MILAD99
Registered User
خودش در واقع در حد صفر هست،تیغه خودش در کمترین حالت 1میلیمتر میزنه و برای خط زدن نیاز به شانه و وسیله خاصی نداره.سلام این خط زن مدل قرمز یعنی چه جوریه خودش صفر میزنه یا وسیله ای برای خط زدن داره؟
خودش در واقع در حد صفر هست،تیغه خودش در کمترین حالت 1میلیمتر میزنه و برای خط زدن نیاز به شانه و وسیله خاصی نداره.سلام این خط زن مدل قرمز یعنی چه جوریه خودش صفر میزنه یا وسیله ای برای خط زدن داره؟
سلام دوست عزیزسلام
مدل 1400 چنده ؟
گارانتی چه مدت داره ؟
اصل هست دیگه یا چینی ؟عکس از پشت و روی تیغه بدید
سلامسلام قیمت آخرتون؟
سلام دوست عزیزجناب بحرینی سلام
مدل جدید و بهتری آوردید ؟
لطفا قیمت رو برای بچه های پرشین تولز مناسب تر قرار بدیدسلام دوست عزیز
7-8 مدل از ماشین های اصلاح وال اصل آمریکا رو به تعداد محدود وارد کردم که تا امروز فردا توی پست صفحه اول قرار میدم.
واقعیت اینه که مدلهای چینی و متفرقه با قیمت ارزونتر در بازار به وفور یافت میشه، منتها این ماشین هایی که بنده قرار دادم به شرط اصلی بودن هست چون خود بنده از سورس اصلی در دبی وارد میکنم و نسبت به اصالت کالا مطمئن هستم.لطفا قیمت رو برای بچه های پرشین تولز مناسب تر قرار بدید
دیروز دیجیکالا موزر 1400 رو خیلی قیمت مناسب می داد ( به اصل بودنش شک داشتم ولا می خریدم )
سری 5 ستاره یا همون 5Star دو مدل Balding و Magic Clip رو الان موجود داریم که اطلاعات و قیمتشون رو در پست اول گذاشتم و قیمتشون بترتیب 265 و 395 هست. (هزینه پستی نیز محاسبه شده است)یه مدل 5 ستاره داشتید حدود 200 تومان بود .
اونو دیگه ندارید