دستگاه باز نشده ؟
چند اینچ؟
کسی نخرید ما خریداریم!
یه لینک ازش بگذار توی سونی استور که پیدا نشد کلا خارج شده
915 خریدارم به شرط نبود مشکل به جز موردی که اشاره کردی.
سایزش اگه اشتباه نکنم با توجه به سری Z بودنش باید 13 باشه.گرافیکشم که نهایت 256 مگ درسته؟
930 مال من
داداش گام افزایش 10 تومنه.ممنون
940 :|
راستی استارتر محترم،میشه در مورد رزولوشین صفحه نمایش و میزان شارژ دهی باتری کمی توزیح بدین؟
فوتبال PES 2013 رو روی 1366*768 و کیفیت نرمال میشه اجرا کرد؟
آقا پسر همين جوري داري قيمت ميدي فيمت لپ تاپو نجوميش كردي اونوقت اگه نخري كلامون ميره تو همديگه ها ...
خلاصه ديگه ...
ديشب تا اخرين لحظه هيچكس 800 تومن نميخريد اومديم گفتيم 900 تومن حالا همه شدن خريدار ...
آقاي استارتر اين تلفنتم داداش از صبح تا حالا هر چي ميگيرم خاموشه . روشن كن كارت دارم نترس ...
آقا پسر همين جوري داري قيمت ميدي فيمت لپ تاپو نجوميش كردي اونوقت اگه نخري كلامون ميره تو همديگه ها ...
خلاصه ديگه ...
ديشب تا اخرين لحظه هيچكس 800 تومن نميخريد اومديم گفتيم 900 تومن حالا همه شدن خريدار ...
آقاي استارتر اين تلفنتم داداش از صبح تا حالا هر چي ميگيرم خاموشه . روشن كن كارت دارم نترس ...
هاهاهاهاهاها
جدا" حال میکنم باهات،ندیده ! پستاتو زیاد دنبال کردم.به هر حال مخلصیم قربان.
باور کنین قیمت من نیست.بستگام و دوستان ول کنم نیستن.یه غلطی کردم چند سالی رفتم تو کار کامپیوتر و لبتاب.6 ماهه چسبیدم به درسم بازم زنگ میزنن واسه لبتاب دسته دو.اینم به یکی معرفی کردیم تا یه میزان خاص حاظره پرداخت کنه.من خودم بودم 900 آخرین قیمتم بود.اونم فقط به خاطر سری Z بودن
چاکریم
نه خوشم اومد . مشخصه كه كاسبي ...
والا منم بدم نمياد 100 تا سايت مثل پرشين تولز راه بيفته دوستان با خريد و فروش لپ تاپ بتونن يه 2 زار كاسبي كنن ...
ولي مشكل اينه كه پرشين تولز يدونست و كاربراش زيادن و تقاضا بالاست ...
اين لپ تاپم ايشالا قسمت شما بشه ...
950 حضوری
آآآآآآپ !!!!!!!!!!!
ببینم با آپ کردن میتونم تو رسوندن لبتاب به بالای یه تومن کمک کنم !!!!!!!
داداش بالای یه تومن که رسید ما رو هم یادی بکن !!