• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش متنوع ترین و با کیفیت ترین اسانس های سوئیسی ،فروش انواع عطر و ادکلن تستر و بی جعبه

King PDA

Registered User
لایک‌ها
28
داداش اين دو تا عطر رالف لوران امریکن و سینما استند لورنت خيلي تابلو هستش بوش كه زنونه هستش ؟

يعني اگه احيانا تو خونه مشترك استفاده كنيم تابلو ميشه ؟:D

در كل كدومش خوبه ؟ هم از نظر موندگاري و قدرت پخش + بوي سرد و ملايم+ بوي گل و شكوفه ( زياد شد :D)

يه آماري هم از اين تام فورد بلك اوركيد ميدين بهم
اونجور كه خوندم هم مردونه هستش هم زنونه !!

در باره اش نوشته بود :

گروه بویایی : رایحه ی گل ها و شکوفه ها
نوع بو : ملایم و شیرین

Last edited:

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
کار های جدید از شرکت معتبر مارلی رسید .

HEROD BY MARLY EDP

GUERLIAN HOMME INTENS

L'ISTANT POUR HOMME

TRUSARDI UOMO

GUERLAN

ramshad

Registered User
لایک‌ها
18
سلام. من عطر رو چند سی سی سفارش بدم به نفعمه از نظر قیمت؟ عطر مورد علاقه ام 212 س... سی است برای شرکت لوزی. قبلا داشتمش عالی بود. بوش به نظرم ردی از پرتقال داشت یا حداقل این حس رو بهم میداد.
سوال دوم: هزینه تیپاکس برای تهران چند در میاد؟
سوال سوم: این اسانسهای تام فورد بوش تو چه مایه ای است؟
سوال چهارم: کدوم اسانس رو پیشنهاد میدید برای این که هر کس استفاده کننده اش رو دید بپرسه وای ................! این چه عطر محشریه که زدی!!!

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
سلام. من عطر رو چند سی سی سفارش بدم به نفعمه از نظر قیمت؟ عطر مورد علاقه ام 212 س... سی است برای شرکت لوزی. قبلا داشتمش عالی بود. بوش به نظرم ردی از پرتقال داشت یا حداقل این حس رو بهم میداد.
سوال دوم: هزینه تیپاکس برای تهران چند در میاد؟
سوال سوم: این اسانسهای تام فورد بوش تو چه مایه ای است؟
سوال چهارم: کدوم اسانس رو پیشنهاد میدید برای این که هر کس استفاده کننده اش رو دید بپرسه وای ................! این چه عطر محشریه که زدی!!!

سلام
وقتتون بخیر
پاسختون رو در پیام خصوصی ارسال کردم .
باز هم هر سوال و راهنمایی خواستید بپرسید عزیز در خدمتتونم .
موفق باشید

داداش اين دو تا عطر رالف لوران امریکن و سینما استند لورنت خيلي تابلو هستش بوش كه زنونه هستش ؟

يعني اگه احيانا تو خونه مشترك استفاده كنيم تابلو ميشه ؟:D

در كل كدومش خوبه ؟ هم از نظر موندگاري و قدرت پخش + بوي سرد و ملايم+ بوي گل و شكوفه ( زياد شد :D)

يه آماري هم از اين تام فورد بلك اوركيد ميدين بهم
اونجور كه خوندم هم مردونه هستش هم زنونه !!

در باره اش نوشته بود :

گروه بویایی : رایحه ی گل ها و شکوفه ها
نوع بو : ملایم و شیرین

سلام
سفارشاتون به ادرستون ارسال میشه دوست عزیزم .
امیدوارم راضی کننده باشه براتون .

mostafa888

Registered User
لایک‌ها
52
سلام برادر
آقا اسانس "تام فورد بلک ارکید" موجود دارین؟
قیمت چند؟
چند میل موجود هست؟
ممنون

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
سلام برادر
آقا اسانس "تام فورد بلک ارکید" موجود دارین؟
قیمت چند؟
چند میل موجود هست؟
ممنون

سلام
وقت بخیر
بله عزیز هم اسانس خالص تام فورد بلک اورکید و هم پچولی با بالاترین کیفیت ممکن موجوده در هر حجم و اندازه ای بخوایید .

Last edited:

akbaaria

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
425
داداش اگر دیدی این پستم رو بلک اکس اس از پاکو رابانه 4 میل رو به خریدم اضافه کن
عطر و ادکلن - Black Xs - Shop
ممنون

ramshad

Registered User
لایک‌ها
18
به طور مثال اسانس ورساچی 10 میل میشه حدود 20 هزار تومن .
چه ظرفی ؟ از این غلطکی ( ریلی ) ؟ دارم اما توصیه نمیشه استفاده اسانس تو این ظرف ها .
حجم هاش هم از 4 تا 10 میله از ظرف ها .
سلام. فرزین جان؛ قیمت ورساچه از چند ماه پیش یک دفعه 2 برابر شده؟ 36 تومن تا 20 تومن فاصله ی زیادیه!

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
سلام. فرزین جان؛ قیمت ورساچه از چند ماه پیش یک دفعه 2 برابر شده؟ 36 تومن تا 20 تومن فاصله ی زیادیه!

سلام
ورساچی الان 15 هزار ت شده برای 10 میل
شما اینی که نقل و قل کردی ورساچی بود داداش نه ورساچه
ورساچی از شرکت دانهیل هست و ورساچه از شرکت ورساچ , خیلی تفاوت دارند کارهاشون با هم .

Last edited:

ramshad

Registered User
لایک‌ها
18
حق با شماست! بی دقتی کردم. راستی میدونم که تهران فروشگاه ندارین و فکر کنم گفتی خرده فروشی تون فقط در این سایته. اگه کسی بخواد نمایندگی فروش شما رو در تهران بگیره شرایطش چه جوریه؟ اصلا مایلید شعبه فروش در تهران داشته باشین به صورت مغازه؟
پی نوشت: گوشیم جا مونده خونه! اگه احیانا کد رهگیری یا هر چی برام اس ام اس کردی لطفا اینجا بنویس بخونم چون تا برنگردم خونه به گوشیم دسترسی ندارم

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
حق با شماست! بی دقتی کردم. راستی میدونم که تهران فروشگاه ندارین و فکر کنم گفتی خرده فروشی تون فقط در این سایته. اگه کسی بخواد نمایندگی فروش شما رو در تهران بگیره شرایطش چه جوریه؟ اصلا مایلید شعبه فروش در تهران داشته باشین به صورت مغازه؟
پی نوشت: گوشیم جا مونده خونه! اگه احیانا کد رهگیری یا هر چی برام اس ام اس کردی لطفا اینجا بنویس بخونم چون تا برنگردم خونه به گوشیم دسترسی ندارم

نه خواهش میکنم عزیز شاید من بد منظورم رو رسونده بودم تو اون پست .
تو تهران هم کار میکنیم یعنی عمده میدیم به همکارامون فعلا فقط کار اورجینال و تستر رو عمده میدیم و بعضی از انواع اسانس رو به صورت خیلی محدود
یکی دیگه از دوستان پرشین تولزی عزیزمون هم تو گرگان به فکرش هست که این کار رو شروع کنه
چون تحت نظارت شرکت لوزی هستیم و پروانه ی بهداشت داریم برا ی تولید پرفیوم های اختصاصی خودمون پذیرش نمایندگی یکم سخته به خصوصی برای این کار که ریزه کار ی های بسیار زیادی داره به خصوصی برای عطر و اسانس و بهترین کار اینه که شهر هایی که شعبات اونجا هستند نزدیک باشه تا بشه سر زد به صورت روزانه یا چند روز در میون
اما اگه میخوایید این کار رو شروع کنید با کمال میل کمکتون میکنم از شروع تا پایانش همراهیتون میکنم با کمال میل
به خصوصی در مورد اسانس و عطر که تو تهران همکار ها خیلی قوی کار نمیکنند این چند ساله رو متاسفانه
از هر نظر بخوایید کمکتون میکنم از نوع طراحی ها و ریز هزینه های احتمالی برای شروع و خرج کرد های اولیه
تا تحویل انواع اسانس و ادکلن به صورت عمده و کار هایی که خاص باشه و متفاوت با تنوع کاری همکارهای تهرانی
شما هر سوالی دارید بپرسید من در خدمتتونم و با توجه به تجربم تو این کار در حد اطلاعاتم پاسخ گو خواهم بود

(( براتون مسیج داده بودم سفارشتون رو الان پیام خصوصی میکنم مجددا ))

Last edited:

ramshad

Registered User
لایک‌ها
18
راستش من سال 89 با خود شرکت لوزی مکاتبه کردم چند روز بعدش از مشهد ای میل دریافت کردم! ای میلم فوروارد شده بود براشون چون گفتن ما نماینده ی رسمی لوزی در ایران هستیم در تهران هم شعبه ای نداشتن قرار شد مدیرشون بیاد تهران با هم صحبت کنیم منتها هیچ وقت نیومد و من نهایتا بی خیال شدم. تجربه ای از عطر فروشی ندارم .اطلاعاتی هم ندارم. خوشحال میشم شرایط کار رو بهم بگی؛هزینه های شروع و ...

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
راستش من سال 89 با خود شرکت لوزی مکاتبه کردم چند روز بعدش از مشهد ای میل دریافت کردم! ای میلم فوروارد شده بود براشون چون گفتن ما نماینده ی رسمی لوزی در ایران هستیم در تهران هم شعبه ای نداشتن قرار شد مدیرشون بیاد تهران با هم صحبت کنیم منتها هیچ وقت نیومد و من نهایتا بی خیال شدم. تجربه ای از عطر فروشی ندارم .اطلاعاتی هم ندارم. خوشحال میشم شرایط کار رو بهم بگی؛هزینه های شروع و ...

بله عزیز اقای سعید تقی زاده تو مشهد نمایندگی اصلی پخش لوزی در کشور هستند به طوری که از طرف خود شرکت رو بعضی از اسانس ها اسم ایشون رو حک میکنند و مستقیما عاملیت فروشش با ایشون هست تماما .

Last edited:

ramshad

Registered User
لایک‌ها
18
دقایقی پیش تلفنی خبردار شدم بسته پستی شامل اسانسهای خریداری شده به منزل تحویل شده. بعداز ظهر که برم خونه بسته رو باز می کنم و عطرها رو چک می کنم. پس از تست نتیجه رو اعلام می کنم. با سپاس از شما به خاطر ارسال سریع.
پی نوشت:
منتظر راهنمایی شما برای زدن مغازه عطر فروشی هستم!
ارادت

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
دقایقی پیش تلفنی خبردار شدم بسته پستی شامل اسانسهای خریداری شده به منزل تحویل شده. بعداز ظهر که برم خونه بسته رو باز می کنم و عطرها رو چک می کنم. پس از تست نتیجه رو اعلام می کنم. با سپاس از شما به خاطر ارسال سریع.
پی نوشت:
منتظر راهنمایی شما برای زدن مغازه عطر فروشی هستم!
ارادت

خواهش میکنم
برای راهنمایی هم به روی چشم .

Nart

Registered User
لایک‌ها
297
سلام دوست عزیز 212 س قیمت ؟

سلام مبلغ 14 میل 212س واریز شد آدرس هم پ خ زدم براتون

Last edited:

Nart

Registered User
لایک‌ها
297
سلام
فردا ارسال میشه خدمتتون .
سپاس

آقای فرزین عزیز شماره رهگیری رو نفرستادین فکر کنم امروز برسه نتیجه رو اینجا اعلام میکنم زنده باشی داداش کارت درسته

ramshad

Registered User
لایک‌ها
18
فرزین جان اسانس وان میلیون ابسولوت گلد داری؟ قیمت لطفا. یک بوی خنک شیک و خاصی که گفتی داری اسمش چیه؟ (با قیمت).

alirezakiani19

Registered User
لایک‌ها
264
بالا