این لپتابو من 750 توافق کردیم نه 600!
و توافق کردیم تانهایت صبح واریز کنم که الان قصد واریز داشتم
کسانی که با من معامله داشتن میدونن سریع واریز میکنم اما مسله شما استثنا بود چون موجودیم تو حساب کم بود و عصری جورش کردمو الانم آماده واریز بود
من ناراحت از دست دادن لپتاب شما نیستم چون به لطف خدا همین الان 3تا لپتاب دارمو کمترینش همین دلیه که تو فروم گذاشتم تا حالا تو این فرومم 10تا خریدمو فروختم فقط از نامردی متنفرم
مرد اگر مرده که باید سره حرفش باشه اگرم نیست که باید ریششو بزنه و سرخاب بماله
تو پ.خ ام گفتم خوشحالم از اینکه با کسی مثل شما معامله نکردم
یا علی
برادر گلم بنده قیمت ها رو فرضی گفتم...
خب این دوستی که از بنده خریدن لپ تاپو دقیقا شرایط شما رو داشتن منتها اول یه بخش زیادیش رو واریز کردن برام!
قضیه مرد و حرفش و قولش بجای خود!درسته ولی بنده وقتی در 1 روز سرم 3 جا کلاه میره فقط و فقط به پول نیاز دارم تا جبرانش کنم! اینهمه دوستانی که هی میومدن میگفتن شما آدم با شخصیتی هستین و سر مارو کلاه گذاشتن واسه مردونگی ما تره هم خورد نکردن!! چنتا جنس تو این فروم فروختم که دوستان تو سر مال زدن و بعدش با چند درصد بیشتر فروختنش اونم همینجا جلوی چشمای من!؟
حالا ما یبار یه اشتباه اونم بخاطر سوئ تفاهم انجام دادیم شدیم نامرد؟! از معماله نکردن با ما خوشحال شدین؟!
شما اولش اومدین گفتین x تومن چون موجودیتون کافی نیست بنده چی گفتم؟نگفتم بقیشو هر موقع داشتین بدین؟ بعد اومدین گفتین نه اینقدر نمیرزه!
به هر حال من الان فقط و فقط به پولش احتیاج دارم و دوستانی که با بنده معامله داشتن یا دارن میدونن چجور شخصیتی دارم و چجور آدمی هستم،هیچ ادعایی هم ندارم
امیدوارم از این به بعد تو یه مکان عمومی بیشتر در حرف هاتون دقت کنید و اینقدرم زود راجع به آدم ها قضاوت نکنید! حتی اگه درست باشه...