ااااِ بچه ها چه خبره انقد شلوغ کردین!؟)نیگا کنید من همون ساعت به یه عزیزی تو پخ قول دادم اگه بالاتر از 250 کسی نخاد جمه که میاد تهران بهش بدم حالا اگه میخاید بالاتر بگین چون پایینتر را نداره چون بهش قول دادم! پله افزایش هم 30 تومنه :دی دوستی میگی 255
)) خب مگه تی تاپه 5تومن بردی بالا دهن سرویس
)))
بچه ها تورو خدا انقد پیام خصوصی ندید دیگهبه قرعان بالای ده تارو الان ج دادم همینجا بدید دیگه، میگم بش قول دادم نمیتونم بگم به خاطر ده تومن به یکی دیگه دادم اونم تازه ملوم نیس خودش نیاد بالاتر بگه، پس اگه میخاید همینجا بگید، منم نگفتم قراره بعده خریدار به کس دیگه برسه اصن ظاهرش مشخصه دیگه :دیـــ
اون لینکه کلا همه چیو داره چی میگی ؟؟ برو تو تب Spec اش همه چیشو زده ...
آره کارتن داره.
در مورد لولا، همونجوری که گفتم اره اگه تکونش ندید نود درجه وامیسه بدون مشکل کارتو میکنی ولی کلن شله وله تکون بخوره میفته البته من پیچ گوشتی کوچیک ندارم این پیچشو سفت کنم کامل رو لولا سوار نشده پیچه اگه سوار بشه بهتر وامیسه ...
اين بابا كيه 250 قيمت داده و پيداش نيست ؟؟؟ كدوم بچه زرنگه ؟؟؟ اسم يوزرش چيه كه تو پ خ خاسته گوشتو ببره ؟؟؟ ************* 260 خريدارم ... شمام بهتره به قوانين احترام بزاري و پيشنهاد هاي داخل تاپيك رو ملاك قرار بدين ...
گیر دادیا جان سخت جاندیگه بشون قول دادم تو تاپیکم پست گذاشته بود اقا میلاد.![]()
پسر جون مگه نميگي پايان مزايده فردا شبه !!! ديگه قول دادن چيه اين وسط !!! قول واسه سوسن خانومه ...
يه قيمت فروش فوري بزار برادر . معلوم نيست چي ميگي با كي كار داري !!! ميلاد كيه ؟ من خودم داداششم . مخلصت هوشنگم ...
يه قيمت فوري بزار برادر ...
280 به شرط تست و سلامت کامل قطعات
موش خورده، کثااافت :lol:
نه دیگه گذاشتم پله ارو 30تومن، نمیشه 300 رو قبول کنم دوستان ناراحت میشن10 تومن چیزی نیست اگه میخای 310 باید بگی
![]()