• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش متنوع ترین و با کیفیت ترین اسانس های سوئیسی ،فروش انواع عطر و ادکلن تستر و بی جعبه

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
اقا ظرف های اسپریتون رو یه عکس میشه بدید ( حالا عکس از موجودی خودتون یا عکس از نت )

حجم ظرف ها چه حدودیه ؟

Herod Royal Essence مارلی موجوده ؟ قیمت؟

سلام
وقتتون بخیر
کار های مارلی بله موجوده
هم اسانس های اورجینال
هم ادکلن اصلی
هم تستر اصلی
پیام دادم خدمتتون .

سلام.
xo gold موجوده؟
بد جوری دنبالشم.یا چه چیزی تو این مایه ها

سلام
وقتتون بخیر
سفارشتون ارسال شد خدمتتون .

سلام

Azzaro Pour Homme
موجوده؟یه عطره قدیمی هستش قیمتش چقدره؟

سلام
هم ادکلن اصلی موجوده
هم اسپری دئودرانت این رایحه
هم اسانس اورجینالش
پیام ارسال شد خدمتتون
سپاس

تا حالا قسمت نشده ازشون خرید کنم ( ایشالله در چند روز اینده اولین خرید انجام بشه )

ولی صبر و حوصله ، جواب دهی دقیق و اخلاقشون واقعا واقعا عالیه

خواهش میکنم
در خدمتتونم
سپاس

سلام فرزاد جان خوبی داداش یه اسانس سرد برامون معرفی میکنی این 212 که تو تابستون آتیشمون زد :) نگهش داشتم واسه زمستون

سلام
چطوری ؟
پیام دادم خدمتت عزیز

یه اسانس با بوی خنک و ترش دارین؟

سلام
پاسختون ارسال شد .
سپاس

سلام . میشه قیمت 1-2 میل از هر کدام از این عطرها رو برام بفرستی ؟

بلو د شانل
اوپیوم مردانه
نارسیسو رودریگز فور هیم
ارمانی کد
وان میلیون
تق هرمس
لالیک نویر
باربری لندن
وود راکی

سلام
وقتتون بخیر
تمامی کار ها موجود هست
پاسخ دادم خدمتتون
سپاس

با سلام. بنده 7 تا اسانس 15 میلی سفارش دادم با تعدادی اشانتیون که خودشون لطف کردن فرمودن میزارن رو سفارش که واقعا خارج از تصور من بوداین تعداد اشانتیون..با اینکه هنوز سفارشات به دستم نرسیده ولی لازم دیدم بگم که خرید از اقافرزین الحق جزو بهترین خریدای زندگیم بحساب خواهد اومد.همونجور که میدونید تو پرشین تولز تاپیک فروش عطرو ادکلن زیاده.منم به همشون سر میزدم و قیمتهارو میگرفتم.دفعه ی اول که ازشون قیمت گرفتم واقعا قیمتهاشون بالا بود واسم البته 30 میلی بودن و منم بیخیال شدم و رفتم تا دوباره لیست محصولات جدیدو دیدمو قیمت گرفتم.شاید تو عرض نیم ساعت هفتا پیغام دام که ایشون همه رو با متانتو صبرو حوصله جواب دادن(اگه زیاد تو پرشین تولز گشته باشید قطعا میدونید چی میگم چون تقریبا همه یروز به یروز جواب میدن).3بار فقط تا الان لیستو اصلاح کردم و هردفعه پذیرفتن با خوشرویی. بعدم صراحتا میگم با برخوردشون کاملا منو مجاب به خرید کردن چون واقعا پیشنهادشونو نمیشد رد کرد.همجوره تایید.فک نکنم فروشنده رو دستشون باشه.منکه ندیدم.الانم هنوز سفارشم نرسیده ولی لیست خرید بعدیمو فرستادم.ایشالا که همیشه تو زندگیشون موفق باشن.
محصولات هم برسه حتما باز میام نظرمو میدم.

عزیز چوب کاری نفرمایید
سفارشتون به زودی میرسه دستتون انشاالله

عزیز قیمت کاپتان بلک و ریچی ریچی رو لطف میکنی؟در ضمن یه اسانس مردونه رسمیو جدی میخوام پیشنهاد خودت چیه؟

سلام
قابلتون رو نداره
پاسختون ارسال شد .
سپاس

اقا سلام.
یه چیزه جذب کننده با ماندگاری بالا چی داری؟قیمت؟

سلام
پاسخ دادم خدمتتون .
سپاس

سلام لطفا قیمت ها رو توی تایپیک بزنید
سری قبل گفتم 1 ادکلن خنک خوش قیمت بده بهم بلک ارکیدو دادی اشتباهی یادته
الان 1 عطر یا ادکلن خنک با موندگاری خوب و خوش قیمت میخوام معرفی کنم ببینم چی میکنی

سلام
سری قبل حتما اشتباهی رخ داده وگرنه سابقه نداشته چنین اسانسی به عنوان اسانس خنک ارسال و یا معرفی بشه
پوزش مجدد ازین بابت
پیام دادم خدمتتون
سپاس

اسانس Tuscan Leather ساخت کجاست ؟
قیمت و شماره کارت
ممنون میشم

سلام
با 9 سال فعالیت و داشتن 13 شعبه نمایندگی اصلی لوزی سوئیس هستیم
از توسکان اسانس " های اورجینال" موجوده
پاسخ ارسال شد خدمتتون .
سپاس

hamid-ym

Registered User
لایک‌ها
21
یک ادکلن "مونت بلانک لجند" از دوست عزیزمون خریداری شد.
خیلی هم نسبت به بنده لطف داشتن. امیدوارم به نسبت تعریف ایشون ادکلن ایده آلی باشه.:)

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
یک ادکلن "مونت بلانک لجند" از دوست عزیزمون خریداری شد.
خیلی هم نسبت به بنده لطف داشتن. امیدوارم به نسبت تعریف ایشون ادکلن ایده آلی باشه.:)

خواهش میکنم
فردا از انبار با پیک ارسال میشه خدمتتون
سپاس

persiart

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
شما تنديس اقا سعيد ت،،،،زاده از مشهد دستتون چيكار ميكنه

Last edited by a moderator:

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298

جناب سعید تقی زاده تنها نماینده ی پخش محصولات شرکت لوزی در کشور هست که بسیاری از رایحه ها با اسم و نام ایشون بر روی قوطی ها از طرف لوزی حک میشه
جلسات و سمینار هایی که سالیانه شرکت لوزی در کشور برگزار میکنه یکی از عوامل اصلی این سمینار ها جناب تقی زاده هست که گاهی حتی تندیس های اهدایی از شرکت لوزی با امضای این شخص تحویل نماینده ها میشه
لطفا اطلاعات کافی ندارید تهمت نزنید
تندیسی که در پست اول ازش عکس گذاشته شده مربوط به سال 2011 میشه که در هتل استقلال تهران به ما داده شد ( نیازی نمیبینم عکس هایی که با جناب مارتینی در حین تحویل این تندیس دارم رو بزارم تو تاپیک تا به شما ثابت بشه این موضوع ولی اگه دوستان و مشتری های دیگم این عکس ها رو بخواند حنتما براشون ارسال میکنم)
همایش امسال هم حدودا یک ماه پیش در هتل ابان تهران برگزار شده و مجددا تندیسی به ما داده شده که البته این بار امضای جنابی تقی زاده در کنار امضای جناب مارتینی در این تندیس دیده میشه

cyrus_black

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9

دوست عزیز شما اگه اقای تقی زاده رو میشناسید ( شایدم خود ایشون هستید ، در این صوت ... ) میتونید استعلام کنید ازشون راجع شرکت هایی که باهاشون کار میکنند
من تا حدودی ایشون رو میشناسم و با کارشون اشنا هستم،(البته از دور :دی)و تا جایی که میدونم اگه این امضا جعلی باشه یا استفاده از نام شخص دیگری باشه به سرعت پیگیر میشن

پس بیهوده و بدون دلیل تهمت نزنید

(ضمانت کار جناب Jascaf هم مشتری ها و فروششون هست ، اگه حتی 1 درصد هم از لوح جای دیگری هم استفاده بشه ( که 99.99999999999999% نمیشه)ایرادی به فروششون نمیتونید وارد کنید )

پیروز باشید

شرمنده از اسپم و جواب دادن بجای فروشنده ، خواستم این دوست عزیزمون شکشون برطرف شه

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
دوست عزیز شما اگه اقای تقی زاده رو میشناسید ( شایدم خود ایشون هستید ، در این صوت ... ) میتونید استعلام کنید ازشون راجع شرکت هایی که باهاشون کار میکنند
من تا حدودی ایشون رو میشناسم و با کارشون اشنا هستم،(البته از دور :دی)و تا جایی که میدونم اگه این امضا جعلی باشه یا استفاده از نام شخص دیگری باشه به سرعت پیگیر میشن

پس بیهوده و بدون دلیل تهمت نزنید

(ضمانت کار جناب Jascaf هم مشتری ها و فروششون هست ، اگه حتی 1 درصد هم از لوح جای دیگری هم استفاده بشه ( که 99.99999999999999% نمیشه)ایرادی به فروششون نمیتونید وارد کنید )

پیروز باشید

شرمنده از اسپم و جواب دادن بجای فروشنده ، خواستم این دوست عزیزمون شکشون برطرف شه

خواهش میکنم
جناب تقی زاده که به هیچ وجه وقت نمیکنند و در شخصیت کاریشون نیست که بیان تو این سایت ها و به این صورت بخوان پست بدند و عضو بشند و ....
به هر حال 13 شعبه ی ما تماما برقرار و مشغول فعالیت هستند و استعلام گیری از شعبه هامون کار سختی نیست
مدارک گمرکی هم مبنی بر واردات مستقیم جنس از چین - سوئیس - امارات - ترکیه و ... هم موجوده که دلیلی نداره تو فروم بخوام از این موارد صحبتی کنم
اگر امروز وقت کنم از تندیس اهدایی شرکت لوزی که امسال در همایش سالیانشون در هتل ابان به یکی از شرکای بنده داده شده رو هم در تاپیک قرار خواهم داد
در اون تندیس با توجه به این که امسال از طرف شرکت لوزی 3 روز کلاس اموزشی برای ما تدارک دیده شده بود در کنار امضای اقای مارتینی امضای جناب تقی زاده هم قرار داره .
سپاس

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
تندیسی که در پست اول ازش عکس گذاشته شده مربوط به سال 2011 میشه که در هتل استقلال تهران به ما داده شد ( نیازی نمیبینم عکس هایی که با جناب مارتینی در حین تحویل این تندیس دارم رو بزارم تو تاپیک تا به شما ثابت بشه این موضوع ولی اگه دوستان و مشتری های دیگم این عکس ها رو بخواند حنتما براشون ارسال میکنم)

فرزین جان خوبی داداش گلم؟
آقا میشه این عکس رو واسه من بفرستی، فقط میخوام روی ماهت رو ببینم تا وقتی حضوری میام پیشت...

hazoo

Registered User
لایک‌ها
13
سلام.امروز اسانس های من رسید.دم شما گرم انصافا شرمندم نکردید پیش خونواده.کیفیت محصولا بینظیر.همه راضی بودن که هیچ تعجب کرده بودن از کیفیت کار.یک تجربه ی جدید بود واسم هرکدومش ,که با بو کردنشون یه لبخند رو لبام مینشست.از انتخابای خودم راضیم و از اینکه از اقا فرزین خرید کردم خیلی راضی تر.کیفیت کارشون و میشه با یه اسانس 5میلی امتحان کردکه حرف نداره.اقا فرزین پورتوفینو هروقت رسید خبر بدید لطفا تا سفارش بعدیمو بدم خدمتتون چون اونو میخام حتما.

persiart

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوست عزيز بنده با شما همكارم و ١٥ سال كار اسانس انجام دادم و الان تازه حدودي وارد كننده هستم قصد جسارت نداشتم فقط شبهاتي بود،بصورت وبگردي با پست شما برخوردم و نيستن كمتر كسايي كه با اعتبار ايشان در بازار تهران و سايتها سودجويي ميكنند،خودتون كه مستحضر هستيد!!!

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
فرزین جان خوبی داداش گلم؟
آقا میشه این عکس رو واسه من بفرستی، فقط میخوام روی ماهت رو ببینم تا وقتی حضوری میام پیشت...

حمید جان عکس رو برات فرستادم عزیز

سلام.امروز اسانس های من رسید.دم شما گرم انصافا شرمندم نکردید پیش خونواده.کیفیت محصولا بینظیر.همه راضی بودن که هیچ تعجب کرده بودن از کیفیت کار.یک تجربه ی جدید بود واسم هرکدومش ,که با بو کردنشون یه لبخند رو لبام مینشست.از انتخابای خودم راضیم و از اینکه از اقا فرزین خرید کردم خیلی راضی تر.کیفیت کارشون و میشه با یه اسانس 5میلی امتحان کردکه حرف نداره.اقا فرزین پورتوفینو هروقت رسید خبر بدید لطفا تا سفارش بعدیمو بدم خدمتتون چون اونو میخام حتما.

خواهش میکنم
نظر لطفتونه , مبارکت باشه
در مورد اسانس های توباکو وانیلا و بلک افغانو و سفارش جدیدتون پیام دادم خدمتتون
سپاس

دوست عزيز بنده با شما همكارم و ١٥ سال كار اسانس انجام دادم و الان تازه حدودي وارد كننده هستم قصد جسارت نداشتم فقط شبهاتي بود،بصورت وبگردي با پست شما برخوردم و نيستن كمتر كسايي كه با اعتبار ايشان در بازار تهران و سايتها سودجويي ميكنند،خودتون كه مستحضر هستيد!!!

درود
همکار عزیزی که بیشتر از ماهم ماشاالله سابقه ی فعالیت دارید تعجب میکنم چطور هنوز از ماهیت کلاس های اموزشی لوزی , همایش های این شرکت در کشور و نمایندگی اصلی اون در ایران و تندیس های اهدایی این شرکت اطلاعی ندارید
ما نیازی به داشتن تندیس و لوح تقدیر و گذاشتن عکسش در تاپیک نداریم
کیفیت کار ها خوشبختانه تا اینجای کار که در این فروم بالای 250 سفارش داشتیم و تقدیم عزیزان شده , جز تعدادی از دوستان که شمارش اون عزیزان به تعداد انگشتان یک دست میرسه بقیه همه راضی بودند
کسی به خاطر عکس و تندیس خرید نکرده به هر حال بنده خوشحال میشم اگر شک و شبه ای وجود داره حضورا بهتون مدارک رو نشون بدم و افتخار اشنایی با شما رو کسب کنم
برای واردات هم ما چون حجم کار و شعبات و سفارشاتمون زیاد هست مجبور به واردات و تنوع کار بالا هستیم وگرنه خرید از پخش کننده های داخلی برامون ارزون تر در میاد هم راحت تر هستیم و مشکل گمرک و گم شدن جنس و ترخیص نشدن و ..... هم برامون پیش نمیاد
اما با توجه به تنوع پایین محصولات داخلی و کیفیتی که نهایت با کیفیت گرید A موجود هست و وارد کشور میشه 4-5 سالی هست با واردات نیاز هامون رو برطرف میکنیم
به هر حال سپاس از اظهار نظرتون دوست و همکار عزیزم

Last edited:

Mari.Achi

Registered User
لایک‌ها
48
اسانس من همراه با اشانتیون رسید

ممنون

loghmaan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
آقا فرزین!
5 تا اسپری اسانس درخواستی من رسید، همه چیز عالی و مرتب بود و مهمتر از اون اینکه خیلی اخلاق نیکویی داری.
بابت اشانتیون های خوشبویی هم که ارسال کرده بودی خیلی متشکرم.
بزودی سفارش دوم را میرستم خدمتت.
بازم ممنون ...

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
Lalique Encre Noire
این محصول رو دارین؟
قیمت؟

Lalique Encre Noire
این محصول رو دارین؟
قیمت؟

بله عزیز تمام کار هاش موجوده و در تنوع محصولات مختلف
اسپری
ادکلن
تستر
اسانس
پیام ارسال شد خدمتتون

آقا سوییس آرمی مردانه دارید؟

پاسخ شما ارسال شد خدمتتون

اسانس من همراه با اشانتیون رسید

ممنون

خواهش میکنم
مبارکتون باشه

آقا فرزین!
5 تا اسپری اسانس درخواستی من رسید، همه چیز عالی و مرتب بود و مهمتر از اون اینکه خیلی اخلاق نیکویی داری.
بابت اشانتیون های خوشبویی هم که ارسال کرده بودی خیلی متشکرم.
بزودی سفارش دوم را میرستم خدمتت.
بازم ممنون ...

سلام
نظر لطفتون هست
مبارکتون باشه
در مورد ادکلن بلک افغانو هم پیام دادم خدمتتون
سپاس

همکار عزیز این هم اخرین تقدیر نامه ای که از شرکت لوزی ماه پیش دریافت کردیم و یکی از همکاران بنده در این همایش حضور داشت از طرف مجموعه شعباتمون

Last edited:

0037

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
دوتا اسانس يا ادكلن ميخوام
١- يه بويي شبيه به چيك داشته باشه ، خوش قيمت و با پرستيژ (نمونه پرستيژ براي من عطر چيك و زِن هستش كه البته زنونه اس) (مردونه)
٢- بوي ياس با ماندگاري بالا و خوش قيمت (زنونه)

فعلاً همين دوتا رو بفرماييد تا تست كنم ببينم چطور هستن
ممنون

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
سلام
دوتا اسانس يا ادكلن ميخوام
١- يه بويي شبيه به چيك داشته باشه ، خوش قيمت و با پرستيژ (نمونه پرستيژ براي من عطر چيك و زِن هستش كه البته زنونه اس) (مردونه)
٢- بوي ياس با ماندگاري بالا و خوش قيمت (زنونه)

فعلاً همين دوتا رو بفرماييد تا تست كنم ببينم چطور هستن
ممنون

سلام
وقتتون بخیر
راهنمایی های لازم در پیام خصوصی خدمتتون ارائه شد باز هم کمکی خواستید در خدمتم
سپاس

...pouya...

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام داداش...اسانس کانتو دارید؟؟؟؟قیمت چقدره عزیز؟؟؟بوش ماندگاره؟

بالا