لا سلام
عزیز از این عطر ادکلن اسپری کلا هرچیزی که بوش همین باشه چیزی دارید نمیدونم شاید ناشناخته باشه ولی از محالات بوده چه غریبه و چه اشنا سوال نکنه این عطر و یا ادکلن اسمش چی هست بوش واقعا یه چیزی هست برای خودش البته این اسپریش هست ااز ز این اسپری تقریبا 10ساله استفاده میکنم قیمت ارزانیهم داشته ولی بوش واقعا عالی و فوقالعاده بطور اتفاقی هفته پیش ادکولونش هم گیرم امد البته شرکت سازنده ادکلنشن با اسپریش متفاوت هست ولی بوشون تقریبا شبیه هم هست و البته ماندگاری خیلی زیادی داره ادکلنش اسپریش ماندگاری کمه ولی بوش عالیه
اسپریش همینه که عکسش گزاشتم
حالا عطر اسنانس یا هرنوع اسپری شبیه این چی دارید از نظر بو
خوب بفروشی اپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ
عمده ایه؟
داداش من اسانس بوگارت میخوام.قیمتو برام پخ کن
سلام فرزین خان
سالار بنده 24 سالمه - پسر - اصفهان
شدید علاقه به ادکلن دارم البته نه از نوع مخملش ( خز)
بزرگوار دقیق خط مشخصی از نوع رایحه رو دنبال نمی کنم اما بیشتر بوی تلخ - گرم برام جالبه اما بعضی اوقات بوی خنک و تلخ می پسندم
ایزی میاکی آبیو بو کردم اولش تند بود واسه 1 یا 2 ساعت اما بعد که موند خوب بود بدک نبود
بوی آنتوی باندراس تاپ سکرت بدک نبود اما موندگاری نداشت
مثلا زارا اسپورت توی یک مغازه بو کردم عالی بود نمی دونم چون اونشب بارونی بود یا اینکه ادکلن اون مغازه اصلی بود
مهم تر از همه اینه که خانوم بچه ها شیفته بشن !!!
من دانشجوم 24 ساعته در محفل های دوستانه می خوام خانوم بچه های اطراف میخ کوب بشن پس چندتا بهم معرفی کن چون دیدیم بعضی اوقات دخترا از بوی تلخ گرم خوششون نمی یاد اما بازم شما استادی یک چیزی به ما معرفی کن که کولاک باشه با ماندگاری بالا و درصد بالای پذیرش از طرفینخانوم بچه هاااااا نه زیادن همرو باید راضی نگه داشت . خدا قسمت بکونه واسه دوستانم ایشالاااااااااااااا
پس بزرگوار یک چیزی باشه که هم خودمو اول به بارگاهه حق تعالی بفرسته هم اطرافیان بخصوص خانم بچه ها !!!
بنده عرق بدنم یک خورده بوش غالبه
بوی سلطان توی یک مغازه بوییدم ! اما خیلی خیلی توند تیز بدرد رنج سنی من نمی خوره یا زیادی سنگین
مثلا تام فورد یا کریدم فقط اسمشون بزرگ زیاد با بوشون حال نکردم
ببینیم داداش گلمون واسه مای دانشجوی حسسسسسسسسسسسسساس چی پیشنهاد می ده
یک دنیا ممنونتم
در کل می خوام فوق العاده باکلاس - خاص - دختر کش باشه شدیددددددددددددددددددد
===========
کلا بنده در خرید همه چیز خیلی خیلی حساسممممممممممم شدید اما همیشه بهترینو سعی می کنم انتخاب کنم که هر کی می بینه کفو خون قاطی می کنه .
نبینم کسی بی ادبی کنه به اقا فرزین
:blink:هرکی ناراحته بره از محلشون خرید کنه:hmm:دوشواری هم نداره اقا فرزین کارش یکه عالی
من هپی میخام و بولگاری
استار عزیز لطفا در پی ام روشنم کنید چطوریاس ممنون
سلام.مغازه كدوم شهر دارين من از اونجا رد ميشم بيام تست كنم حضوري بخرم؟
سلام قیمت ها به چه صورته ؟
خوب این الی سرو 10 میلش چقد میشه؟
چه بویی داره؟
ممنون
شنل چنس یکی از این ظروف مسی هاشو بخوام چقد میشه. تا چه مدت میشه نگه داریش کرد. مرسی.