• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لیزر پوینتر سبز رنگ با برد 7 کیلومتر با قیمت عمده و ارزان

behnoom

Registered User
لایک‌ها
18
این 100 عدد باقی فقط تک فروشی میکنم هر کس خواست بگه شرایط بگم مبلغ واریز کنه شنبه صبح زود ارسال کنم

قیمت با هزینه پست 20 هزار تومان راستی این شکلهای زیبا و جالبی داره که تا 5 کلیومتری دیده میشه ولی وقتی سرش باز میکنی تا

7 کلیومتر دیده میشه خیلی جالبه من خیلی خوش امده و موجودی هم کمه هر کس میخواد زود تا شنبه فکر نکنم چیزی بمونه

behnoom

Registered User
لایک‌ها
18
قابل توجه دوستان امتداد این لیزر اصلا معلوم نیست .یعنی فقط نقطه انتهاش معلومه نه خطش
به جز شبهاکه یه باریکه ای پیداست.اونم اگه به طرف آسمون بگیری
خاصیت سوزانندگی هم نداره

میگم که گفته باشم:happy:

دوست عزیز شما از لیزرها خریدید اگه بله و به گفته شما به درد نمیخوره 100% به شما چینی بوده مال من خیلی

بهتر و کارایش و امتدادش بهتره و یک نکته دیگه اگه یک باره دیگه تاپیک من یا سایر دوستانی که اجناس میفروشند خراب

کنید به مدیر گزارش میدم کار شما اصلا خوب نیست من بیام در فروش جنس شما بگم خرابه به درد نمیخوره خوشت میاد

100% نه پس لطف کنید این کارو نکنید و نوشته خودتونو ادیت کنید ممنون

*Ebad*

Registered User
لایک‌ها
21
سلام
شماره حساب رو پ.خ کن یکی میخوام

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
دوست عزیز شما از لیزرها خریدید اگه بله و به گفته شما به درد نمیخوره 100% به شما چینی بوده مال من خیلی

بهتر و کارایش و امتدادش بهتره و یک نکته دیگه اگه یک باره دیگه تاپیک من یا سایر دوستانی که اجناس میفروشند خراب

کنید به مدیر گزارش میدم کار شما اصلا خوب نیست من بیام در فروش جنس شما بگم خرابه به درد نمیخوره خوشت میاد

100% نه پس لطف کنید این کارو نکنید و نوشته خودتونو ادیت کنید ممنون

دوست عزیز هم من هم یکی دیگه از کاربرها پرسیدن که شما جواب ندادی امتداد خط این لیزر چجوریه اصلا وجود داره یا تو عکسه واسه تبلیغ

ajhdar

Registered User
لایک‌ها
2
سلام گفتی اینا چند تا سر با شکلای مختلف دارن؟و یکی هم نقطه ای؟
عکس هاش + شماره حسابتو برای من هم بفرست

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
داداش خيلي گرون ميدي... من خودم اخيرا براي يكي از دوستانم كه پاساژ لباف مغازه داره از dhgate سفارش دادم 100 تاش با حمل رايگان به ايران شد نزديك 600 دلار (675 هزار دادم پي پال پرداخت كردن) و 28000 تومن هم گمركي دادم مجموعا نزديك 700 هزار تومن براي 100 تاش شد :happy: يعني دونه اي 7000 تومن... :happy: (البته ثبت سفارش بايد بشه براي اين تعداد)

alifotuhi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش خيلي گرون ميدي... من خودم اخيرا براي يكي از دوستانم كه پاساژ لباف مغازه داره از dhgate سفارش دادم 100 تاش با حمل رايگان به ايران شد نزديك 600 دلار (675 هزار دادم پي پال پرداخت كردن) و 28000 تومن هم گمركي دادم مجموعا نزديك 700 هزار تومن براي 100 تاش شد :happy: يعني دونه اي 7000 تومن... :happy: (البته ثبت سفارش بايد بشه براي اين تعداد)

spyware درست میگه، خودش یه زمانی اینجا میفروخ:f34r:ت. خاطراتش هنوز توی اذهان هست!:D

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
درود
عکسی که فرستادین در حین استفاده نبود
میخواستم ببینم این نور سبز امتداد داره یا نه ...

azfandak

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
801
من 29 تومان پولشو دادم.خوشحال میشم شما از خط امتدادش عکس بذاری.اگه حرفای من کذب باشه اون موقع اخلال تو تاپیک محسوب میشه

این مال منه

fg075sf5bn2bifvfwyy8.jpg

TRUST ME

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز این نوره امتداد داره یا یه نقطه هستش یه عکسی بزار واقعا دلیلت چیه جواب نمیدی؟ میخوای پاچه کنی بگو خوب پستو ادیت کنم راحت به کارت برسی.

behnoom

Registered User
لایک‌ها
18
دوستانی که از امتداد عکس میخوان 2 روز صبر کنن دوربین خوب پیشم نیست یک سونی اریسکون 310 دارم عکسش میدونید به درد نمیخوره 2 روزه دیگه مزارم

Tele-Shopping

Registered User
لایک‌ها
0
خط امتداد دیگه چیه ؟؟؟!!!!
خط نور فقط در هوای غبارآلود و یا آلوده قابل روئت است....لیزر نیم سانتی رو خط نورش رو می خای چی کار
اصل اینه که بردش چقدر باشه
من 50 واتش را خریدم از ملت شاپ 42 تومان
خیلی هم راضیم...اگه شما هم اینجا 100 واتش رو با این قیمت می دی من یکی دیگه برای بچه داداشم می خام...
قیمت را زدی 20 تومان !!!!!

.
عکس و شماره حساب لطفا

بالا