• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لپ تاپ (Vaio CR353 (2008 سالم از نظر سخت افزاری ولی رنگ و رو رفته از نظر ظاهری!

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
چيكارش كردي اين زبون بسترو ؟؟؟

قيمت آخر رفيق ؟؟؟

ha_mi

Registered User
لایک‌ها
12
ااااِ بچه ها چه خبره انقد شلوغ کردین!؟ :))نیگا کنید من همون ساعت به یه عزیزی تو پخ قول دادم اگه بالاتر از 250 کسی نخاد جمه که میاد تهران بهش بدم حالا اگه میخاید بالاتر بگین چون پایینتر را نداره چون بهش قول دادم! پله افزایش هم 30 تومنه :دی دوستی میگی 255 :))) خب مگه تی تاپه 5تومن بردی بالا دهن سرویس :))))

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
ااااِ بچه ها چه خبره انقد شلوغ کردین!؟ :))نیگا کنید من همون ساعت به یه عزیزی تو پخ قول دادم اگه بالاتر از 250 کسی نخاد جمه که میاد تهران بهش بدم حالا اگه میخاید بالاتر بگین چون پایینتر را نداره چون بهش قول دادم! پله افزایش هم 30 تومنه :دی دوستی میگی 255 :))) خب مگه تی تاپه 5تومن بردی بالا دهن سرویس :))))

رفيق اين لپ تاپو هر كسي بخره صاحب اولو آخرشه ...

با اين اوصاف 260 تقديمت ميكنم ...

دوست داشتي اطلاع بده ...

aso_asw

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
داداش مشخصاتِ کاملشو برام پخ کن.
لینکی که شما دادید فقط cpuش رو نوشته و از هارد و رم و گرافیک چیزی نگفته!
کلا میشه با لبتاب کار کرد و مثه مرد وا میسته تا کارمون باش تموم شه ؟ :دی

alarm

Registered User
لایک‌ها
105
داداش مشخصاتِ کاملش ?
کارتن داره ؟

ha_mi

Registered User
لایک‌ها
12
بچه ها تورو خدا انقد پیام خصوصی ندید دیگه:( به قرعان بالای ده تارو الان ج دادم همینجا بدید دیگه، میگم بش قول دادم نمیتونم بگم به خاطر ده تومن به یکی دیگه دادم اونم تازه ملوم نیس خودش نیاد بالاتر بگه، پس اگه میخاید همینجا بگید، منم نگفتم قراره بعده خریدار به کس دیگه برسه اصن ظاهرش مشخصه دیگه :دیـــ
اون لینکه کلا همه چیو داره چی میگی ؟؟ برو تو تب Spec اش همه چیشو زده ...
آره کارتن داره.
در مورد لولا، همونجوری که گفتم اره اگه تکونش ندید نود درجه وامیسه بدون مشکل کارتو میکنی ولی کلن شله وله تکون بخوره میفته البته من پیچ گوشتی کوچیک ندارم این پیچشو سفت کنم کامل رو لولا سوار نشده پیچه اگه سوار بشه بهتر وامیسه ...

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
بچه ها تورو خدا انقد پیام خصوصی ندید دیگه:( به قرعان بالای ده تارو الان ج دادم همینجا بدید دیگه، میگم بش قول دادم نمیتونم بگم به خاطر ده تومن به یکی دیگه دادم اونم تازه ملوم نیس خودش نیاد بالاتر بگه، پس اگه میخاید همینجا بگید، منم نگفتم قراره بعده خریدار به کس دیگه برسه اصن ظاهرش مشخصه دیگه :دیـــ
اون لینکه کلا همه چیو داره چی میگی ؟؟ برو تو تب Spec اش همه چیشو زده ...
آره کارتن داره.
در مورد لولا، همونجوری که گفتم اره اگه تکونش ندید نود درجه وامیسه بدون مشکل کارتو میکنی ولی کلن شله وله تکون بخوره میفته البته من پیچ گوشتی کوچیک ندارم این پیچشو سفت کنم کامل رو لولا سوار نشده پیچه اگه سوار بشه بهتر وامیسه ...

اين بابا كيه 250 قيمت داده و پيداش نيست ؟؟؟

كدوم بچه زرنگه ؟؟؟ اسم يوزرش چيه كه تو پ خ خاسته گوشتو ببره ؟؟؟

260 خريدارم ...

شمام بهتره به قوانين احترام بزاري و پيشنهاد هاي داخل تاپيك رو ملاك قرار بدين ...

ha_mi

Registered User
لایک‌ها
12
اين بابا كيه 250 قيمت داده و پيداش نيست ؟؟؟ كدوم بچه زرنگه ؟؟؟ اسم يوزرش چيه كه تو پ خ خاسته گوشتو ببره ؟؟؟ ************* 260 خريدارم ... شمام بهتره به قوانين احترام بزاري و پيشنهاد هاي داخل تاپيك رو ملاك قرار بدين ...

گیر دادیا جان سخت جان
biggrinsmiley.gif
دیگه بشون قول دادم تو تاپیکم پست گذاشته بود اقا میلاد.

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
گیر دادیا جان سخت جان
biggrinsmiley.gif
دیگه بشون قول دادم تو تاپیکم پست گذاشته بود اقا میلاد.

پسر جون مگه نميگي پايان مزايده فردا شبه !!! ديگه قول دادن چيه اين وسط !!! قول واسه سوسن خانومه ...

يه قيمت فروش فوري بزار برادر . معلوم نيست چي ميگي با كي كار داري !!! ميلاد كيه ؟ من خودم داداششم . مخلصت هوشنگم ...

يه قيمت فوري بزار برادر ...

ha_mi

Registered User
لایک‌ها
12
پسر جون مگه نميگي پايان مزايده فردا شبه !!! ديگه قول دادن چيه اين وسط !!! قول واسه سوسن خانومه ...

يه قيمت فروش فوري بزار برادر . معلوم نيست چي ميگي با كي كار داري !!! ميلاد كيه ؟ من خودم داداششم . مخلصت هوشنگم ...

يه قيمت فوري بزار برادر ...

نه دیگه گفتم بهش اگه قیمت بالاتر نباشه ولی نه دیگه ده تومن انصافا نامردیه! پله افزایشی 30تومن! الان شما 280 میخای اگه تا 5شنبه شب بالاترین قیمت بود من در خدمتم اگه نه میدم به همون اقا میلاد با 250 تومن، دیگه همش مزایده دوروزه قیمت فروش فوری معنایی نداره! انقدم پیچیده نکن موضوعو دیگه :lol:

rmorteza21

Registered User
لایک‌ها
813
280 به شرط تست و سلامت کامل قطعات

ha_mi

Registered User
لایک‌ها
12
280 به شرط تست و سلامت کامل قطعات

:)) بیا جان سخت این پله ام گذشت الان میای باز میگی 290 لابد :lol:

باشه مرتضی جان، تست کامل!
البته خریدار نیاد موقه فروش گیر بده به لولاها همین الان من گفتم شله وله ولی 90 درجه را بدون مشکل اگه تکون نخوره وامیسته، فقط نمیخام الکی بکشید مارو بعد بگید نگفته بودی!

rmorteza21

Registered User
لایک‌ها
813
ok
من منتظر خبرتون هستم برا هماهنگی

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
الان رسيدم به قول مرحله آخر !!!

رفيق نصف لپ تاپو موش جويده 280 تومن ميخاي بالاش پول بدي !!!

280 تومانو برو بزن به يه زخم ديگه ...

300 آخرين پيشنهادمه ...

اگه بازم بگي كمه شيرمو حلالت نميكنم ... ;)

ha_mi

Registered User
لایک‌ها
12
موش خورده، کثااافت :lol:
نه دیگه گذاشتم پله ارو 30تومن، نمیشه 300 رو قبول کنم دوستان ناراحت میشن:( 10 تومن چیزی نیست اگه میخای 310 باید بگی:rolleyes:

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
موش خورده، کثااافت :lol:
نه دیگه گذاشتم پله ارو 30تومن، نمیشه 300 رو قبول کنم دوستان ناراحت میشن:( 10 تومن چیزی نیست اگه میخای 310 باید بگی:rolleyes:

ديگه واسه 10 تومن لــَگد به بخت ما دو تا نزن . بزار به مــُـراد دلم برسم . نزار واسه يه لپ تاپ سر از جوب آب در بيارم . اين پير زن خسترو من خوشبختش ميكنم ... قول ميدم .

قول ميدم ماه عسل تورم با خودم ببرم سواحل آنتاليا .

بله رو بگو تمومش كنيم بره ...

navidkid

Registered User
لایک‌ها
500

titanboy

Registered User
لایک‌ها
37
سلام
اگه فقط لولاش شله و تو باز و بسته كردن در لپ تاپ مشكلي پيش نمياد مثل از جا در اومدن يا كامل بسته نشدن
310 براي من

ha_mi

Registered User
لایک‌ها
12
اره مرتضی خان داستانی شده تازه پخ هارو ندیدی :lol:
نه از جا درنمیاد فقط شلو وله لولاش ...
جان سخت دیشب 300 گف تو پخ 310 قبول شد الان بره ایشونه نمیدونم دیگه چرا ادیت نکرد پستشو! البته تاکید زیادی داشت که مزایده تموم بشه که گفتم دوروزه وخت زیادی نیس و ادامه داشته باشه حالا نمیدونم پشمون شده یا نه اگه نخاستن 310 بره شما مرتضی خان ....

بالا