سلام و دورود با اجازه استارتر
این مدل رو موجود دارم
5 سر و بسیار با كیفیت و قوی و قیمت مناسب
مشاهده پیوست 840280
عزیز فكر كنم انقدر سابقه دارم كه بدونم كجا بساط كنم كجا نكنم.استارتر تموم كرده منم گفتم شاید. كمكی بتونم كنم.این هم همون جریا روداره عزیزحاجی خیلی باحالی! وسط مغازه ی یه نفر دیگه اومدی بساط کردی؟؟؟؟؟؟ رسم کاسبی نیست.:general210:
در ضمن ماساژور استارتر داستانش فرق می کنه!!!:general703:
عزیز فكر كنم انقدر سابقه دارم كه بدونم كجا بساط كنم كجا نكنم.استارتر تموم كرده منم گفتم شاید. كمكی بتونم كنم.این هم همون جریا روداره عزیز
هروقت استارتر تاپیكش فعال بود و من بساط كردم شما تعجب كنمن هم دقیقا از سابقه ای که داشتی تعجب کردم.
به هرحال عذر می خوام.
اخلاق عنی هم داری بزرگوار!:general502::general502::general502:هروقت استارتر تاپیكش فعال بود و من بساط كردم شما تعجب كن
الان تاپیك خوابیده و 3 نفر پست دادن
درضمن اینجا خودش صاحب داره و پاسبون یا كارشناس نمیخواد پس از این به بعد دیگه تعجب نكن از اینجور پستا.
مرسی
یا حق
عزیز فكر كنم انقدر سابقه دارم كه بدونم كجا بساط كنم كجا نكنم.استارتر تموم كرده منم گفتم شاید. كمكی بتونم كنم.این هم همون جریا روداره عزیز
مرسی از هر دو که تاپیک بالا نگه داشتین نه تموم نکردیم موجود داریم اگه تموم شده بود که اعلام میکردمحاجی خیلی باحالی! وسط مغازه ی یه نفر دیگه اومدی بساط کردی؟؟؟؟؟؟ رسم کاسبی نیست.:general210:
در ضمن ماساژور استارتر داستانش فرق می کنه!!!:general703:
بله موجود نمی دونم چرا پیم شمارو ندیدمموجوده؟
شما کوتاه بیاحالا اگه انسانی و شرف داری، بیا عذر خواهی کن، اگرم که نداری نیازی به عذرخواهی نیست!!!
شما شعورت رو بیشتر از این نشون نده گل اقانشون دادی که این چیزا ربطی به سابقه نداره و به شعور مربوطه!!!
دیدی زر مفت زدی عن آقا:
حالا اگه انسانی و شرف داری، بیا عذر خواهی کن، اگرم که نداری نیازی به عذرخواهی نیست!!!
استارتر عزیز بنده شرمندم شما تاپیك رو اپ نكردید فك كردم تموم كردید.قیمتی نداشتن كه بخوام سود كنم میخواستم كار دوستان راه بیوفتهشما کوتاه بیا
میخواستم كار دوستان راه بیوفته
جدید 250 هزار تومن و 10 مودل اسپید میزنه قبلی نداریمسلام دوست عزیز
قیمت سری جیدیدرو بفرمایید
از سری قبل هم موجود دارید؟؟؟