• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لپ تاپ Msi x460 dx

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mrg66

Registered User
لایک‌ها
539
پس تا قیمت بازار سقوط نکرده برو بفروش.هر لحظه قیمت ها در حال شکستنه و برگشتن به قبله...;)

sms11

Registered User
لایک‌ها
9
دوست عزیز
قیمت 2.8 که قیمت گرفتی تا چند روز آینده پایین میاد ناجور.چون راستش رو بخوای این لب تاپ و خیلی لب تاپ های دیگه از برند های دیگه دل و ایسوس اصلا به این قیمت ها نمیارزه
خودت قضاوت کن:
وقتی کسی میتونه با 2.2 میلیون لپ تاپ V3 که قدرتمند تر و کاملا نو و با گارانتی بخره،میاد 1.9 میلیون بده و یه لب تاپی بخره که چند ماهه از گارانتیش گذشته و دست دوم هست؟
مطمئن باش موقع خرید کمتر از این حرفا میخرن ازت.
به هر حال تمام کسانی که اینکاره هستند همین قیمت رو روش میزارن اما شما میگی بالاتر مشتری داری خوب چرا نمیفروشی بهشون؟ایشالا مبارکش باشه
اما اگه به ما بفروشی پول ما نقده نقده و میتونیم معامله کنیم

rambo_jaky

Registered User
لایک‌ها
104
ما که بخیل نیستیم ایشاله 10م ت بفروشه:D

Sent from my iphone 5 using Tapatalk 2

اولا گندکاری مفت گویی کار شماست و نه من من لبتاب رو نفروختم چون دلم نیومد و تازه یه تبلت گرفتم

چشم حسودا هم کور

ادم باید انصاف داشته باشه من اگه لبتاب نداشتم واگه میخواستم این رو بگیرم کمتر از 1-7 قیمت نمیدادم

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
اولا گندکاری مفت گویی کار شماست و نه من من لبتاب رو نفروختم چون دلم نیومد و تازه یه تبلت گرفتم

چشم حسودا هم کور

ادم باید انصاف داشته باشه من اگه لبتاب نداشتم واگه میخواستم این رو بگیرم کمتر از 1-7 قیمت نمیدادم

میفروشی بفروش نمیفروشی نفروش مفت رو خودت میگی کوچولو نن قیمت رو مثل باقی دوستان دادم در ضمن این آی دی پوریا که اومد این حرف در جواب من زد یکی از آشنا ها هستش و شوخی بین خودمون بود و ربطی به تو نداره که بخوای سو استفاده کنی

Sent from my iphone 5 using Tapatalk 2

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا