• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش مانیتور LG Super LED IPS 226V خیلی تمیز

behzadtak

Registered User
لایک‌ها
3,866
سلام
یکعدد مانیتور LG Super LED IPS 226V خیلی تمیز برای فروش ارایه میشود .
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824005230
دارای گارانتی مادیران تا تاریخ 1393/05/31 به همراه کارتن و متعلقات
مانیتور خط و خراش ندارد ولی سطح پنل همانند همه مانیتورهای هنگام تمیز کردن دچار خشهای خیلی ریز شده هست که در نور قابل مشاهده میباشد .
از نظر خود من این مانیتور یکی از بهترین مانیتورهای IPS موجود در بازار هست .
من قبل از این مانیتورهای IPS اسوس که همه برایشان سر و دست میشکونند را تست کردم و بیشتر از یکروز نتونستم تحملشان کنم و کنتراست غیر منطقیشان چشمهایم را اذیت میکرد ولی با این مانیتور روزانه 6-7 ساعت پای سیستم هستم و .....

قیمت پایه برای فروش 550 هزار تومان و گام مزایده 10 هزار تومان و فروش فوری 600 هزار تومان .
خاتمه مزایده 24 ساعت بعد از بالاترین پیشنهاد بر منای قیمت پایه .

فروش ترجیحا حضوری و تهران که خریدار مانیتور را کاملا روئیت کند تا بعدا حرف و حدیثی نباشد هر جند که توضیحات لازم را با اغراق عرض کردم .

Last edited:

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
سلام آقا بهزاد عزیز ، یکی از دوستانم که آتلیه داره دنبال این مونیتور بود ، فردا میپرسم اگر همچنان خریدار بود به استحضار حضرتعالی میرسونم ، البته اگر مثل همیشه دیر نرسم !

behzadtak

Registered User
لایک‌ها
3,866
سلام آقا بهزاد عزیز ، یکی از دوستانم که آتلیه داره دنبال این مونیتور بود ، فردا میپرسم اگر همچنان خریدار بود به استحضار حضرتعالی میرسونم ، البته اگر مثل همیشه دیر نرسم !
سلام از بنده هست جناب برزوئی .
قابل دار نیست و در خدمت شما هستم :)

sinos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
207
سلام آقا بهزاد مثل همیشه جنس تون تک . عکساتون تک . از همه مهمتر خودتون هم تک . من هم همین مانیتور رو دارم روزی 10 12 ساعت پشت کامپیوترم چشام خیلی حال میکنه . منم یه جا با ایسوس کار کرده بودم نمیدونم چرا چشو میزنه . شاید باید چشم عادت کنه .
ولی سوال اصلی ؟ آقا اسم این دوربین شما چیه ؟ نوش الان چنده ؟ این عکسا مستقیم از دوربین رو سایت اومده یا با نرم افزار مثل فتوشاپ کار تکمیلی برای بهتر شدن کیفیت روش انجام دادین ؟ البته میدونم هنر عکس هم هست . این عکسارو من میبینم هنگ میکونم انصافا
امیدوارم خوب بفروشید . هرچند جنسای شما تو پست اول فروشه .

behzadtak

Registered User
لایک‌ها
3,866
ولی سوال اصلی ؟ آقا اسم این دوربین شما چیه ؟ نوش الان چنده ؟ این عکسا مستقیم از دوربین رو سایت اومده یا با نرم افزار مثل فتوشاپ کار تکمیلی برای بهتر شدن کیفیت روش انجام دادین ؟ البته میدونم هنر عکس هم هست . این عکسارو من میبینم هنگ میکونم انصافا
امیدوارم خوب بفروشید . هرچند جنسای شما تو پست اول فروشه .
سلام
دوربین EOS 6D به همراه لنز 200-70 سری L با F4 هست.

عکسهای در نور خیلی کم اطاق با نور لامپ معمولی گرفته میشه و در نرم افزار Digital Photo Professional کنتراست و شارپنس آن مرتب میشه .

من هیچ وقت برای ادیت عکسهای معمولی با فتو شاپ کار نمیکنم .:)

قبلا EOS 5D MARKII داشتم ول 6D در نور کم عکسهای خیلی بهتری میگیرد و نویز آن حتی از 5D MARKIII هم کمتر هست .

قیمت بدنه این دوربین هم الان باید حدود 4400-4500 باشه و قیمت لنزش هم حدود 3800-3900

sinos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
207
سلام
دوربین EOS 6D به همراه لنز 200-70 سری L با F4 هست.

عکسهای در نور خیلی کم اطاق با نور لامپ معمولی گرفته میشه و در نرم افزار Digital Photo Professional کنتراست و شارپنس آن مرتب میشه .

من هیچ وقت برای ادیت عکسهای معمولی با فتو شاپ کار نمیکنم .:)

قبلا EOS 5D MARKII داشتم ول 6D در نور کم عکسهای خیلی بهتری میگیرد و نویز آن حتی از 5D MARKIII هم کمتر هست .

قیمت بدنه این دوربین هم الان باید حدود 4400-4500 باشه و قیمت لنزش هم حدود 3800-3900

سلام دوباره . گفتم یه دوربین معمولی پشت این عکسا نیست . 8 ملیون 400 پشتش خوابیده .

حالا یه دون سوال اووری . میشه باس رم رو بدون زیاد کردن فرکانس پردازنده یرد بالا . مثلا رم 1600 رو بدون اینکه فرکانس پردازنده زیاد شه برد رو 2000 . الان من باس رم زیاد میکنم فرکانس پردازنده همراش میاد بالا . رم دفولش 1600 هست . البته می بخشید با این سوال رو تو پخ می پرسیدم

tricker

Registered User
لایک‌ها
261
اقا بهزاد درسته خیلی ارزشمنده ها ولی قیمتتون معقوله ولی 510 را داره ما برداریم

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

behzadtak

Registered User
لایک‌ها
3,866
سلام عزیز
500 راه داشت خریدارم.
سلام عزیز
زیر قیمت پایه فروخته نخواهد شد مگر اینکه مجبور که بفروش اضطراری باشم که تو این 6-7 سال گذشته همچنین شرایطی برایم بوجود نیامده ;)
حالا یه دون سوال اووری . میشه باس رم رو بدون زیاد کردن فرکانس پردازنده یرد بالا . مثلا رم 1600 رو بدون اینکه فرکانس پردازنده زیاد شه برد رو 2000 . الان من باس رم زیاد میکنم فرکانس پردازنده همراش میاد بالا . رم دفولش 1600 هست . البته می بخشید با این سوال رو تو پخ می پرسیدم

بستگی به پلتفرم و استپ های داخل بایوس مادربرد دارد .

در اکثر پلتفرمها این امکان هست که فقط استپهای فرکانسی رم را افزایش دهید و البته این بر میگرده به اینکه رم و سی پی یو امکان ساپورت و توانائی آن افزایش را داشته باشد .

در بعضی مواقع هم باید برای افزایش فرکانس رم رفرنس کلاک (FSB) یا همان بیس کلاک (BCLK ) را افزایش داد که با افزایش آن فرکانس سی پی یو هم افزایش پیدا میکند .

اقا بهزاد درسته خیلی ارزشمنده ها ولی قیمتتون معقوله ولی 510 را داره ما برداریم
Sent from my LG-D802 using Tapatalk

به دوست عزیزمون هم عرض کردم فعلا قرار به فروش زیر قیمت پایه نیست و همواره معتقدم قیمت 550 حداقل ارزش این قطعه هست .

اصولا سعی میکنم قیمت پایه را به گونه ای تعیین کنم که مجبور نشم زیر آن قیمت بفروشم .

قطعا یه سرچ کوچک در همین فروم بکنید خواهید دید که با گارانتی کمتر از این را با قیمت بیشتر برای فروش ارایه کردند .

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
با e2060s lg با گارانتی...هنوزم پلاستیکاش روشه..تعویض دارین؟

hadiforever

Registered User
لایک‌ها
815
قیمت پایه به شرط سالمی برای من در صورت تمایل اس بدهید 09194613747

behzadtak

Registered User
لایک‌ها
3,866
قیمت پایه به شرط سالمی برای من در صورت تمایل اس بدهید 09194613747

متوجه منظورتون از " به شرط سالمی " نمیشم ! :rolleyes:
قطعا اگر مانیتور سلامت نبود که برای فروش ارایه نمیشد و یا هر ایرادی داست بهش اشاره میشد.

از نظر ظاهر که تا حدی در عکسها مشخص هست و 24 ساعت هم مهلت تست سلامت دارد .

اگر تا ساعت 24 امشب پیشنهاد بالاتری نباشد و همواره تمایل به خرید داشتید تقدیم شما میشود .

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
سلام مجدد بهزاد جان ، ببخش برادر مورد من منتفی شد ، بنده خدا تا گفتم این مونیتور رو سراغ دارم دو دستی کوبید به سرش ، رفته مونیتور گرفته و اصلا ازش راضی نیست .
به هر حال خیلی دوست دارم مجدد سعادت معامله با شما نصیبم بشه ولی خوب اینبار سعادت نداشتم ، تا بعد ، یاعلی

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
ببخشید توضیحاته لازم رو بدون اغراق عرض کردید یا با اغراق!؟
هنوز تو کف کیفیت دوربینتم...

behzadtak

Registered User
لایک‌ها
3,866
ببخشید توضیحاته لازم رو بدون اغراق عرض کردید یا با اغراق!؟
هنوز تو کف کیفیت دوربینتم...

اگر حوب دقت کنید خواهید دید که نوشتم با اغراق یعنی در اشاره به خط و خش مقداری هم اغراق و زیاده روی کردم کاری که خیلی ها نمیکنند و وقتی قطعه میرسه دست خریدار تازه میبینه قرار بوده جنس در حد آک باشه ولی20-30 متر رو آسفالت غلط زده و ....:D

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
اگر حوب دقت کنید خواهید دید که نوشتم با اغراق یعنی در اشاره به خط و خش مقداری هم اغراق و زیاده روی کردم کاری که خیلی ها نمیکنند و وقتی قطعه میرسه دست خریدار تازه میبینه قرار بوده جنس در حد آک باشه ولی20-30 متر رو آسفالت غلط زده و ....:D
خوب منم نوشتتون رو دیدم واسه همین تعجب کردم...بعضیا یه برداشت دیگه میکنن!
ممنون..اپ حساپ کن...

behzadtak

Registered User
لایک‌ها
3,866
خوب منم نوشتتون رو دیدم واسه همین تعجب کردم...بعضیا یه برداشت دیگه میکنن!
ممنون..اپ حساپ کن...

عزیزم اصولا مهم نیست دیگران چه برداشتی میکنند . در این فروم هزاران کاربر وجود دارد با هزاران نوع برداشت . :)

behzadtak

Registered User
لایک‌ها
3,866
همواره برای فروش موجود میباشد :rolleyes:

بالا