضیح نباشه ولی چون باعث سوتفاهم شد صریح تر میگم:
مثال مگس معنیش این بود که باتری لپتاپ تا جایی که سوادم قد میده این طوری خراب نمیشه مگر اینکه از اول یه مگس توش میرقصیده
در مورد آداب حرف زدن هم توجه شما را به جملاتی جلب میکنم که فروشنده در پاسخ به خریدار گفته (حرف مفت و جمع و تفریق بلدیو ..)
در مورد امتیاز هم شما امتیاز فروشنده را با خریدار مقایسه کنید. میبینید امتیاز فروشنده به اصطلاح بالاتره ولی اینطوری عمل کرده در قبال مسولیتش به عنوان فروشنده

باز هم برای خودم متاسفم که دخالت کردم. نباید در معامله دو نفر دخالت میکردم و به نفع خریدار حرف میزدم. دوباره تکرار نخواهد شد
به این ترتیب شاهد یک جامعه خاموش و خنثی خواهیم بود
شاد باشید
ارادتمند

derakulla

Registered User
لایک‌ها
123
تقصیر خود
ممنون

ممنون از لطف شما. اتفاقا لحن فروشنده بیشتر از ادب به دور بود تا لحن خربدار (البته تا قبل از پستی که نثار من شد). من فکر میکردم اینقدر واضح نوشتم که نیاز به توضیح نباشه ولی چون باعث سوتفاهم شد صریح تر میگم:
مثال مگس معنیش این بود که باتری لپتاپ تا جایی که سوادم قد میده این طوری خراب نمیشه مگر اینکه از اول یه مگس توش میرقصیده
در مورد آداب حرف زدن هم توجه شما را به جملاتی جلب میکنم که فروشنده در پاسخ به خریدار گفته (حرف مفت و جمع و تفریق بلدیو ..)
در مورد امتیاز هم شما امتیاز فروشنده را با خریدار مقایسه کنید. میبینید امتیاز فروشنده به اصطلاح بالاتره ولی اینطوری عمل کرده در قبال مسولیتش به عنوان فروشنده

باز هم برای خودم متاسفم که دخالت کردم. نباید در معامله دو نفر دخالت میکردم و به نفع خریدار حرف میزدم. دوباره تکرار نخواهد شد
شاد باشید
ارادتمند
بلاخره آدم جاهایی چیزهایی میبینه که نمیتونه ساکت باشه!
نه داداش شما متاسف نباش . اونی که باید تاسف بخوره صاحب تاپیکه که واسه یک باطری خودشو خوب نشون دادo_O

davod.

Registered User
لایک‌ها
308
تقصیر خود

بلاخره آدم جاهایی چیزهایی میبینه که نمیتونه ساکت باشه!
نه داداش شما متاسف نباش . اونی که باید تاسف بخوره صاحب تاپیکه که واسه یک باطری خودشو خوب نشون دادo_O
ممنون

شاد باشید
ارادتمند
نه داداش اشتباه متوجه شدی خریدار من نیستم کس دیگه هس.. بحرحال کاره خودت و دخالت ندون بحث و گفتگو در مورد اینکه کی مقصره بدون....

بالا