فروش چند قطعه کامپیوتر :
مادربرد نو ABIT AX78
کارت گرافیک دست دوم X1650 powercolor
مودم نو ADSL مدل ASUS AM602
مادربرد رو برای یکی از مشتری ها گرفته بودم و تا دید گیر داد من ASUS می خوام و مجبور شدم مادربرد دیگری براش بگیرم و این مادربرد رو دستم موند . مادربرد کاملا نو است و هنوز رو سیستم پیچ نشده است . . مادربرد تا برج 10 سال 89 گارانتی یونیکام دارد ( فرق یونیکام با شاب اینه که از خازن های بهتر و ژاپنی استفاده می کند )
کارت گرافیک X1650 برای یکی دوستان هستش و چون می خواد بفروشه گیر داد تا اگهی کنم .
مودم ASUS ADSL2 AM602 هم برای یکی از دوستان گرفته بودم ( از این ادم تعطیل ها ) دیدم دو هفته بعدش اورده می گه نمی خوام ، من اینترنت زیاد استفاده نمی کنم و بدردم نمی خوره !!
مادربرد رو نو خریدم و پاش 85.500 تومان پول دادم .
قیمت نو کارت گرافیک 70 هزارتومان است .
قیمت نو AM602 هم 50 هزارتومان است .
حالا نظر من برای فروش :
مادربرد چون نو است می تونم 82 تقدیم دوستان بکنم .
کارت گرافیک : 55
مودم : 40
شماره تلفن : 09371035998
ایدی یاهو مسنجر : [email protected]
عکس از مادربرد و گارانتیش :
مادربرد نو ABIT AX78
کارت گرافیک دست دوم X1650 powercolor
مودم نو ADSL مدل ASUS AM602
مادربرد رو برای یکی از مشتری ها گرفته بودم و تا دید گیر داد من ASUS می خوام و مجبور شدم مادربرد دیگری براش بگیرم و این مادربرد رو دستم موند . مادربرد کاملا نو است و هنوز رو سیستم پیچ نشده است . . مادربرد تا برج 10 سال 89 گارانتی یونیکام دارد ( فرق یونیکام با شاب اینه که از خازن های بهتر و ژاپنی استفاده می کند )
کارت گرافیک X1650 برای یکی دوستان هستش و چون می خواد بفروشه گیر داد تا اگهی کنم .
مودم ASUS ADSL2 AM602 هم برای یکی از دوستان گرفته بودم ( از این ادم تعطیل ها ) دیدم دو هفته بعدش اورده می گه نمی خوام ، من اینترنت زیاد استفاده نمی کنم و بدردم نمی خوره !!
مادربرد رو نو خریدم و پاش 85.500 تومان پول دادم .
قیمت نو کارت گرافیک 70 هزارتومان است .
قیمت نو AM602 هم 50 هزارتومان است .
حالا نظر من برای فروش :
مادربرد چون نو است می تونم 82 تقدیم دوستان بکنم .
کارت گرافیک : 55
مودم : 40
شماره تلفن : 09371035998
ایدی یاهو مسنجر : [email protected]
عکس از مادربرد و گارانتیش :

Last edited: