• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لپ تاپ (Vaio CR353 (2008 سالم از نظر سخت افزاری ولی رنگ و رو رفته از نظر ظاهری!

ha_mi

Registered User
لایک‌ها
12
سلام یه لپتاپه قدیمی دارم چن وخته میخام بزارم یادم میره :lol:
لپتاپ با تمام مشخصات و رنگش: VGN-CR353 : CR Series : VAIO&reg Notebook & Computer : Sony Asia Pacific

اول بگم ظاهره داخلیش رنگ روش رفته تو عکسا جاهایی که شکستگی داره و رنگش رفته قشنگ ملومه ولی از نظر فنی سخت افزاری مثه روزه اولشه ...
باتریش خوبه بعده این همه مدت خیلی استفاده نمیکنم ولی 1.5، 2 ساعت رو نگه میداره، دی وی دی رایترش هم سالمه، فقط یه مشکل داره به جز ظاهرش اونم لولاشه که شلو وله اصن اون شکستگیم که میبینید به خاطر همون لولاش بوده ینی تکون بدی صفه برمیگرده به پشت تکون ندی ثابت وامیسه چون پیچش از پشت کنده شده با چسب چسبوندم لولاشو شل کردم که دوباره کنده نشه اگه بشه پیچ ارو به پشت قشنگ سفت کرد لولاشم مثه روزه اولش میشه ...
از نظر سرعتی و سیستم واقعا خوبه تا حالا ندیدم هنگ کنه سره کاری البته کاره سنگین گرافیکی نداشتم تهش فیلم 1080 دیدم :lol:

عکسا کاملا واضحه و همه چیو عکس گذاشتم، قیمتم هرچی پیشنهاد بدید، قیمتی مد نظرم نی. عجله ایم نیس یه گوشه افتاده ...

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg8.jpg9.jpg

rohalah1371

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوست عزیز و محترم
بنده 200 خریدارم

ha_mi

Registered User
لایک‌ها
12
روح الله جان درسته لپتاپ شاید وضش کمی خراب باشه از نظر ظاهری ولی دیگه 200 کارکرده PS2 هم نمیدن انصافا به عنوان کنسولم نیگا نی از PS2 خیلی بهتره هم بازیای بهتری که میخوره هم که VGA داره میزنی به ال سی دی بازیتو میکنی یکی از کاربریش الان واسم همینه :lol: البته اگه کسه دیگه بالاتر نگه چون دیگه لازمش ندارم مجبورم با همین قیمت بدم بهتون.

gheymate akhare akhar ?

سلام m_k جان کلن تو کاره لپتاپ قدیمیایا :دی چن فروختی مک ارو راسی؟
گفتم که قیمتی مد نظرم نی گذاشتم اینجا هرکی بالاترین پیشنهادو داد بهش بدم، میخای حالا اخرین پیشنهادو به توام میگم اگه خاسی بالاتر بدی بدمش بهت ...

hydraulic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
دادا اون چیه رو مونیتور؟؟ یه تیکه از مونیتورش ترکیده؟؟؟؟

ha_mi

Registered User
لایک‌ها
12
دادا اون چیه رو مونیتور؟؟ یه تیکه از مونیتورش ترکیده؟؟؟؟

دیوونه :))) گفتم که از لحاظ فنی همه چیش سالمه اونم انعکاس تصویر روبرشه واقعا ملوم نیس:lol:

قیمته اخر ندارم ارش جان هفته دیگه سه شنبه به اخرین پیشنهاد میفروشم حتی اگه همین 200تومن اقا روح الله باشه ...

برنامه تغییر کرد، مزایده تا 5شنبه همین هفته و فعلا اخرین پیشنهاد 250 ...

Last edited:

arash911

Registered User
لایک‌ها
42
150نقد دارم بقیشم وسایل خوب بهت میدم قبوله

hosseinatzio

Registered User
لایک‌ها
10
من خریدار واقعیم واسه پروژه آخر ترمم می خوام واقعا" لازم دارم یه قیمت فوری بگو ممنون

hydraulic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
دیوونه :))) گفتم که از لحاظ فنی همه چیش سالمه اونم انعکاس تصویر روبرشه واقعا ملوم نیس:lol:

آخه دادا دیدم یه چیز نا دخ رو مونیتوره گفتم حتما عصبانی شدی به مونیتور شلیک کردی...که روند زیبا سازی لپ تاپ تکمیل بشه

kamran682

Registered User
لایک‌ها
166
بريد كنار خودم خريدارم:happy:
قيمتو بگو:D

rohalah1371

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوست عزیز بنده فقط تا فردا سر پیشنهادم هستم در صورت رضایت یه ندا بده

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
من خریدارم . 200 همین الان نقد . تاپیک قبلیت از کار انداختن و پاکش کردن . ولی به من فروشی خیلی بهتر از بقیه است . بفروش به من .

arash911

Registered User
لایک‌ها
42
من خریدارم . 200 همین الان نقد . تاپیک قبلیت از کار انداختن و پاکش کردن . ولی به من فروشی خیلی بهتر از بقیه است . بفروش به من .

چطوری رفیق موس هستا تعداد میخوای

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
چطوری رفیق موس هستا تعداد میخوای

سلام سلام . نوکرتم . مگه من مغازه دارم ؟ من هرچی بخرم واسه مصرف خودم می خرم . یکی میفروشی اره میخوام . . . من این لپ تاپم میخوام واسه مصرف خودم . ایشالا همین لپ تاپم به من بفرووووشه . مووسی که از شما میخرم رو بندازم رو این . :D

aso_asw

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
250خریدارم.
....

hossein7441

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
داداش گلم 220 بده ما خیرشو ببین. بدجور لازمم واسه لپ تاپ.
بودجه ندارم وگرنه میرفتم Acer Aspire E1 میگرفتم! علاقه عجیبی هم به سونی دارم!
بده ما تو هر استارت ویندوز دعات میکنم ! خداشاهده

بالا