• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لپ تاپ HP Pavilion DV6 4130 SE

وضعیت
موضوع بسته شده است.

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
آقا شرمنده من اون تیکه زدگی جلو رو ندیده بودم. پیام خصوی بنده رو نادیده بگیرید.
بازم معذرت میخوام.

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
اختیار داری دوست خوبم
دشمنت شرمنده
:)

nasserj

Registered User
لایک‌ها
62
داداشی سلام

قیمت آخرشو برام میفرستی

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
فروخته شد به کاربر محترم nasserj
ممنونم از ایشون که به بنده اعتماد کردن
از تمام دوستانی که نشد معامله کنم باهاشون عذر میخوام چون واقعا احتیاج مالی منو تحت فشار گذاشته مجبور شدم اینطوری معامله کنم
ممنون از همه

Last edited:

a.r.moradi1367

Registered User
لایک‌ها
1,002
مردونگیتو ثابت کردی!
من با این آقا تموم کرده بودمو به بد بختی پول جور کرده بودمو الان اومدم واریز کنم که میبینم ایشون زده زیره قولش
تازه تا فردا قولشو گرفته بودم!
اسمه خودشم گذاشته مرد!

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
مردونگیتو ثابت کردی!
من با این آقا تموم کرده بودمو به بد بختی پول جور کرده بودمو الان اومدم واریز کنم که میبینم ایشون زده زیره قولش
تازه تا فردا قولشو گرفته بودم!
اسمه خودشم گذاشته مرد!
دوست عزیز اگر مشکلی هست لطف کنید در پیام خصوصی مطرح کنید
نکته بعدی اینکه بنده ممکنه با یه نفر 600 تومن توافق کنم! ولی وقتی یه پیشنهاد بیشتر داشته باشم مثلا 700 تومن،ملزم نیستم به نفر قبلی بفروشم چون هنوز پولی دریافت نکردم از ایشون!
این دوستمون که لپ تاپ رو خریداری کردن هم به بنده اعتماد کردن،مبلغی رو اول واریز فرمودن،بخاطر همینم الان اگه 900 تومنم بخوان نمیدم! چرا؟ چون مشتری اگه واقعا خریدار باشه دستش نقده!قصد جسارتم ندارم،آدمی هم نیستم حرفم دوتا بشه،این معامله هم بخاطر شرایط بدم اینطوری پیش رفت وگرنه به اندازه کافی تو این فروم ضرر دادم!!

a.r.moradi1367

Registered User
لایک‌ها
1,002
دوست عزیز اگر مشکلی هست لطف کنید در پیام خصوصی مطرح کنید
نکته بعدی اینکه بنده ممکنه با یه نفر 600 تومن توافق کنم! ولی وقتی یه پیشنهاد بیشتر داشته باشم مثلا 700 تومن،ملزم نیستم به نفر قبلی بفروشم چون هنوز پولی دریافت نکردم از ایشون!
این دوستمون که لپ تاپ رو خریداری کردن هم به بنده اعتماد کردن،مبلغی رو اول واریز فرمودن،بخاطر همینم الان اگه 900 تومنم بخوان نمیدم! چرا؟ چون مشتری اگه واقعا خریدار باشه دستش نقده!قصد جسارتم ندارم،آدمی هم نیستم حرفم دوتا بشه،این معامله هم بخاطر شرایط بدم اینطوری پیش رفت وگرنه به اندازه کافی تو این فروم ضرر دادم!!

این لپتابو من 750 توافق کردیم نه 600!
و توافق کردیم تانهایت صبح واریز کنم که الان قصد واریز داشتم
کسانی که با من معامله داشتن میدونن سریع واریز میکنم اما مسله شما استثنا بود چون موجودیم تو حساب کم بود و عصری جورش کردمو الانم آماده واریز بود
من ناراحت از دست دادن لپتاب شما نیستم چون به لطف خدا همین الان 3تا لپتاب دارمو کمترینش همین دلیه که تو فروم گذاشتم تا حالا تو این فرومم 10تا خریدمو فروختم فقط از نامردی متنفرم
مرد اگر مرده که باید سره حرفش باشه اگرم نیست که باید ریششو بزنه و سرخاب بماله
تو پ.خ ام گفتم خوشحالم از اینکه با کسی مثل شما معامله نکردم
یا علی

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
این لپتابو من 750 توافق کردیم نه 600!
و توافق کردیم تانهایت صبح واریز کنم که الان قصد واریز داشتم
کسانی که با من معامله داشتن میدونن سریع واریز میکنم اما مسله شما استثنا بود چون موجودیم تو حساب کم بود و عصری جورش کردمو الانم آماده واریز بود
من ناراحت از دست دادن لپتاب شما نیستم چون به لطف خدا همین الان 3تا لپتاب دارمو کمترینش همین دلیه که تو فروم گذاشتم تا حالا تو این فرومم 10تا خریدمو فروختم فقط از نامردی متنفرم
مرد اگر مرده که باید سره حرفش باشه اگرم نیست که باید ریششو بزنه و سرخاب بماله
تو پ.خ ام گفتم خوشحالم از اینکه با کسی مثل شما معامله نکردم
یا علی
برادر گلم بنده قیمت ها رو فرضی گفتم...
خب این دوستی که از بنده خریدن لپ تاپو دقیقا شرایط شما رو داشتن منتها اول یه بخش زیادیش رو واریز کردن برام!
قضیه مرد و حرفش و قولش بجای خود!درسته ولی بنده وقتی در 1 روز سرم 3 جا کلاه میره فقط و فقط به پول نیاز دارم تا جبرانش کنم! اینهمه دوستانی که هی میومدن میگفتن شما آدم با شخصیتی هستین و سر مارو کلاه گذاشتن واسه مردونگی ما تره هم خورد نکردن!! چنتا جنس تو این فروم فروختم که دوستان تو سر مال زدن و بعدش با چند درصد بیشتر فروختنش اونم همینجا جلوی چشمای من!؟
حالا ما یبار یه اشتباه اونم بخاطر سوئ تفاهم انجام دادیم شدیم نامرد؟! از معماله نکردن با ما خوشحال شدین؟!
شما اولش اومدین گفتین x تومن چون موجودیتون کافی نیست بنده چی گفتم؟نگفتم بقیشو هر موقع داشتین بدین؟ بعد اومدین گفتین نه اینقدر نمیرزه!
به هر حال من الان فقط و فقط به پولش احتیاج دارم و دوستانی که با بنده معامله داشتن یا دارن میدونن چجور شخصیتی دارم و چجور آدمی هستم،هیچ ادعایی هم ندارم
امیدوارم از این به بعد تو یه مکان عمومی بیشتر در حرف هاتون دقت کنید و اینقدرم زود راجع به آدم ها قضاوت نکنید! حتی اگه درست باشه...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا