[/QUOTE]داداش ما رو هم راهنمایی کن /سن 36 منطقه شمال شرقی کشور / گلستان تقریبا شرجی گاهی زیاد / بوهای بیشتر خنک یا با کلاس و جنتلمنانه و خط بوی زیاد و ماندگاری بالا
تمام این اسانس ها از شرکت های معروف هستند و چون هیچ ناخالصی نداره ماندگاریش زیاده .
معمولا بعضی همکارا افزودنی هایی مثل فیکساتور به اسانس اضافه میکنند تا حجم محصول بالاتر بره
البته برای اسپری شدن بعضی از اسانس ها این عمل الازمی هست تا رقیق بشه اون اسانس و البته این فیکساتور که به نوعی در ادکلن ها هم استفاده میشه خط بو و شفافیت بو رو هم بالا میبره
ولی من تو هیچ کدوم از اسانس ها این کارو انجام ندادم مگه به خواست مشتری .
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستانی که نمیدونن چه اسانسی مورد علاقشونه - سن خودشون و منطقه اب و هوایی و اسانس ها و یا سبک مورد علاقشون رو پیام خصوصی کنند راهنمایی خواهد شد .
سلام. شما کدوم شهرین؟؟؟
اسانس تام فورد گری و پرفیوم 30 میل 21 - TOM FORD BLACK ORCHID چند میشه؟؟؟؟؟؟؟
سفارش منم صحیح و سالم رسید ممنون از فرزین جان
درود
من تا حالا از آقا فرزین عزیز خرید نداشتم
ولی اسانس های شرکت لوزی با اختلاف خفنی نسبت به بقیه شرکتا باکیفیت تره ! ینی تا زمانی که استفاده نکرده بودم نمیدونستم واسه چی اینقد از لوزی تعریف میکنن.
خب امروز بالاخره اسانس های من از دست دوستانی که تحویل گرفته بودن جمع شد و به دستم رسید
تست کردم
گفتم اینجا بنویسم که دوستان بدونند از چه کسی میخوان خرید کنند،لطفا با دقت بخونید بعد تصمیم به خرید بگیریدگ
1-دوستانی که به دنبال فقط خرید 1 بار اسانس هستند و نمیخوان پشیمون بشند و یک اسانس با کیفیت معمولی و مشابه عطر اصلی رو میخواند،یا کسایی که میخوان با یک فروشنده معمولی که سریع به سوالاتتون پاسخ میده ، یا کسایی که میخوان بو و پخش موندگاری اسنسشون در حد ادکلن ارجینال باشه
اصلا با اقا میرزائی کار نکنند ، چرا ؟
چن اگه 1 بار از اقای میرزائی خرید کنید ، اینقدر از خریدتون راضی هستید که مجبورید بازم از خود اقای میرزائی خرید کنید ، چون کارشون عالیه ، جذبه کارشون میشید
ایشون هیچ وقت یک اسانس معمولی دست مشتری نمیدن،چون اسانساشون فوق العادس ، از حد معمولی خیلی بالاتره با کیفیت تره
ایشون رایحه و پخش و موندگاری اسنساش شبیه اورجینال نیست ، چون پخش و موندگاریش از اسانس در خیلی از اسانس ها بیشتره ( در مورد هیرود بنده تست کردم و همیطور بود )
اقای میرزائی هیچ وقت نمیاد برای معمولی بودن کار هاش ناخالصی الکل به کار اضافه کنه ، برای همین همیشه کیفیته کاراش بالاست
فرزین عزیز هیچ وقت سریع به سوالاتتون پاسخ نمیده ، چون مثل خیلی از فروشنده ها ( اینجا رو نمیگگم ، منظورم کلیه) فقط به یک بله یا خیر اکتفا نمیکنه به جاش اینقدر کامل در مورد سوالتون توضیح میده که کاملا قانع میشید و هیچ جای سوالی براتون نمیزاره
در مورد ادکلن هم
من یه تستر پگاسوس تهیه کردم
کاملا راضی ام
قیمت مناسب ، ارسال به موقع ، پخش و موندگاری خوب ، کد کالا رو هم کنترل کردن با جعبه هماهنگ بود ( یکی از نشانه های اصل بودن کالا)
اینم ریویو ما از کار اقا فرزین
امیدوارم برای دوستان و تصمیم گیری در مورد خرید مناسب باشه
سلام آقا فرزین
اسانسای ریقمون فردای روزی که پست کردین رسیدن ولی مال من فکر کنم تا چند روز دیگه نمیرسن
راضی بودن
مرسی
سلام عزیز هنوز تام فورد ایتالین موجود داری؟قیمت 15 میلشو واسم پخ میکنی؟
اسانس های داداش فرزین عالیه . Black Xs ازش گرفتم دیروز عصر زدم تا همین الان پخش بو داره ! پخش بو انقدر خوبه دیگه ببین موندگاری در چه حد ! واقعا از خریدم راضیم . 15 میل خریدم . به این نتیجه هم رسیدم که 15 میل نه تنها کم نیست بلکه خیلی هم کافیه چون 3-4 پاف میزنی برای 1 هفته در خرید اسانس های لوزی فرزین جان شک نکنید
سومین سفارش من هم به دستم رسید.عالی عالی عالی.
دوست عزيز اكه اسانس هاي ارجينال تام فورد رو داريد قيمتاشونو برام pm كنيد