سلام دوستان عزیزم یه لپ تاپ اک Lenovo Z500 دارم با مشخات زیر . این دستگاه اک هستش و اصلا روشن نشده به هیچ وجهی ، فقط یه برچسب رو کارتنش بود طرف باز کرد تا هم گارانتیشو بنده ببینم همم که کلشو تحویل بنده بده .
IBM-Lenovo-Zseries-Z500-i7-8-1T-2G
کارت گرافیکش 740 جیفورس هستش .
این لپ تاپ نازو برا فروش می زارمش ، رنگ لپ تاپ سفید هستش که بهترین رنگشه .
قیمت پایه : 2200
این لپ تاپ عروس با 2 سال گارانتی سازاگار به خریدار خوش شانس داده میشه . این لپ تاپ جزو پر فورشای بازار هستش .
باطری این لپ تاپ هم با 4 سلای معمولی خیلی فرق میکنه و دوستان که دارن میگن 6 ساعتی جواب میده . بک لایت و بلوتوس هم داره که اونایی که تو ابازاره بی بک لایت و بلوتوس هستن . خلاصه بهترین موقعیت برا خریدار واقعی هستش دیگه .
لطفا بحث کارشناسی قیمت نکنین خواهشا چون خریدار خودش انقد عاقل هستش که بگرده و یچیز عالی بخره .
اینم عکس .
برا بچه های کرج یا تهران حضوری معامله میشه و برا بچه های شهرستان میشه با تیپاکس و پست یا باربری ارسال بشه . من در خدمتم .
IBM-Lenovo-Zseries-Z500-i7-8-1T-2G
کارت گرافیکش 740 جیفورس هستش .
این لپ تاپ نازو برا فروش می زارمش ، رنگ لپ تاپ سفید هستش که بهترین رنگشه .
قیمت پایه : 2200
این لپ تاپ عروس با 2 سال گارانتی سازاگار به خریدار خوش شانس داده میشه . این لپ تاپ جزو پر فورشای بازار هستش .
باطری این لپ تاپ هم با 4 سلای معمولی خیلی فرق میکنه و دوستان که دارن میگن 6 ساعتی جواب میده . بک لایت و بلوتوس هم داره که اونایی که تو ابازاره بی بک لایت و بلوتوس هستن . خلاصه بهترین موقعیت برا خریدار واقعی هستش دیگه .
لطفا بحث کارشناسی قیمت نکنین خواهشا چون خریدار خودش انقد عاقل هستش که بگرده و یچیز عالی بخره .
اینم عکس .

برا بچه های کرج یا تهران حضوری معامله میشه و برا بچه های شهرستان میشه با تیپاکس و پست یا باربری ارسال بشه . من در خدمتم .
Last edited: