• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فروش مانیتور 22 اینچ ال جی مدل 22MP57HQ پنل IPS Full HD

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amir_itc

Registered User
لایک‌ها
86
با سلام خدمت دوستان
مانیتور ال جی مدل 22MP57HQ سایز 22 اینچ پنل IPS و Full HD جهت فروش موجود می باشد.
مانیتور فوق کم کارکرد بسیار تمیز و بدون تعمیر و بدون پیکسل سوخته و... می باشد.
مانیتور فوق با کارت گارانتی که البته تمام شده ,کابل VGA ,یک عدد کابل HDMI باکیفیت (به عنوان هدیه) آداپتور و کاور خودش و سی دی تقدیم خریدار محترم می گردد. مانیتور از ابتدا دست خودم بوده و از ابتدا روی میز بوده و جابجا هم نشده.(جعبه ندارد).
لینک مشخصات مانیتور :
https://www.digikala.com/product/dkp-104771/مانیتور-ال-جی-مدل-22mp57hq-سایز-22-اینچ

39363518807748944130.jpg

46882313780172407025.jpg

فروخته شد
به دوستمون : mohy6281

Last edited:

mohy6281

Registered User
لایک‌ها
289
سلام
من دنبال یه مانیتور 22 اینچ برای خودم هستم
کاربرد بازی و فیلم دارم
به نظرم تا با مانیتور کار نکنی نمی فهمی کیفیتش چطوره ، بعضی ها زاویه دیدش خوب نیست ، بعضی مشکیش خیلی تیره نیست ، بعضی ها سفیدش به زردی میزنه ، خلاصه دهنم سرویس شده ولی مانیتور خوبی با قیمت مناسب پیدا نکردم
شما که با این مانتیور کارکردید میشه بگید کیفیت این مانیتور چطوره؟

amir_itc

Registered User
لایک‌ها
86
سلام
من دنبال یه مانیتور 22 اینچ برای خودم هستم
کاربرد بازی و فیلم دارم
به نظرم تا با مانیتور کار نکنی نمی فهمی کیفیتش چطوره ، بعضی ها زاویه دیدش خوب نیست ، بعضی مشکیش خیلی تیره نیست ، بعضی ها سفیدش به زردی میزنه ، خلاصه دهنم سرویس شده ولی مانیتور خوبی با قیمت مناسب پیدا نکردم
شما که با این مانتیور کارکردید میشه بگید کیفیت این مانیتور چطوره؟
با سلام و تشکر
والا بنده این اولین مانیتورips بوده که داشتم و‌ قبلی ها TN بودند لذا قطعا کیفیت پنل ips بالاتر از tn هست هم زاویه دید بالا داره هم کیفیت رنگ و نور و ... برای فیلم و نرم افزار و بازی عالیه و پورت های کاملی داره ،ضمنا هیچ محصولی قطعا کامل نیست و اگر زیادی وسواس بخرج بدید قطعا هیچ مانیتوری راضیتون نخواد کرد .

Last edited:

mohy6281

Registered User
لایک‌ها
289
توسط بنده خریداری شد
ممنونم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا